Close
Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 157
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Citim Postuar më parë nga Se7en Lexo Postimin
    Po mire de, kjo vjedhje ka mundur te realizohet me max 10 deri ne 20 persona, nuk e kuptoje pse 99 % e postimeve fajin e gjuajne tek banoret e Drenices. Pse nuk merreni me thelbin e temes ?
    PDK vodhi votat ne Drenice e jo Drenicakt primitiva e shkrime te tipit blla blla blla...
    Pjesa tjeter e popullit çka jane me te mire se drenicakt le t me tregon dikush mua ?
    Popull komedi jemi, i vetmi akademik qe e kemi nuk i grumbullon as 3 %, si opozite jane deshmuar me se shumti duke demaskuar shik-ut (rasti bllaca) e shume e shume krime te organizuara. Shpend Ahmeti i diplomuar ne harward njeri me vizion e qe ka mbledhur kuadro afer vetit nuk i mblodhi as 2%. Kush i morri votat qifti i Ramushit as 8 vjet shkolle, ai rrugaqi i vetvendosjes qe deri dje i gjuante kerret me gur dhe per fund "qershia ne torte" do te udhehiqesh prap nga qobanet e Drenices ama Drenica dhe ata qe banojne ne te per kete se kane fajin.
    Unë pajtohem se në Drenicë votimet nuk kanë shkuar si duhet, por po ju pyes Juve a ishin drenicakë ata të komunave të tjera që e votuan PDK-në katër herë më shumë se koalicionin gjashtëpartiakësh rreth Pacollit?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Diku nëpër Botë
    Postime
    528
    Citim Postuar më parë nga lum lumi Lexo Postimin
    KQZ e dha verdiktin .

PDK është e para dhe ka fituar me 33.5 % .

Gjuha është prej tulit dhe tastieri duron gjithcka, edhe tipat e këtij DrimM(utit).

Fjalët e tepërta janë fukarallëk.

O zagar i dulles.

Ate M(utin) mere e a hae,sic jeni mesuar me henger gjithmon .
    nese te tepron , jepju edhe familjes - beru pak human , oj shtaze kosove.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Per ate arsye shteti ka vendosur rregulla-ligje te garantuara me Kushtetute, ku palet kane te drejten e ankesave dhe parashtresave me crast ato merren parasysh dhe per to vendosen me anen e ndonje vendimi. Mirepo problemi eshte se palet e humburanuk jane te gatshme ti respektojne keto rregulla sepse e din qe kan humbur dhe u duket e tmerrshme fati se do jen ne opozite edhe per kater vjet dhe fakti se pdk ka pesuar rritje nga votuesit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Nostalgjia e Komunizemit te ka ikur Rugova ti ka mbajtur shkiet ne Kosove bashke me regjimin e Milosheviqit .Mose harro ganimet Rugaova i ka dajet ne Bjellopole Nip i shkinise ka qene
    nipi se tradhton dajen kurr !!!!
    Jo i nderuar e ke gabim as familja e as fshati im nuk ishin as njiher antar te kumunizmit per ket ta heq dyshimin po deshe.Une nuk flas as nji fjal me hamendje por afroi gjithnji argument.
    Per ti ndjekur shkiet nga kto troje kom dhen tre familjar ish ushtar te UCK per ket te sjell po deshe vertetimin qe kan qen pjestar te Uck .
    Kom dhen besa edhe para , ta them ..po edhe ta argumentoi me vertetim ,edhe deshmitar me faktur qe besoi se pak jon ata qe kemi dhen si familje .
    E kisha obligim pore me terhoqe per gjuhe .Une dhe ti nuk njihemi mesa une e dij dhe nuk esht patriotizem te flasesh qfar te vjen ne gjuh dhe ne dor per te shkruajtur.
    Une per arsye te reputacionit qe kishte krijuar prapaganta serbe dhe per ti treguar botes se ky popull e don ket ushtri e do dhe nuk e rangon aty..si Millosheviqet..pore e respekto dhe e perkrah sepse edhe une isha i rreshtuar ne ket rresht qe ne ditet e para.Ata qe luftuan ,luftuan aq sa diten ,munden pore per mua lufta mbaroi dhe nuk e kom pa te arsyshme qe ate qe dhash per KOsoven te mose ja mar prap.
    Kjo esht logjik ,dashuri ,respekt per vendin qe me lindi ..pra nga kjo konludoj se ju nuk that as gje vetem zhgarravitet ne ket forum dhe lendove nji zemer qe nuk urren shqiptarin pra edhe juve.

Une i kom dhen voten Pdk pore jo kesaj radhe ,thon nji fjale se qa esht boll esht boll.Une ekonomikisht jom shum mir dhe nuk varem as nga THaqi e as nga Albini dhe te them se kto duar nese kerkojn lemosh u shkurtofshin .
    Mua me brengos se u vodh vota ,u perqa shoqria kosovare,po vidhet ardhmeria e fmijve tan dhe me sjelljet e keqqeverisjes Kosova qon ne bot nji mesazh te keq.Pa dorza me sa kuptoi nga shkrimet tuaja jemi po thuajse te njejtes gjenerat dhe duhet ta kujtonit te kaluaren poqese shiqoni kohen pas.
    Rugoven e kan dashur te gjith e nese dikush ka menduar dhe deklaruar se pa gjak Kosova nuk lirohet ,jom une pore edhe Rugova ishte pjes e kti planeti dhe pertij nuk mundete te sillej.

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anëtarësuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-02-2010
    Postime
    125
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    perse kend duani te arsyetoni ju duke share drenicen,ke cilen parti te ***** ,as nje nje pik gjak i derdhur i drenices nuk ia vlene keto partite e juaja te shkedhyeme...

Une nuk e shaje Drenicen e as qe e kam share ndonjehere...une vetem i shaj tradhtaret e Drenices apo donje vendi tjeter.Nuk jam ne asnje parti dhe deri sot asnje partie(bande) nuk ja kam dhene voten time se e konsideroi se ne Kosove ende nuk ka parti politike,por ka vetem BANDA politike i nderuar

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Po nuk ke cfar me pyet mua,po mos te ishte sakrifica e ketyre,,fshatarve''ku do ishe sot??Cfar shef te keqe tek fshataret?Vertet ndoshta jame budallaqe,por edhe qe kurr nuk jetova ne fshat,as Babi nuk jetoj,por mburrem qe kam prejardhje nga fshati!
    Une jame nje qytetar Prishtine prej stergjyshi, dhe prap me mburrje them qe prejardhje kam nga fshati.Fshati eshte themeli i qytetit.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Jo i nderuar e ke gabim as familja e as fshati im nuk ishin as njiher antar te kumunizmit per ket ta heq dyshimin po deshe.Une nuk flas as nji fjal me hamendje por afroi gjithnji argument.
    Per ti ndjekur shkiet nga kto troje kom dhen tre familjar ish ushtar te UCK per ket te sjell po deshe vertetimin qe kan qen pjestar te Uck .
    Kom dhen besa edhe para , ta them ..po edhe ta argumentoi me vertetim ,edhe deshmitar me faktur qe besoi se pak jon ata qe kemi dhen si familje .
    E kisha obligim pore me terhoqe per gjuhe .Une dhe ti nuk njihemi mesa une e dij dhe nuk esht patriotizem te flasesh qfar te vjen ne gjuh dhe ne dor per te shkruajtur.
    Une per arsye te reputacionit qe kishte krijuar prapaganta serbe dhe per ti treguar botes se ky popull e don ket ushtri e do dhe nuk e rangon aty..si Millosheviqet..pore e respekto dhe e perkrah sepse edhe une isha i rreshtuar ne ket rresht qe ne ditet e para.Ata qe luftuan ,luftuan aq sa diten ,munden pore per mua lufta mbaroi dhe nuk e kom pa te arsyshme qe ate qe dhash per KOsoven te mose ja mar prap.
    Kjo esht logjik ,dashuri ,respekt per vendin qe me lindi ..pra nga kjo konludoj se ju nuk that as gje vetem zhgarravitet ne ket forum dhe lendove nji zemer qe nuk urren shqiptarin pra edhe juve.

Une i kom dhen voten Pdk pore jo kesaj radhe ,thon nji fjale se qa esht boll esht boll.Une ekonomikisht jom shum mir dhe nuk varem as nga THaqi e as nga Albini dhe te them se kto duar nese kerkojn lemosh u shkurtofshin .
    Mua me brengos se u vodh vota ,u perqa shoqria kosovare,po vidhet ardhmeria e fmijve tan dhe me sjelljet e keqqeverisjes Kosova qon ne bot nji mesazh te keq.Pa dorza me sa kuptoi nga shkrimet tuaja jemi po thuajse te njejtes gjenerat dhe duhet ta kujtonit te kaluaren poqese shiqoni kohen pas.
    Rugoven e kan dashur te gjith e nese dikush ka menduar dhe deklaruar se pa gjak Kosova nuk lirohet ,jom une pore edhe Rugova ishte pjes e kti planeti dhe pertij nuk mundete te sillej.
    Shkrim shume i drejt,por mos u brengos vellaqko se ketu ne kete forum futet turlifar legeni e nuk kan dy lidhje,parti ua ka qorru syt,e nuk po shofin se qfar demi i ka sjell kosoves ne te gjitha fushat,por ajo qfar me dhem me se shumti eshte ndarja ne lokalizma jo i drenices jo i llapit e jo i dugagjinit dhe keta plag sherohen shume ngadal.Keto ndrje i kan ber politikajt por edhe populli nje pjes militante e partive.
    Eshte mekat qe populli hedh vallen qfar i servon politika,dhe kjo eshte shenje e nje populli qe per kah kultura len shume per te deshiru.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    15-12-2010 18:38 CET ,Zëri,Prishtinë

Edhe në Komunës e Kaçanikut është regjistruar dalje në votimet e së dielës mbi kuotën prej 90 për qind. Sipas të dhënave të Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në Kaçanik, në qendrën e votimit në fshatin Gjyrgjedell (0717d) në votime kanë dalë 92,3 për qind e votuesve.

Ndërsa, në qendrën e votimit në fshatin Kaçanik i Vjetër (0703d) dalja në votime ka qenë në shkallën 91 për qind. Në fshatin Kotlinë (0715d) është regjistruar dalje prej 87,9 për qind, raporton Koha.

Artan Mezraja, zyrtar ekzekutiv i KKZ-së, ka nënvizuar se dalja më e lartë në votime është regjistruar në vendvotimin 0719d/01R të qendrës së votimit në fshatin Kovaçec. "Në këtë vendvotim është regjistruar dalje prej 99 për qind", ka theksuar ai.

PDK-ja ka dalë partia e parë në Komunën e Kaçanikut në zgjedhjet jashtëzakonshme parlamentare të mbajtura të dielën.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    veq me u kthy shkit magjupt sllavomuslimant e me hup e me shti krejt pdken ne burg qather shpiunat pjella bastarde turkosllave i pranon resultatet,kta si ne koh te jugosllavis qe ne demonstrat dilnin me qindra mij thonin qe disa dhjetra hajna nacionalis seperatista,e njejta gje nepermjet internetit hajn moot se gjoja kush se voton pdken,ra PDK dine sllavoturqeli qe ka me u be fundi i botes

Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •