ato femra qe qahen dhe e kalojne gjithe jeten duke u martirizuar prane nje bashkeshorti pijanec
u graria, burrat pijanec jane njerez te semure mendor dhe kriminele te familjes![]()
ato femra qe qahen dhe e kalojne gjithe jeten duke u martirizuar prane nje bashkeshorti pijanec
u graria, burrat pijanec jane njerez te semure mendor dhe kriminele te familjes![]()
Nuk di si ti perballem stresit qe eshte jashte kontrollit tim per ta permiresuar.
![]()
Injoranca dhe viktimizmi...
https://www.behance.net/robberysk1100
me acaron ,kur dikush me genjen , at nuk mund te ja fal,e sidomos me acarojn njerzit , te cilet mendojn qe jan diqka , e ne fakt nuk jan asgje .
me acarojne shume kur fusin hundet ne gjerat e mia
zilja e ores per te me zgjuar nga gjumi ne mengjes
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
kjo tema ca keni pergatitur per vdekjen
po kjo ideja ime per temen para se te urinoni ca mendimi ju vje ne koke ju duket interesante
JO SEKS PARA MARTESE
me acaron ne kulmmmmmmm spinaqi kurre e pastroj edhe e laj flete flete
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
toys all over my house. Edhe ca bej kur me hipin nervat, kur shkel neper lodra ?
shkoj ne garazhd, edhe marr nje fshese te madhe me korent, heavy duty, me zorren me diameter naaaaaa kaq te madhe, edhe ja hy edhe slej as nje per be. Ueee, na cmendi. Cant take it anymore. grrrrr. LOL
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt