Vella ok nuk ka asgje te keqe,qe ka then me votu AKR-PD,perkundrazi mir,por gabimin qe e ka bere hoxha eshte qe ka then haptazi qe nuk duhet me votu Vetevendosjen.
Nje njeri sado pak qe e mirret me politike,dhe qe e sheh se siq po shkojne gjerat ne politike nuk e perkrahe Hoxhen ,ne ate qe thrret se nuk duhet me votu Albini,dhe ata cilet e votojne te bin shehadet.
Une kam respekte te madhe per hoxhen e nderuar,por hoxha me kete deklarat ka gabuar shum...dhe ka treguar qe eshte shum..injorant ne sferen e politikes.
Kur them se ka gabuar hoxha qe ka then se nuk ban me votu Albin se eshte ateist,une bazohm ne ate se

shte e vertet qe Albini eshte ateist,por tjetra eshte se Albini cka ka then deri me tani ka pas te drejte,dhe si rezultat i saj,ai tash do te hyne ne Parlament dhe mas 3-4 vite ai do ta marr pushtetin.
Pra a eshte ma mir Hoxha i nderuar Dr,Shefqet Krasniqi ta beje njefar kompromisi,me Albin Kurtin dhe ti thot ti me ndihmo mua une te ndihmoj ty,pra thjeshte,une do te loboj per to votuar ty,kurse ti do ta fusesh msim besimin ne shkolla,ti lejosha vajzat me shamia ne shkolla,dhe te na japesh lejen ta ndertojm nje Qender Islamike ne Prishtin pasi qe kem shum...nevoje,dhe se eshte e drejte e domesdoshme.
Kurse tash sheqa pasi ka kerkuar te mos votojme Albinin dha ka then,qe kushe e voton ai let bjen shahadet,se ka bere gjynah,pra nese keta pushtetar qe e marrin tash ne dore udhehqejen nuk e fusin lenden fetare,nuk i lejojne vajzat me shamia,dhe nuk na lejojne nje qender islame ne Prishtine,atehere kur te vjen Albini ne pushtet,si do ti thote Albinit Hoxha a po na lejon shamit,msim besimin etj,pasi qe ky vete ka kerkuar mos me votu Albinin.
Pra vellezer te dashure me keqardhje e them,se Hoxha i nderuar Dr.Shefqet Krasniqi,ka bere nje gabiim shum te madhe,qe kjo deklarat me vedie apo pa vedije te hoxhes kjo deklarat sherben kunder islamit.
Hoxha ka bere shum...gabim...nese e analizoni vetem pak gjerat dhe dini se si shkojne punet ne politike,deklarata e Hoxhes sherben kunder islamit,edhe pse eshte bere pa vedijen e hoxhes...,por kete deklrata e ka bere si pasoje e mos njohjes se Politikes.
Selam Alejkum
Krijoni Kontakt