Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 58
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2010
    Postime
    24
    w.youtube.com/watch?v=BnjL-JyRoaM&feature=player_embedded

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2010
    Postime
    24
    w.youtube.com/watch?v=BnjL-JyRoaM&feathttp://www.youtube.com/watch?v=roZgW7h6AK0&feature=relatedure=player_embedded

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2010
    Postime
    24

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2010
    Postime
    24

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2010
    Postime
    24
    Ktu osht pergjigja se a'duhet, dhe pse te votohet nga Hoxh Husamedin Abazi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-11-2006
    Postime
    14
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Prishtina_lee një gjë po më bën përshtypje nga ana jote. Nuk më ka ndodhur asnjëherë një pjesëtar i këtij grupacioni të jetë kaq i/e kulturuar. Të lumtë. Në raste tjera nuk do të flisja më shumë, por ja që sjellja jote e mirë po më bën ti them edhe nja dy tri fjalë.
    ATëherë ja edhe nja dy tri pyetje:

1. A është e vërtetë se përvec BIK-ut ka së pakut edhe një fraksion tjetër ( që e quajnë "Grupi i të shtirëve", "grupi ekstremist" dhe me emrin e vërtetë "vehabista" ).

2. A është e vërtetë se dr. Shefqet Krasniqi e orineton xhematin e vet ta votojnë Koalicionin Kosova e Re, pikërisht pse aty është Partia e Drejtësisë.

3. A është e vërtetë se kryetar i kësaj partie (PD) është Ferid Agani, një psikiatër me orientim fetar fanatik, ekstremist, i cili më përpara këtë parti e pati pagëzuar Partia e Drejtësisë në emër të Zotit, i cili duke manipuluar me emrin e Zotit e Mëdhirshëm deshi të depërtojë - fitojë, por që kurrë nuk fitoi.

4. Kur e përmende se hoxhë Shefqeti i përket "krahut të luftës", si është e mundur që tash në votime nuk po e përkrah "krahun e luftës", po pikërisht krejt një parti tjetër.

5. Kur e përmend se hoxha është shumë aktiv nëpër media, pse as edhe një herë nuk e kam parë mysafir në RTK.

Pershendetje..Besoj qe nuk ju pengon inkuadrimi im ne temen tuaj..
    Nese me lejoni desha ti pergjigjem pikes se 2.Dyt konkretisht...
    Dr.Shefqet krasniqi po e perkrah Koalicionin per kosov te re sepse planprogrami i saj perputhet me disa parime islame..Behgjet Pacolli vet e ka ftuar Shefqet Krasniqin dhe ja ka shpalosur programin e tij i cili program nuk esht kunder 90 % te muslimanve qe ndodhen ne kosov..Te them te drejten Shefqeti e perkrah Pd karshi Behgjet Pacollit...Nje gje esht e sigurt se ne zgjedhjet e kaluara Dr.Shefqeti asnjeher publikisht nuk e ka perkrah PD..E rendesihmje dhe me kryesorja esht qe Shefqet krasniqi nuk e ka marr ket vendim vetem me koken e tij..por ka diskutuar me shumicen e Hoxhallarve te Kosoves te cilet kan ndikim dhe njihen per zgjuarsin e tij..Por ky ishte me guximtari dhe e beri publike i pari..SOd do ta bejn publike edhe Hoxhallaret e tjer....Respekt.
    Youthassemblies

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Kjo ishte ligjerata e Dr. Shefqet Krasniqit për të cilën edhe është hap tema dhe po debatojmë, ndërkaq krahas kësaj kam sjell edhe një pjesë nga ligjerata e Hoxhës Enis Rama

Ndryshuar për herë të fundit nga PrisHtiNa-Lee : 09-12-2010 më 20:42

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga ramazan_it Lexo Postimin
    Alejkum selam!

Po pse a doemos duhet me u fut në parlament për të praktikuar Ligjin E All-llahut?!!!

O vëllau Disa, ne duhet mbështetur Atij, që e ka në dorë pushtetin, parlamentin dhe thire si të duësh tjetërsoj, dhe nuk duhet mërzitur për më tutje, poqese jemi të sinqertë me Krijuesin, Ai e di se si i rregullon punët, por në rastëse ne mendojmë se të arrimë diçka duke lërë Ligjin dhe Urdhëresat e Tij, vAll-llaj kam frik se do të na bije ndëshkim dhe e dimë shumë mirë se, ndëshkimi i All-llahut s.v.t., është i ashpër, All-llahu na rruajt nga moskujdesia e asaj që veprojmë, kur na vjen e vërteta.

Esselamun alejkum o vëlla i dashur.
    Tregom pra si me sjell ligjin e ALLAHUT ne Parlament?!

Selam Alejkum
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Robi i All-llahut
    Anëtarësuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Në Itali
    Postime
    1,774
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Tregom pra si me sjell ligjin e ALLAHUT ne Parlament?!

Selam Alejkum
    Alejkum selam Disa.

A mos vallë me votimet e juaja për këta ajna doni të vendosni ligjin e All-llahut në parlament.

Nuk ka nevojë ligji i All-llahut për parlament. Por ai ligj vlen gjdoher për nji besimtar të devotshëm, kjo është spjegimi që ti nuk e ke të qartë vëllau Disa.

Esselamun alejkum.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga ramazan_it Lexo Postimin
    Alejkum selam Disa.

A mos vallë me votimet e juaja për këta ajna doni të vendosni ligjin e All-llahut në parlament.

Nuk ka nevojë ligji i All-llahut për parlament. Por ai ligj vlen gjdoher për nji besimtar të devotshëm, kjo është spjegimi që ti nuk e ke të qartë vëllau Disa.

Esselamun alejkum.

Mjafton ta ndegjosh hoxhen Enis, nqs edhe fjalet e tij i kritikon ateher dije vella se ke problem, sinqerisht po.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •