ai qe ti po e quan sabit qopa pse eshte qope nese ben me na e sqaru.si duket ti e njeh mire. prej kur ehste qope ai.
a kam pase lexu nji interviste me te ne nje nga te perditshmet tona.
ai thote aty qe si femije ka vjedhe pula bashke me gani gecin bile e ka permend edhe emrin e atij qe ia kane vjedhe pulat po se mbaj mend. e nana e gani gecit ua ka pjeke.
ti si duket je ne ngjarje
[QUOTE=HEN-RI;2959475] '' VIVA U.C.K
'' Qente le te lehin karvani hecen perpara'' [/QUOTE
Pajtohem pa kushte!
kta le te ecin perpara e qente nuk kane tjeter pune. ka pase hashim thaqi edhe sfida ma tveshtira e i ka perballu.qente kane lehe e do te lehin prape
Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 26-12-2010 më 12:59
Te gjitha partit e kan kundershtu pjesen qe ka te bej me uqk,a jeton ti ne kosove nuk di,kurse prej qe ka hy ne politik disa parti hapur e akuzoin per kriminalitet,dhe sigurisht ata e din pse e bejn kete,teke e fundit dihet me emra e mbiemra qe disa ministra jan nen hetim te eulexit per krime,prandaj mos i ngatrro gjerat.
Keta njerz qe jan fut ne politik me ose pa vetdije e kan denigru uqk,uqk nuk ka luftu me vjedh popullin,nuk ka luftu me shkel ligjin,prandaj ketu eshte edhe mllefi pse keta pehlivana u murren me gjera te ndyta.
Me sa e ka percjell vv thot hapur seuqk dhe hashimi jan dy gjera te ndryshme,prandaj askush nuk mund te meshefet pas uqk per te ber te liga keti vendi.
Ti e din qe ne vv ke njerz qe i kan pri uqk,prandaj nuk ju beson askush ne sulmin qe jau beni ketyre te rinjeve qe me te vertet sot po e rrezikoin edhe jeten per nje demokraci.
Albin kurti ka qen ne kry te demostratave te studentve kur e perkrahi drenicen dhe uqk,prandaj mos te behemi francuza sikur nuk dijm.
Me ofendime siq ben ky bariu i deqanit nuk kontriboim asgje,une nuk jam kunder hashimit as kunder uqk,une jam qe kosova te eci perpara,por une kam bindjen qe kosova me keta njerz po ecen mbrapa,prandaj popullli duhet ti ndrroi sa ma par sepse si ne planin politik ashtu edhe ekonomik kosova asnjeher nuk ka qen me ne kollaps se sa sot,ne njeren an,kurse ne anen tjeter asnje politikan i rajonit nuk eshte me i pasur se sa keta pehlivanat ton qe deri dje nuk kishin pul para shpie e sot jan ber multi te pasur ne kurriz tendin dhe timin zotri.
PO te jet edhe prindi im do ta luftoja nese nuk punon drejt,prandaj mos u beni militant te partive si ne shqiperi por mendoni me kok asgje nuk eshte qe ti shporrim keta hajna nga skena politike,ta provojm me te tjeret nes edhe keta na vjedhin ti heqim deri sa te gjejm kuadra qe punoin per kete tok.
Po te ngjlleshin ata qe ran per kosoven dhe ti shiqonin keta ish bashkluftetar te tyre se si jan pasuru kam bindjen qe do ta psonin keq,prandaj miku im i dashur une,pa marr parasysh se kush eshte,kosoven e dua me shum se hashimin,dhe se qdo kend tjeter,politikajt shkoin e vijn vendi duhet mbrojtur me te gjitha mjetet e mundeshme.
Ish-komandanti i UÇPMB-së mbron Kurtin, sulmon Xhemajlin
Publikuar: Sot, më 26 dhjetor 2010
Preshevë, 26 dhjetor - Lideri i Lëvizjes Kombëtare Shqiptare, Orhan Rexhepi, njëherësh nënkryetar i Komunës së Preshevës dhe ish-komandanti i UÇPMB-së, duke reaguar, të dielën, ndaj prononcimit të kreut të Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, Muharrem Xhemajli, i cili akuzoi Albin Kurtin për lidhje me
shërbimin sekret serb, deklaroi për “Koha Ditore” se shpreh shqetësimin e tij për këtë akt. "Jam i detyruar të reagoj në deklaratat monstruoze-sharlataneske të kreut të Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, Muharrem Xhemajli, i cili pa as edhe një fije turpi, natyrisht edhe pa fakte, sepse ato nuk ekzistojnë gjëkundi, nxjerr në opinion “të dhëna” për Lëvizjen ‘Vetëvendosje’ dhe për aktivistin e parë të saj, Albin Kurtin”. Është po ky Muharrem Xhemajli, theksoi Rexhepi, ai, i cili një muaj më parë nuk pranoi të më japë një vërtetim-dokument për mbrojtjen e nëntë shqiptarëve nga Presheva, që për 15 muaj rresht janë para Gjykatës serbe për krime lufte në Beograd, vërtetim-dokument të cilin pa asnjë problem mundeshin të ma jepnin dhe e kishin atë të drejtë, dhe i cili do t’i ndihmonte shumë djemve tanë. “Këtë vërtetim-dokument u detyrova ta kërkoj në degën e OVL-së së UÇK-së në Gjilan, atje mezi e mora edhe atë pas tri ditë lutjeje”, shpjegon Rexhepi, duke shtuar se “Muharrem Xhemajli në këtë rast punoi në dëm të nëntë djemve shqiptarë dhe në dobi të Gjykatës serbe”.
Orhan Rexhepi është caktuar nga familjarët e nëntë të arrestuarve shqiptarë për përcjelljen e procesit gjyqësor për së afërmi.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
flm. qe e solle ket postim
po a po e shifni pra a po bindeni tash se si ky shoku i albinit ka kerkue vertetim
per ata djema qe kan qen ne UÇK
e me jau dergue nepermes albin-daqiqit serbis e mei denue edhe ma shum keta djema
po shpiuni me briena nuk eshte veq keshtu disa i zbuloim ne vet e disa zbulohen vet
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Te gjitha keto ju i perjetoni dhe do ti trashigoni gjithe jeten e juaj ....se ti dhe bashpuntoret si ti qe jane ne kosve nuk i duhen kosoves as dej e as sot,,se kesi sherbimesh sekret serb si ju nuk i duhen popllit,,,se ti je i mesuar me te kaluaren dhe tani vertet e ke te veshtire se jeni i mesuare..
Po tani je edhe me i forte se zyrtarishte e ke edhe Florim Krasniqin,Albin Kudren ,,,glauk konjufcen,,Visar imerin ,,po dhelpra do te ju dal ne shesh jo shume large ,,,edhe dhelpra do te tregoj ato se qka ne te vertet jan ka ndodhin brenda vv dhe juve
Krijoni Kontakt