Close
Faqja 43 prej 106 FillimFillim ... 3341424344455393 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 421 deri 430 prej 1059
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Zvicėr: Tė sqarohen akuzat lidhur me tregtinė e organeve

Deputetėt e Kėshillit Komnbėtar tė Zvicrės, qė ėshtė Dhoma e Epėrme e Parlamentit, kėrkojnė qė tė sqarohen akuzat se tė hollat nga tregtia me organe tė njerėzve nė Kosovė dhe Shqipėri, janė dėrguar nė llogaritė bankare nė Zvicėr.

Kryetarja e Komisionit tė jashtėm tė kėtij kėshilli, Krista Markwalder, deklaroi pėr mediat zvicerane nė gjuhėn gjermane, se “nėse dyshimet vėrtetohen, duhet tė angazhohet edhe prokuroria shtetėrore”, sepse ėshtė nė interesin e Zvicrės qė tė “mbetet qendėr e pastėr financiare”.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga Rrushi_CH Lexo Postimin
    Kam nje pyetje per dijetaret e kesaj teme a ka pas kriminela ne UCK p.s. un mendoj se po dhe perqindja 3 % (simbolike)

Pytja tjeter a ka pas kriminela ne ushtrin serbe pergjigja: mendoj se po dhe perqindja 98 % (reale)

A ka pas kriminela ne ushtrin Amerikane Gjermane Franceze pergjigjeja: po gjithashtu perqindja nuk e di ...

Tash pytja kryesore pse mendoni se mund te ket diqka unike?

Reagimet e qeverive nga dy anet Kosove Shqiperi jan qesharake...

Pse nuk i thone evropes shkurt e shqip: Nese ju keni fakte per krime te bere nga individ ne instancat e UCK ejani dhe do i arrestojm se bashku por me nje kusht pasi ti arrestoj serbija 98 % e kriminelave te vet, por qka thuhet nga reagimet e qeverive tona : ''keto jan shpifje'', por kjo eshte e njejt si ti thuash se nuk jam dakort me ty dhe qka nenkuptojm me kete se ti po e din por un spo ta pranoj dhe me kete terthurazi pi jep te drejt per manipulime.

Por un mendoj ndryshe, kriminelat nuk njohin se pari familjen e vet as komb as fe as shtet e as ligj, ata njohin vetem paran dhe se ne at kohe mund te ket pas krime nga ana e nderkombetareve dhe serbeve ne bashkpunim me individ nga uck (qe skan qene fare ne UCK por jane quajt UCK per diten e sodit) dhe shqipetar te shqiperis njekohesisht dhe keto jan ber per interesa te njejta, edhe sot ne kete moment qe po shkruaj kriminelat shqipatar po ne kete moment jan duke shkemby mallrat me kriminel serb ne kosoven veriore dhe kjo ska per tu ndalur per aqe kohe sa ne te mendojm se shqipetaret jane unik.

p.s. Marty dhe Delponte jane anti shqipetar te paguar nga serbia kete e dime por si ti kunderpergjigjemi, din dikush tma thot?
    zoteri ti po e dishe se paska pase UĒK-ja Kriminel dhe po shifet se si i denoj unmiku me dosje te montura ne serbi dhe me shqipfolsa te UDB-es deshmitar te rrejshem duke ju premtuar UNMIKU nga 100'000 € ai qe deshmone kunder UĒK-es dhe duke ju premtuar edhe shkurjen ne shtete e EU dhe sode gjinden ne disa shtet .Mu per keto shpifje te montura po pesojne edhe Ramush Haradinaj dhe Fatmir Limaj me gjithe shoke .U denuan Grupi i Dugagjini U denuan Grupi i Llapit por nga gjykata e larte jane shpallur te pa fajshem sepse ata shqipfolsat i kishin pase harruar Tekestin qe jau kishte pregaditur UNMIKU dhe Shkinija se Bashku me Njerezit e UDB-es qe i kan sherbyar ter kohen shkinis dhe Unmikut ju zoteri po dishit edhe me Perqindje se sa paska pase ''kriminel te UĒK-es '' Po ju pergezoj per ndihmen dhe kontributin qe po ja epeni Pontes Marty dhe shkinis si gjithe here ne sherbim te shkinis.!!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pa_doreza2 : 20-12-2010 mė 19:07
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Projekti21_DK

Si duket je pajtuar me disa shkrime ne ket temen tende heshtja si duket nuke qenke jo e mire Ca parafoles e kane degraduar ke teme ne te cilen jeni ju shponzorues por jo edhe kontrollues I saj .Ke pase deklaruar se je me zemer dhe me shpirte per ti mbrojtur qeshtjet madhore te asj Treve dhe ju si njeri i shkolluar dhe i avansuar me nje mendime shume te holle dhe avansuas ja ke terhekur vrejtjen te Panjohures se ajo nuk ka te drejte te flet per Drenicen Pyetja eshte ku gjendet Projekti21_DK ?? !! Pershendetje
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Projekti21_DK

Si duket je pajtuar me disa shkrime ne ket temen tende heshtja si duket nuke qenke jo e mire Ca parafoles e kane degraduar ke teme ne te cilen jeni ju shponzorues por jo edhe kontrollues I saj .Ke pase deklaruar se je me zemer dhe me shpirte per ti mbrojtur qeshtjet madhore te asj Treve dhe ju si njeri i shkolluar dhe i avansuar me nje mendime shume te holle dhe avansuas ja ke terhekur vrejtjen te Panjohures se ajo nuk ka te drejte te flet per Drenicen Pyetja eshte ku gjendet Projekti21_DK ?? !! Pershendetje
    Pėrshėndetje Pa-dorėza,
    Unė kam dhėnė vetėm mendimin tim. Disa e kanė pėrkrahur disa ndoshta edhe nuk e kanė kundėrshtuar. Secil ėshtė i lirė tė mendojė sipas dėshirės dhe secili jep mendimin e vet aq "takat" sa i ka dhėnė zoti. Unė kaq kam ditur, kaq kam shkruar.

Mė bėri pėrshtypje, ta zėmė sonte nė internistėn e Adem Demaēit, i cili foli sikur ta kishte lexuar kėtė temė qė kam hapur. Kėsaj teme nga ajo qė tha baca Adem Demaci i mungoj vetėm ajo qė " ne ejani kontrolloni, por kjo tė bėhet edhe me Serbinė e cila ishte agresore dhe gjakatare". Faktikisht, pėrkundėr respektit qė kam pėr bacėn Adem, nganjėherė s'ia qėllonte askund, por kėtė e gjeti mirė. Me siguri e ka bėrė lodhja se dukej shumė i lodhur. E kish lėshuar baca Adem, nga ana shėndetėsore.

Prandaj ėshtė e logjikshme, kur njeriu e ndien veten tė pafajshėm, pse tė ngurrojė ose pse tė ketė frikė.

Sa pėr tė panjohurėn, unė kam respekt pėr tė. Kam komunikuar pėrpara me tė edhe nė privat dhe unė e konsideroj njė vajzė shumė tė pjekur dhe tė edukuar mirė. Ndodh nganjėherė edhe miqtė tė kenė fėrkime, por besoj qė kjo s'do tė jetė nė atė shkallė sa ne ta kemi mėri njėri tjetrin. Unė nuk mbaj inat me njeri edhe nėse mendon ndryshe nga unė.

Po, Radio Projekti ėshtė njė radio qė emeton emisione nė gjuhėn shqipe dhe gjendet nė Kopenhagė tė Danimarkės.

Respekt pėr tė gjithė,
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

P.S. Natyrisht, kushdoqoftė qė ka bėrė krime ose sot qė shkel ligjin duhet tė dėnohet. Edhe atė duhet ta bėjmė vetė!
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Dick Marty: si punoi pėr t'i akuzuar shqiptarėt

Metoda e Dick Marty-t ėshtė e veēantė: ai preferon qė evidencat rrethanore t'i paraqesė si dėshmi. Ndėrsa raportin e tij ai e sheh edhe si nisje tė hetimit e jo si pėrfundim tė tij. Gjahtari i mafias nėnvleftėsohet.

Evidencat rrethanore si dėshmi

Kur Dick Marty paraqet njė raport hetimor investigativ ėshtė pėr tė pasur kujdes. I ngarkuari i posaēėm i Kėshillit tė Evropės nga njėra anė ka tendencė qė t'i paraqesė evidencat rrethanore si dėshmi. Nga ana tjetėr, anėtari i Dhomės sė Lartė tė Parlamentit Zviceran rregullisht nėnvleftėsohet nga tė tjerėt. Njė raport mund tė jetė pėrfundimi i njė hetimi ose fillimi i tij, tha njėherė Marty nė lidhje me burgjet e CIA-s. Raportin e tij tė parė tė publikuar nė vitin 2006 pėr Kėshillin e Evropės e panė me shpoti, kurse pėr raportin e dytė, nė tė njėjtin vit buzėqeshėn. Ndėrkohė, qeveria britanike i ka kėrkuar falje Marty-t, kurse disa vende evropianolindore kanė ngritur komisione hetimore parlamentare.

Marty e quan metodėn e tij "dialektikėn e sė vėrtetės". E thėnė troē: ai pėrpiqet nė fazėn e parė tė hetimeve qė tė mbledhė sa mė shumė material rėndues qė tė jetė e mundur, e dendėson tė gjithėn me pohime anonime tė dėshmitarėve, shpall zbulime shokuese, ua dėrgon projektin e raportit medieve tė caktuara, qėndron i tėrhequr dhe nė kulmin e tensioneve del para kamerave dhe mikrofonėve. Synimi i kėtij ushtrimi: tė ngrihet sa mė shumė pluhur, nė mėnyrė qė tė lajmėrohen dėshmitarė tė tjerė dhe informatorė dhe tė aktivizohen aktorė tė tjerė.

Kur e pyesin pėr dhuntinė e tij, pėr tė inskenuar raporte hetimore, ai tėrheq vėmendjen jo pėr kohėn kur ka qenė gjahtar i mafias nė Tessin, por flet pėr njė person: "Unė jam njė admirues i madh i Steve Jobs." 65-vjeēari admiron talentin e shefit tė koncernit Apple, pėr t'i mbajtur produktet kaq kohė tė fshehura, derisa prej tyre tė presėsh mrekulli. Por metoda Marty ka njė anė tjetėr. Raporti i tij akuzon persona me emėr, se kanė kryer krime tė pėrbindshme, pa paraqitur dėshmi. Luftėtarėt e UĒK-sė, tė cilėt paraqiten me tė padrejtė ose me tė drejtė si kasapė, nuk mund ta ēojnė nė gjyq Martyn dhe as tė vėrtetojnė tė kundėrtėn.

Kundėrshtar i njohjes sė Kosovės

Aq mė e rėndė ėshtė kritika e kosovarėve, se Marty nuk ėshtė vetėm hetues, por edhe palė. Me tė vėrtetė, tesinasi, i cili ėshtė prej 15 vjetėsh anėtar i Dhomės sė Lartė tė Parlamentit, ėshtė shprehur nė mėnyrė tė pėrsėritur me vendosmėri kundėr njė njohjeje tė Kosovės. Ai u pėrpoq qė ta relativizonte pėrfytyrimin e "serbit tė keq" dhe tė "kosovarit tė mirė". Nė Beograd ai gjeti vitet e fundit dyer tė hapura dhe dėshmitarė tė gatshėm pėr bisedime. Nė Prishtinė, kryeministri Thaēi shpalli tė enjten se do ta padisė Martyn.

Gjahtari i mafias, qė ka marrė shumė dekorata, vepron pėrsa i pėrket punės sė tij i vetėm. Marty i mbėrthehet njė rasti dhe nuk e lėshon mė. Kur merr njė mandat tė ri, atė nuk e frenon mė dot askush. Mė parė ishin gjykatėsit ata qė vendosnin pėr vlerėn e njė materiali konfirmues, sot ėshtė publiku. Dhe ky publik nuk ėshtė i korruptueshėm.

Autor: NZZ/Auron Dodi Redaktoi: Esat Ahmeti (DeutscheWelle)

Duket qarte 'analiza' dhe synimi i Martyt, "shpif, shpif, se do mbetet dicka". Kjo eshte me shume nje fushate anti-shqiptare, se sa hetimi i nje te 'vertete'. Kesaj fushate publike eshte koha t'i pergjigjemi publikisht si shqiptar, duke reaguar ne mediat qe publikojne lajme nga Marty, me akuza qe nuk bazohen ne asnje fakt. Marty e paraqet 'analizen' e tij sikur do shesi nje produkt ne treg, qofte ky i mire apo i keq. Por nuk behet fjale per produkte marketingu, por per jete njerezish dhe njollosje shtetesh...
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ne kosove kemi qeveri hajdutesh dhe banditesh nje kryeminister kriminel i cili vjedh popullin e vet tash po ky popull dotja sheh sherrin
    MUA PER VETI NUK ME INTERESON AS PAK PSE AKUZOHET THAQI SI KRIMINEL POR KUR AKUZOHET NJE KOMB I TER AT HER THEM QE KY FAR FASHISTI DICK MARTY NGA ZVICRRA KA QELLIME ME TE KQIJA SE SA QE NE MENDOME
    KURSE QEVERIA E KORRUPTUAR DUHET TE MENDOJ TE IK NGA PUSHTETI DHE TE LE SHQIPTARER TE LIR

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    HASHIM KRIMINELI DHE UCK SKAN AS GJE TE PERBASHKET UCK ESHT DIQKA HYNORE PER SHQIPTART KUR AKUZOHET UCK DUHET TE NGRITEMI TE GJITH KUNDER ATYRE QE OFENDOJN UCK-n

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Pėrshėndetje Pa-dorėza,
    Unė kam dhėnė vetėm mendimin tim. Disa e kanė pėrkrahur disa ndoshta edhe nuk e kanė kundėrshtuar. Secil ėshtė i lirė tė mendojė sipas dėshirės dhe secili jep mendimin e vet aq "takat" sa i ka dhėnė zoti. Unė kaq kam ditur, kaq kam shkruar.

Mė bėri pėrshtypje, ta zėmė sonte nė internistėn e Adem Demaēit, i cili foli sikur ta kishte lexuar kėtė temė qė kam hapur. Kėsaj teme nga ajo qė tha baca Adem Demaci i mungoj vetėm ajo qė " ne ejani kontrolloni, por kjo tė bėhet edhe me Serbinė e cila ishte agresore dhe gjakatare". Faktikisht, pėrkundėr respektit qė kam pėr bacėn Adem, nganjėherė s'ia qėllonte askund, por kėtė e gjeti mirė. Me siguri e ka bėrė lodhja se dukej shumė i lodhur. E kish lėshuar baca Adem, nga ana shėndetėsore.

Prandaj ėshtė e logjikshme, kur njeriu e ndien veten tė pafajshėm, pse tė ngurrojė ose pse tė ketė frikė.

Sa pėr tė panjohurėn, unė kam respekt pėr tė. Kam komunikuar pėrpara me tė edhe nė privat dhe unė e konsideroj njė vajzė shumė tė pjekur dhe tė edukuar mirė. Ndodh nganjėherė edhe miqtė tė kenė fėrkime, por besoj qė kjo s'do tė jetė nė atė shkallė sa ne ta kemi mėri njėri tjetrin. Unė nuk mbaj inat me njeri edhe nėse mendon ndryshe nga unė.

Po, Radio Projekti ėshtė njė radio qė emeton emisione nė gjuhėn shqipe dhe gjendet nė Kopenhagė tė Danimarkės.

Respekt pėr tė gjithė,
    Kėsaj teme nga ajo qė tha baca Adem Demaci i mungoj vetėm ajo qė
    Asnjehere nuk e njollosi kryeministrin!
    E kish lėshuar baca Adem, nga ana shėndetėsore.
    Por ne mendje ishte shum i kthjellt,shum here permendi,,gezimin''e ,,disave''qe iu gezuan kesaj afere!Nuk permendi as etiketoj as nje emer konkretisht,ani qe u mirrte vesh ne ke aludonte!Hmmm,athua si do te dukeshim shum nga ne,po te perjetonim at cfar perjetoj Baca Adem??
    Sa pėr tė panjohurėn, unė kam respekt pėr tė. Kam komunikuar pėrpara me tė edhe nė privat dhe unė e konsideroj njė vajzė shumė tė pjekur dhe tė edukuar mirė.
    Perveq nje numri shuuum te vogel,ose dy-tre anetareve qe nuk u pelqejn shkrimet-debatet e mia,une me askend nuk kam inat!Por me dhembe ne shpirt kur dikush i gezohet qeshtjeve qellimkqija,per ta ngritur veteveten!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    HASHIM KRIMINELI DHE UCK SKAN AS GJE TE PERBASHKET UCK ESHT DIQKA HYNORE PER SHQIPTART KUR AKUZOHET UCK DUHET TE NGRITEMI TE GJITH KUNDER ATYRE QE OFENDOJN UCK-n
    Po te isha une njera nga moderatoret e ketij forumi,do ju largoja nga ketu,asnjehere nuk lexova dicka,,te hajrit''me vlere nga Ju!E Ju cfar po beni?A nuk akuzoni UCK-n?Kriminel esht ai qe te vrau e te torturoi,le te jete kushdo qoft ,Hashimi a Hasani a Hyseni,eshte marri qe ta quash kriminel-atehere po i bashkangjitesh DIKUT!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Faqja 43 prej 106 FillimFillim ... 3341424344455393 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •