Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 157
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Te gjith plehrat e Kosoves jon mbledhur rreth Partis se hajnav .Mose te meret shembull i keqperdorimit te votes ne Drenic se ato u vodhen kudo. Euuuu qpo dojn me na e sjell shkaun prap bre nanen ua q!fsha hajnav, gabelav te Thaqit..

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    SHBA: KQZ-ja të adresojë parregullsitë

Shtetet e Bashkuara kanë uruar popullin e Kosovës për zhvillimin e zgjedhjeve të para pas shpalljes së pavarësisë.
    “Vëzhguesit ndërkombëtarë dhe vendorë, përfshirë ata amerikanë, ishin të pranishëm në qendrat e votimit në të gjithë Kosovën. Ata panë një proces që në shkallë të madhe u vlerësua efikas. Shtetet e Bashkuara i bëjnë thirrje KQZ-së që të adresojë ato pak parregullsi serioze që u vunë re. Ne përshëndesim autoritetet zgjedhore të Kosovës për organizimin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme nën kufizime të mëdha kohore”, tha Mark Toner, zëdhënës i Departamentit të Shtetit.

“Kosova tani përballet me provën e numërimit të votave. Institucionet e Kosovës duhet të demonstrojnë para publikut se janë të përgatitura të mbrojnë integritetin e votës. Ne i bëjmë thirrje autoriteteve kosovare të marrin hapat e kërkuara për të zgjidhur çështjen e parregullsive, ankesat dhe parashtresat në mënyrë të ndershme. Autoritetet duhet të garantojnë që rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve në Kosovë të pasqyrojnë ndershmërisht votuesit”, tha Toner, njofton RFE.

Ai shprehu keqardhjen për atmosferën e dhunës e kërcënimeve në pjesën veriore të Kosovës, të banuar kryesisht me serbë. /Telegrafi/
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    SHBA: KQZ-ja të adresojë parregullsitë
    Kopalla. Dul njeri ne pike te dites e tha se ka vra njerez me urdher te kreut te shtetit e nuk u be asgje. U tha qarte se ka fakte per 80 mil euro te vjedhura nga Limaj e nuk u ndermorr asgje, e lere me KQZ-ja te adresoje parregullsite teknike, a punojne apo nuk punojne llampat. Hajgare.

Vend i kriminelave. Jo kot them se shqiptaret jane zezaket e Europes. E Drenica eshte Harlemi. 80 % e diaspores me dosje kriminale, politikanet te zhytur ne korrupcion, populli i trash si dhjami i derrit.

Jo liberalizim te vizave, por Shqiptaret duhet nje one-way ticket per ne Afrike.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga ms13 Lexo Postimin
    shuj qen mos fol palidhje prano qe ju ja keni dhann 1 pasqyyr MARROSEE KOSOVES E SIDOMOS DRENICES E CILA U KANN EN SY SI PER T'MIR KISHE... LLAP Nuk ka pas vjedhej votashh .. edhe nese ka pas ska fakte. LDK Fiton en LLAP me merita se din llapi kujan me ja japp .. e nuk ja jepp njerit HANJNN EDHE NJERIT qe vjen prej nje vendi te HAJNAV . a per te JU NE DRENIC PO FOLIN VIDEOT QE http://www.youtube.com/watch?feature...&v=eRwkhgZqyCk

MARRE MARRE ...
    Shum pak po Ju kuptoj cfar shkruani,nuk me ngjan ne shqip fare,po at e kuptova qe edhe LDK-ja ka vjedhur,por ata jane hajna te shkolluar sipas Jush,ani qe une nuk e thash per askend qe ka vjedhe!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Po mire de, kjo vjedhje ka mundur te realizohet me max 10 deri ne 20 persona, nuk e kuptoje pse 99 % e postimeve fajin e gjuajne tek banoret e Drenices. Pse nuk merreni me thelbin e temes ?
    PDK vodhi votat ne Drenice e jo Drenicakt primitiva e shkrime te tipit blla blla blla...
    Pjesa tjeter e popullit çka jane me te mire se drenicakt le t me tregon dikush mua ?
    Popull komedi jemi, i vetmi akademik qe e kemi nuk i grumbullon as 3 %, si opozite jane deshmuar me se shumti duke demaskuar shik-ut (rasti bllaca) e shume e shume krime te organizuara. Shpend Ahmeti i diplomuar ne harward njeri me vizion e qe ka mbledhur kuadro afer vetit nuk i mblodhi as 2%. Kush i morri votat qifti i Ramushit as 8 vjet shkolle, ai rrugaqi i vetvendosjes qe deri dje i gjuante kerret me gur dhe per fund "qershia ne torte" do te udhehiqesh prap nga qobanet e Drenices ama Drenica dhe ata qe banojne ne te per kete se kane fajin.

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Popull hajdut si ketej si andej
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-10-2009
    Postime
    461
    Murat Musliu ,Gani Koci Murat Musliu.......................etj dikush ka ftyre kure i preket interesi,he hehistoriku i PDK,spo munden me da TALLIN

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Hasan Prishtina esht nga vushtrria bile bile me prejardhje te hershme esht nga rajoni i TOPLICES
    po ku po jeton o zoteri ne Tanzani
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Te gjith plehrat e Kosoves jon mbledhur rreth Partis se hajnav .Mose te meret shembull i keqperdorimit te votes ne Drenic se ato u vodhen kudo. Euuuu qpo dojn me na e sjell shkaun prap bre nanen ua q!fsha hajnav, gabelav te Thaqit..
    Nostalgjia e Komunizemit te ka ikur Rugova ti ka mbajtur shkiet ne Kosove bashke me regjimin e Milosheviqit .Mose harro ganimet Rugaova i ka dajet ne Bjellopole Nip i shkinise ka qene
    nipi se tradhton dajen kurr !!!!
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Anëtarët e PDK-së denoncojnë partinë për parregullsi

Partia Demokratike e Kosovës, e cila doli e para në zgjedhjet e 12 dhjetorit, duket se, nuk ka telashe vetëm me rivalët e saj lidhur me rezultatin në Skenderaj.
    I pakënaqur me procesin atje është edhe Gani Koci, kandidat i PDK-së, i cili ka deponuar një ankesë në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa. Koci ka thënë se këtë e bëri për ta mbrojtur votën e tij.

Koci nuk është i vetmi. Ankesa për parregullsi në Skenderaj ka edhe kandidati tjetër për deputet i PDK-së nga Skenderaj, Murat Musliu, i cili akuzoi partinë e tij për manipulim me vota dhe parregullsi gjatë procesit zgjedhor në këtë komunë.

Musliu tha se është i gatshëm të argumentojë përmes xhirimeve filmike, se komisionerët në disa vendvotime në këtë komunë, votat e kandidatëve të PDK-së, nuk i kanë numëruar fare, por i kanë vënë në formularë, sipas një liste të imponuar nga persona të fuqishëm dhe zyrtarë të lartë të pushtetit lokal në Skenderaj dhe të PDK-së.

Musliu ka folur edhe për një marrëveshje të fshehtë mes PDK-së dhe LDD-së që është bërë me qëllim që LDD të marrë vota përmes votimit të shumëfishtë nga komisionerët e PDK-së me qëllim që kjo parti të arrijë pragun zgjedhor. /Telegrafi/

----------

Me sa po shihet edhe brenda vete partise se PDK-se nuk jane te kenaqur sesi eshte bo manipulimi i votave, meqe votat e manipuluara nuk qenkan shperndare ne menyre te barabarte. Edhe vete Thaci, sipas KTV mbreme, po i frikesohet numrit te madh te votave te bashkepartiakeve te tij.

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •