Postuar mė parė nga
ARIANI_TB
ALBAN DEGA - Leter e Hapur Z. Xhavit Haliti
Publikuar mė 20 dhjetor, 2010 nė orėn 17:22 ( Para 4 ditė e 9 orėve ) Opinion |
NJE GABIM FATAL I PAFALSHEM
Ne nje analize te botuar dje nga Xhavit Haliti ne gazeten e pavarur Kosova sot lexova i shokuar deklaraten me absurde te nje politikani veteran jo Newborn te Kosoves.
Ish- themelues i UĒK-se, anetar i Kryesise se pDK-se, anetar i Kryesise , nenkryetar i pare i Komisionit per punet e Jashteme te Kuvendit te Kosoves, Xhavit Haliti eshte nje nder politikanet me ne ze e me aktiv te Republikes se Kosoves.
Xhavit HalitiPer me teper ka marre pjese si perfaqesues zyrtar i Kuvendit te Kosoves ne mbledhjen e Keshillit te Evropes ku u miratua raporti racist , diskrimunes dhe krejtesisht antishqiptar i Dick Martyt.
Une ishja krejtesisht kunder raportit te Dick Martit te Beogradit, thote Xhavit Haliti, i cili ka perfaqesuar zyrtarisht Kuvendin e Kosoves ne mbledhjen e Komisionit Ligjor te Keshillit te Evropes.
Ishja kunder raportit politik, racist , diskrimnues, antishqiptar , thekson Xhavit Haliti.
Ishte aq kunder tij sa ka votuar dhe miratuar me voten e tij kete raport. Qendrim me absurd nuk kam pare as lexuar ne tere jeten time ne tri sisteme shoqerore, ne pese kontinente .
Natyrshem lindin nje varg pyetjesh per Xhavit Halitin:
- Si mund te votosh pro nje raporti racist, diskriminues dhe thellesisht antishqiptar
- Si mund te votosh pro nje raporti politik plot shpifje kur Gjykata Nderkombetare e Drejtesise ne Hage i ka mbyllur hetimet per ato akuza qysh ne vitin 2004
- Si mund te votosh pro nje raporti qe ti e ke kritikuar dhe hedhur poshte, sic thua ti!?
- Qendrimi per ose kunder nje raporti, propozimi, rezolute nga nje shtet ose perfaqesuesi i tij shprehet me vote. Asnje thes me fjale kunder nuk ka vleren e nje vote pro Z. Xhavit Haliti
Zoti Xhavit Haliti keni bere nje gabim fatal ne dem te Kosoves dhe kombit shqiptar ne teresi...
E pyes vellazerisht Z. Xhavit Halitin : ke qene i dehur, i droguar ( e kam fjalen per ilace) apo i cmendur kur ke votuar pro nje raporti qe ti thua se ke qene kunder !?
Si
Si
Njemije here si!!!??? A nuk e pate marre vesh qysh nje dite perpara se cfare permbante ai raport!? A nuk lexove gazetetat shqiptare para se te fillonte mbledhja e Komisionit te Keshillit te Evropes!?
A e kupton demin qe i ke bere UCK-se, liderit te saj politik dhe kryeministrit te Kosoves Hashim Thaci, popullit tend, atdheut tend Republikes se Kosoves, Republikes se Shqiperise dhe kombit shqiptar me voten tende 24 karat antishqiptare, acik antikombetare!?
Ne politike gabohet vetem nje here. Ju nuk keni gabuar Zoti Haliti!? Ju keni bere nje faj teper te rende ndaj popullit e kombit tuaj.
Jam kunder lincimeve te cilitdo shqiptari por do tu sugjeroja vellazerisht doreheqjen perjete nga politika. E keni djegur vetveten me voten tuaj antishqiptare.
Perjete
Forever!
Nga Alban Dega, Nju Jork
Krijoni Kontakt