Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 43
    Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anėtarėsuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar mė parė nga TikTak Lexo Postimin
    mir te ka thon njoni mos flutroni me presh m'tajare hahahahahaha

per ju kalamojt e kopshit e vetmja munsi tamom eshte me u shkollu ne usa. pranaj futju njasaj anglishteje ene jep provimin e TOEFL ene shikjo per nai shkoll.

kta punet e martesave per interes jon i vrim ne uj ene me shum rezik. a boca lupo hahahahahahaha
    andej na brindizi :P ose me sakte andej na broklini hahhahah
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

Citim Postuar mė parė nga number Lexo Postimin
    Ok brooklyn2007 une desha tet pyes se nje shoku im shkoi ne Amerik ilegal para nja 3 viteve ishte 27, 28 vjec dhe u martuaa u fejua nuk e di me nje vajze prej Portoriko dhe nuk ka ardhe me aj prej atje tash eshte me dokumenta atje ky nuk kishte ndonje shkolle vetem gjymnaz te mbaruar, ti thua tash edhe me pas fakultet nuk mund te behet a. Nese mund te ma shpjegosh pak pse nuk mundet kur vajza eshte Amerikane me te gjitha?! (apo eshte te nenshtetesia nese e ka vetem te amerikes mund te behet nese i ka te dyja JO)

Flm brooklyn2007
    Po te skadoi viza e vizitorit apo studentit ne Amerike eshte gje e keqe sepse konsiderohesh ilegal. Po hyre hajdutshe ne Amerike eshte akoma me keq. Nje kusheri i imi ketu erdhi si student ne vit te katert gjimnaz por me vize te rregullt. I skadoi viza por u njoh me nje vajze amerikane me vone dhe pati fat qe beri dokumentat. Merr nje avokat dhe del ne gjyq.Po ju tek gjykatesit te jep dokumentat, po sju tek te thote bej gati valixhet dhe ec babe ............... dil nga amerika. Prandaj mos i hyj njeri aventurave kot me kot se do digjet. Amerika per me teper seshte me ai mali me flori qe ka qene njehere e nje kohe. Ketu ka mbi 30-40 milione amerikane te papune.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga brooklyn2007 : 20-12-2010 mė 14:42
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

sylar Maska e Jackie
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar mė parė nga KAT Lexo Postimin
    dashurine e paster ne internet e beson vete zoti, Serafim,...lol

po pa von duret ne plage se lejon ,...
    Ej po mire si nuk e pyti njoni a e ka pa n'kamer ket amerikonen? se mos I dal noi anxhela nga broklini

PS. N'lidhje me temen mire e thane ca cuna mos e co rinine dom or cun ,se ka per t'hik jeta per shalesh duke bo nga 2-3 pune. Po vazhdo shkollen i her se amerika aty eshte nuk iken.
    Against all odds..

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga B.Jack Lexo Postimin
    Ej po mire si nuk e pyti njoni a e ka pa n'kamer ket amerikonen? se mos I dal noi anxhela nga broklini

PS. N'lidhje me temen mire e thane ca cuna mos e co rinine dom or cun ,se ka per t'hik jeta per shalesh duke bo nga 2-3 pune. Po vazhdo shkollen i her se amerika aty eshte nuk iken.
    gjeko,

djali thote qe amerikonja ka 2 fmi, kshu qe i bje qe s'o vllai i angjeles, por mund te jete si motra e Horst Hrubeshit

prandaj mire o ta kete pa nji here me kamer-dare
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    mthot i dite kushrine jeme ka greku. amon taku ma mer cunin ne amerik. cuni saj osht i kaqol nja 21 vjec. pse i them care u bona un kopsht me drek per me mbledh gjith tarallaket tuj

maje mi cunin njaty ene fute ne shkoll i them. po qe se do me sjell cunin ne ameriqi ec me gjith cunin. te gjej un hotel ene ta paguj se vallaj kshu ne shpi nuk pranoj kend se du me qen rehat per vedi.

po i tjeter qi e ka sjell cunin per shkoll ene ai kaqoli qendroi ktu pa dokumente. ka 7 vjet qi e shofin cunin vetem ne camera. shyqyr qi osht computeri.

vallaj kush osht prin mos i lshoni i kshu kalamojt si lopa bajgen ene mos i coni kaq larg kur nuk keni munsi me i pa
    no glove no love

Anėtarėsuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar mė parė nga B.Jack Lexo Postimin

qysh jo kan be fejese ne skajp :P hahahha dhe me pas e kan publiku ne fb lol :P

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Tano_20 Lexo Postimin
    pershendetje une jam 22 vjec dhe kam njohur nje vajze amerikane ne jemi lidhur ne internet. ajo ka qene e martuar por tani eshte e divorcuar dhe ka dy femije, ajo do vij ketu ne shqiper per te me marr mua me vete dhe ne te martohemi atje, kam ca pyetje mundet ajo t'me marri me vete ? po me ambasaden amerikane ketu do kem probleme? cfare duhet te plotesoj une qe te shkoj ne usa? po shkolla ime ka lidhje?
    Tano, ku e psonise kete amerikanken ti? lol

kam frike, se te ka genjyer. Te ka mashtruar. Po ti mos u dekujaro. Shpresa vdes e fundit. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2009
    Postime
    17
    e psonisa tek tregu cam :P jo o Pink nuk me ka genjyer e njoh sh mire kemi kohe qe njihemi, i vetmi problem eshte ambasada ..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tano_20 : 22-12-2010 mė 18:11

Anėtarėsuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar mė parė nga Tano_20 Lexo Postimin
    e psonisa tek tregu cam :P jo o Pink nuk me ka genjyer e njoh sh mire kemi kohe qe njihemi, i vetmi problem eshte ambasada ..
    dashuria do fitoje mbi gjithcka :P nje pyetje kisha une sa vjece eshte kjo sinjora amerikone ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2009
    Postime
    17
    eshte 25 vjece

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •