Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 43
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    "Si je ti!As ne dashurin e paster midis internetit nuk beson...."
    dashurine e paster ne internet e beson vete zoti, Serafim,...lol

po pa von duret ne plage se lejon ,...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Po c'mbaruan? Ka Amerika e Jugut sa te duash qe hyjne ilegalisht perdite ne USa.
    oj ti mia,

po o per racen e ebardhe q'ajo,

so si ju te tjerat qe knoqeni me te kuq, te zi apo te verdhe,...lol

q'ajo do vetem mish te bardh,...

kaq...

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2009
    Postime
    17
    e kthyet ne chat tani juve .. nese dikujt i ka ndodhur kjo gje dhe ka qene tek ambasada dhe ka njohuri ne kete gje mund te me tregoj do i isha mirenjohes

Citim Postuar mė parė nga Tano_20 Lexo Postimin
    jo nuk dua te martohem ketu, dua te shkoj me te atje dhe si fillim do bashkejetojme me vone si dihet dhe mbase martohemi. pyetja eshte: aplikoj dot une per vize dhe cfare duhet te deklaroj ajo apo te bej, per parate seshte problem, jo rinia nuk do me iki dem mbase po fluturon ti me .... ndersa une nuk do te...
    Po mire o Tano 22 vjecar, te prifte e mbara po erdhe ketu. Do aplikosh per vize, askush nuk te ndalon per kete gje. Po ju tek atij rrobit te ambasada per ta dhene vizen do e marresh, po s'ishte me hene te mire ke per te harxhuar nja 100 e ca dollare kot. Kjo eshte zgjidhja nese nuk do martohesh.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    pershendetje une jam 22 vjec dhe kam njohur nje vajze amerikane ne jemi lidhur ne internet. ajo ka qene e martuar por tani eshte e divorcuar dhe ka dy femije, ajo do vij ketu ne shqiper per te me marr mua me vete dhe ne te martohemi atje, kam ca pyetje mundet ajo t'me marri me vete ? po me ambasaden amerikane ketu do kem probleme? cfare duhet te plotesoj une qe te shkoj ne usa? po shkolla ime ka lidhje?
    O Tano a me qafsh..jeta e jotja eshte plako po si perralle po me duket ky tregimi jot mua..
    https://www.behance.net/robberysk1100

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161
    Pershendetje njehere kam edhe une nje pyetje dhe dua nje pergjigje sa me te sakte ju lutem sidomos per ato qe jane ne Amerike

ta zeme shembull je ne amerike ke shkuar ilegal ose me vize, dhe ke gjet nje nuse me dokumenta, me pashaporte te gjitha , dhe pyetja ime eshte a mund qe ti besh dokumentat prej atje jo te vish ne shqiperi me gruan e ti besh prej ne shqiperi dhe prap te shkoni me nje ne Amerik , a mund te behen prej atje te gjitha punet.

Citim Postuar mė parė nga number Lexo Postimin
    Pershendetje njehere kam edhe une nje pyetje dhe dua nje pergjigje sa me te sakte ju lutem sidomos per ato qe jane ne Amerike

ta zeme shembull je ne amerike ke shkuar ilegal ose me vize, dhe ke gjet nje nuse me dokumenta, me pashaporte te gjitha , dhe pyetja ime eshte a mund qe ti besh dokumentat prej atje jo te vish ne shqiperi me gruan e ti besh prej ne shqiperi dhe prap te shkoni me nje ne Amerik , a mund te behen prej atje te gjitha punet.
    JO, bazuar ne eksperience te vertetuar timen. Me pare edhe mund te behej nese kishe bere nje shkolle te larte, bazuar dhe kjo ne eksperienca te vertetuara te miat, por tani eshte e pamundur
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161
    Ok brooklyn2007 une desha tet pyes se nje shoku im shkoi ne Amerik ilegal para nja 3 viteve ishte 27, 28 vjec dhe u martuaa u fejua nuk e di me nje vajze prej Portoriko dhe nuk ka ardhe me aj prej atje tash eshte me dokumenta atje ky nuk kishte ndonje shkolle vetem gjymnaz te mbaruar, ti thua tash edhe me pas fakultet nuk mund te behet a. Nese mund te ma shpjegosh pak pse nuk mundet kur vajza eshte Amerikane me te gjitha?! (apo eshte te nenshtetesia nese e ka vetem te amerikes mund te behet nese i ka te dyja JO)

Flm brooklyn2007
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga number : 20-12-2010 mė 11:51

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anėtarėsuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    e kthyet ne chat tani juve .. nese dikujt i ka ndodhur kjo gje dhe ka qene tek ambasada dhe ka njohuri ne kete gje mund te me tregoj do i isha mirenjohes
    Mendimi im eshte shko ne ambasade e pyet se ketu cfare ka funksionuar per dike mbase sfunksionon per ty.
    Megjithate ti je ne shqiperi dhe e sheh nje bashkim apo martese me dike qe eshte ne greqi e te kerkojne nene e babe jo me USA
    Gjithsesi suksese ... por do te keshilloja nese je fut kesaj per aventure dhe per ta patur si ure per te ik ne usa , pa patur njeri aty mos e mer mundimin ..
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    mir te ka thon njoni mos flutroni me presh m'tajare hahahahahaha

per ju kalamojt e kopshit e vetmja munsi tamom eshte me u shkollu ne usa. pranaj futju njasaj anglishteje ene jep provimin e TOEFL ene shikjo per nai shkoll.

kta punet e martesave per interes jon i vrim ne uj ene me shum rezik. a boca lupo hahahahahahaha
    no glove no love

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •