e kthyet ne chat tani juve .. nese dikujt i ka ndodhur kjo gje dhe ka qene tek ambasada dhe ka njohuri ne kete gje mund te me tregoj do i isha mirenjohes
Po mire o Tano 22 vjecar, te prifte e mbara po erdhe ketu. Do aplikosh per vize, askush nuk te ndalon per kete gje. Po ju tek atij rrobit te ambasada per ta dhene vizen do e marresh, po s'ishte me hene te mire ke per te harxhuar nja 100 e ca dollare kot. Kjo eshte zgjidhja nese nuk do martohesh.
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Pershendetje njehere kam edhe une nje pyetje dhe dua nje pergjigje sa me te sakte ju lutem sidomos per ato qe jane ne Amerike
ta zeme shembull je ne amerike ke shkuar ilegal ose me vize, dhe ke gjet nje nuse me dokumenta, me pashaporte te gjitha , dhe pyetja ime eshte a mund qe ti besh dokumentat prej atje jo te vish ne shqiperi me gruan e ti besh prej ne shqiperi dhe prap te shkoni me nje ne Amerik , a mund te behen prej atje te gjitha punet.
Ok brooklyn2007 une desha tet pyes se nje shoku im shkoi ne Amerik ilegal para nja 3 viteve ishte 27, 28 vjec dhe u martuaa u fejua nuk e di me nje vajze prej Portoriko dhe nuk ka ardhe me aj prej atje tash eshte me dokumenta atje ky nuk kishte ndonje shkolle vetem gjymnaz te mbaruar, ti thua tash edhe me pas fakultet nuk mund te behet a. Nese mund te ma shpjegosh pak pse nuk mundet kur vajza eshte Amerikane me te gjitha?! (apo eshte te nenshtetesia nese e ka vetem te amerikes mund te behet nese i ka te dyja JO)
Flm brooklyn2007
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga number : 20-12-2010 mė 11:51
Mendimi im eshte shko ne ambasade e pyet se ketu cfare ka funksionuar per dike mbase sfunksionon per ty.
Megjithate ti je ne shqiperi dhe e sheh nje bashkim apo martese me dike qe eshte ne greqi e te kerkojne nene e babe jo me USA
Gjithsesi suksese ... por do te keshilloja nese je fut kesaj per aventure dhe per ta patur si ure per te ik ne usa , pa patur njeri aty mos e mer mundimin ..
●∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●∙
mir te ka thon njoni mos flutroni me presh m'tajare hahahahahaha
per ju kalamojt e kopshit e vetmja munsi tamom eshte me u shkollu ne usa. pranaj futju njasaj anglishteje ene jep provimin e TOEFL ene shikjo per nai shkoll.
kta punet e martesave per interes jon i vrim ne uj ene me shum rezik. a boca lupo hahahahahahaha
no glove no love
Krijoni Kontakt