Close
Faqja 13 prej 16 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 157
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Edhe ne nje postim me heret pata thene se demokracia ne Kosove eshte dhunuar,eshte dhunuar vota e lire e qytetareve te Kosoves,eshte dhunuar procesi ne teresi.
    Se sa eshte i madh ky dhunim i votes ishin deshmitar edhe tre ambasadoret miq te Kosoves,dhe pane me syte e tyre ajo qe behej me procesin dhe vjedhjet e votave.
    Dhe kete e bene mu ne syte e ambasadoreve,paramendoni se qka eshte bere prapa syve te tyre.Qakejt dhe hienat e Thaqit nuk pyeten a ishte ambasadori Dell i pranishem aty,por manipuluan procesin dhe vjedhen mu para syve te tij.
    Bile eshte dashur te ruhen para tyre,bile sa per reputacion te partise se tyre dhe procesit zgjedhor,e pse jo edhe te Kosoves.
    Te hutuar nga humbja e mundshme,u bene transparent edhe para botes.Vetem njerezit qe humbin torruan bejne keshtu.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    kjo gazeta guardian, si shume po meret me punet e Kosoves.
    Kaq merak ta kete thua hallin e shqiptareve?
    Apo ka merak si e si ta destabilizoje Kosoven qe te mos kete mundesi te behet antare e OKB dhe te integrohet ?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    kjo gazeta guardian, si shume po meret me punet e Kosoves.
    Kaq merak ta kete thua hallin e shqiptareve?
    Apo ka merak si e si ta destabilizoje Kosoven qe te mos kete mundesi te behet antare e OKB dhe te integrohet ?
    po edhe mire ben qe merret me hallin e kosoves sepse qe te jesh antar ne OKB duhet ta meritosh ate edhe le te jete ky fundi i ksaj qeverie...

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Ja si Shkohet te Votohet ne Drenic

Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-12-2010
    Postime
    4
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Llap, leje se ftyren jeni tu na marr kësi njerëz si ti...
    ndoshta e kupton kur ti bësh do vjetë ma shumë , dhe atëherë i bjen pishmani se hala i ri te koke mdoket!!!

Mos u kreno me hajnë se Thaqit kogja shume Hajn ja kan ngjitur emrin ketu ne Drenicë zdisa njerez si i njoh une...

Citim Postuar më parë nga Drenica_ Lexo Postimin
    ndoshta e kupton kur ti bësh do vjetë ma shumë , dhe atëherë i bjen pishmani se hala i ri te koke mdoket!!!

Mos u kreno me hajnë se Thaqit kogja shume Hajn ja kan ngjitur emrin ketu ne Drenicë zdisa njerez si i njoh une...
    E ki gabim miku jem. a e din pse. nashti u kan naj parti tjeter se ktu nuk koka PDK hiq se e pash ni flamur kombtar. PDK nuk ka flamur kombtar.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Drenica_ Lexo Postimin

ec bre kastravec po nuk munesh ti nji person me e ndyer Drenicen as Drenicaket jo balit baju fshiju anej kah shumadija tash
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,758
    Feste para votimit e feste mbas votimit!
    E pastaj thon qe jemi popull qe e marim seriozisht votimin.

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    ja paska mush gjepin fort PDk ja ktyneve
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    llapaqk mos u merr ti me drenic se ka kush te merret,une te kam then 100 her se thaqi ftyren na e ka marr por mos u mundo me identifiku drenicen me thaqin se jan dy gjera krejt te kunderta,nuk kan asgje te perbashket.
    Ti a ki men ne kry,kqyer hashimi i ka detyru disa analfabet me vjedh votat e me ja qit faqen e zez drenices,por mos harro se drenica askujt borgj nuk i ka mbet.
    Jam shum i bindur qe te gjith jan qu ne kemb me i qit nje kapak kesaj punes se votave,si vendoret ashtu edhe nderkombetaret,por me sa duket hajnia nuk ka ndodh vetem ne drenic dhe muti nuk mlohet se atij i vjen era.
    Per hir te demokracis e sidomos per hir te popullit keto zgjedhje nuk guxohen te pranohen,partit duhet te pregaditen se nuk ka rrug tjeter perveq zgjedhje te reja ne vitin qe po vjen.

Faqja 13 prej 16 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •