Përvoja ime jetësore, mosha ime... nuk lejojnë të biej pre i provokimeve të paarsyeshme të ndonjërit nga moderatorët e formumit shqipëtar (me qëllim, apo qfarëdo qëllimi tjetër, m'i kanë fshirë dy tema me ndërrimorët, me nga qinda faqe, një pune e mundimshme e imja dhe e të gjithë anëtarëve të tjerë...), e në anën tjetër, ndërgjegjja nuk më lejon të mbetem indiferent ndaj sjelljeve të tilla të cilit do qoftë moderator, e as të "kapërcejë" aq lehtë ndaj këtij akti të ulët, i cili na ka fyer të gjithë anëtarët e devotshëm të kësaj teme tërheqëse, argëtuese e didaktike...
Gjatë karrierës sime jo të shkurtër, në të gjitha fushat e shkrimeve, jo se s'kam patur kundërshtarë e besa edhe armiq të kohës së ish sistemit, por unë me kambëngulje, me ecje vertikale e me vullnet stoik..., kam ecur rrugës sime me plot peripecitë dhe sinqerisht Ju them, vazhdimisht kam dalur fitimtar e ata të tjerë, ata të tjerë... nuk ishtin të paktë, vazhdimsiht i kam lënur pas vetes apo thjesht, të mundur.
Unë, sërish do eci rrugës sime, në avansimin e kësaj gjëze, duke u shoqëruar me qinda bashkëpunëtorë e lexues, do të bëjë punën time me shumë ndërgjegje, e ata të tjerë, ata të tjerë... sërish do t'i lë mbrapa meje, sërish koha do t'i mund e një herë, bile një herë në jetë... do të skuqen nga veprimet e pakuptimta dhe të dëmshme...
Të dashur anëtarë të "Sofrës" sonë të shtruar me ndërrimorët, unë sërish po e hapi temën, shpresoj se moderatori do të vetëdijësohet e do na lë të qetë që ne bashkarisht t'i avansojmë ndërrimorët dhe gjëzëtarinë në përgjithësi...
Krijoni Kontakt