Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Shokuese: U pagova 100 mijë euro që të vras Berishën, më ngeci pistoleta

Kreu i “Bandës së Durrësit”, mundi t’i shpëtojë ekzekutimit të tij për shkak të ngecjes së pistoletës nga autori. I pandehuri Selman Heti shpjegonte në deklarimet e tij, se ishte kontaktuar nga i pandehuri Adriatik Coli për të kryer ekzekutimin e Berishës, ku për këtë vrasje do të paguhej me 100 mijë euro, njofton NOA.
    Sipas deklarimit të lexuar sot në seancë nga prokuroria Heti shpjegonte se ai nuk kishte mundur dot ditën e parë që ta vriste Berishës.
    Më datën 5 maj të vitit 2005, sipas Hetit ai i është afruar afër Berishës, duke e plagosur, për shkak se i ka ngecur pistoleta.
    Së bashku me Berishën atë ditë u plagosën edhe Isuf Morina dhe Ram Haxhiaj. Pas krimit mësohet se Heti është larguar me vrap.
    Për këtë plagosje, i pandehuri ishte paguar me 25 mijë euro. I pandehuri shpjegonte në deklarime se i është kërkuar sërish që të kryente ekzekutimin e Berishës, por kësaj radhe do të merrte 70 mijë euro, për të cilën nuk kishte pranuar.
    Prokuroria e krimeve të rënda pa përfunduar sot leximin e provave shkresore, të cilat janë administruar nga gjykata. Ndërkohë që mbrojtja do të japë vlerësimet e saj në seancën e radhës.
    Të pandehurit e këtij procesi janë 16 persona, që akuzohen për 11 vrasje dhe 9 plagosje.

Sdi a bëhet fjalë për dR.Berishen apo...
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

sylar Maska e Jackie
    Anëtarësuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Eshte Lulzim Berisha ai qe flitet ,jo gamori tjeter.
    Against all odds..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    nuk o kreshniku sali jo
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    qellimisht gazeta nuk e cileson se eshte llafi per lul berishn e indrit dokles qe te krijoj tollovi te lexuesi.

nejse..

per banden e serial killerit indrit kujdeset selia roze.. pra mo ja qani hallin ju bllakxhekat se do lirohet shpejt.. si i pafajshem e do marri besoj demshperblim si i persekutuar politik prej diktatorit te tmerrshem sali.. berisha.. qe ja ka trashur qafen tere armiqve..
    lol

apo jo goldushi..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o braro po si mer nuk e hell ne gjyq ti gazeten qe permendet emri berisha
    po ca mbeshtetsi je ti mer

po po drejt ke ti fjalet tuaja ne vesh te ramiz alise inshallah
    ku behet ki ramizua mo braro
    JO SEKS PARA MARTESE

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    çfare ka shokuese ne kete mes per bandat mafioze?!?

edhe gamori tjeter, lujti telefonin, ua çoi Hajdarin ne prite vrasesve te super-paguar, ku e bene shoshe me plumba ...

ma i zi dorasi se sa vrasesi ...

sylar Maska e Jackie
    Anëtarësuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    qellimisht gazeta nuk e cileson se eshte llafi per lul berishn e indrit dokles qe te krijoj tollovi te lexuesi.

nejse..

per banden e serial killerit indrit kujdeset selia roze.. pra mo ja qani hallin ju bllakxhekat se do lirohet shpejt.. si i pafajshem e do marri besoj demshperblim si i persekutuar politik prej diktatorit te tmerrshem sali.. berisha.. qe ja ka trashur qafen tere armiqve..
    lol

apo jo goldushi..
    O coban hala se ke mor vesh qe xhakut si rruhet as per t'majte as per t'djathte. Mu m'vje gjynof per vegla si puna jote qe her lu rolin e anxheles her te vajzes se mbare . si coban qe je mundohu t'jesh vetvetja , mos u kap mas b0leve te olldashit e saliut se po t'perdorin si u do bitha. Do msosh sic i tha Precit para 2 vjetc kur bon divorcin ,qe sme duhesh mo ,se kom i tufe budallenj si puna jote qe m'vijne mrapa lol.
    Against all odds..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    nuk te ngeci kopuk pistoleta po urdheri nga lart ne qastin e fundit qe zbriti nga kali sali halabaki,se sa per te ngecur pistoleta salen sod do te ja vunin ca kosovar dhe aty ktu ndoj malsor ndoj lule ne varin e haruar,po shpetoi ndasia malsor e shqiptar

Sa i thell titulli i ketij artikulli...
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Kreu i “Bandës së Durrësit”, mundi t’i shpëtojë ekzekutimit të tij për shkak të ngecjes së pistoletës nga autori. I pandehuri Selman Heti shpjegonte në deklarimet e tij, se ishte kontaktuar nga i pandehuri Adriatik Coli për të kryer ekzekutimin e Berishës, ku për këtë vrasje do të paguhej me 100 mijë euro, njofton NOA.
    Sipas deklarimit të lexuar sot në seancë nga prokuroria Heti shpjegonte se ai nuk kishte mundur dot ditën e parë që ta vriste Berishës.
    Më datën 5 maj të vitit 2005, sipas Hetit ai i është afruar afër Berishës, duke e plagosur, për shkak se i ka ngecur pistoleta.
    Së bashku me Berishën atë ditë u plagosën edhe Isuf Morina dhe Ram Haxhiaj. Pas krimit mësohet se Heti është larguar me vrap.
    Për këtë plagosje, i pandehuri ishte paguar me 25 mijë euro. I pandehuri shpjegonte në deklarime se i është kërkuar sërish që të kryente ekzekutimin e Berishës, por kësaj radhe do të merrte 70 mijë euro, për të cilën nuk kishte pranuar.
    Prokuroria e krimeve të rënda pa përfunduar sot leximin e provave shkresore, të cilat janë administruar nga gjykata. Ndërkohë që mbrojtja do të japë vlerësimet e saj në seancën e radhës.
    Të pandehurit e këtij procesi janë 16 persona, që akuzohen për 11 vrasje dhe 9 plagosje.

Sdi a bëhet fjalë për dR.Berishen apo...
    o nice,

pse boheni kaq dele, sikur keni zbrit per here te pare na tirone,...lol

shiko tv ti? po radio degjon?

kur ja kane bo sali berishes kete atentat,...lol

mos hap kshu temash naiviteti....lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •