Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2010
    Postime
    31
    Kush ta jep ate te drejte te qellosh,vrasesh?
    Mentaliteti i kalbur?!

Ka ne Skenderaj ndonje ligj qe ne raste te tilla kur nje specie e tille me e ulet se kafsha te varet nga organet gjenetale, mbi nje zjarr bubulak dhe cdo 10 minuta t'i pritet ndonje cope mishi me gershere me ndryshk?! Kjo eshte pak ne fakt....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2010
    Postime
    31
    Cfare skenari horror. Ne LA kushedi sa do te te paguanin per keto ide gjeniale.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    fatkeqsisht keto ndodhin kudo ne bote jo vetem ne shqiperi
    die po shikoja ne lajme qe ne nje shtepi ne usa ne banjon e familjes gjeten kockat e femis qe i kishin hedh aty imagjinoje si do e ken coptuar femin

sa per ngjarjen cfar do te kishte bere ajo vajza nuk e meritonte vdekjen
    sa per kete te kalbet ne burg
    Partizoni

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga Pax Deorum Lexo Postimin
    Mentaliteti i kalbur?!
    Shume bukur e ke thene.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

ღ Ƴℓℓëʓ ღ Maska e RiGerta
    Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin

po i ben thirrje burrave te vene ne lufte?
    grate teorikisht jane kunder luftes.
    djem nenash vriten nga te dy anet

Buri qe eshte burre ................................
    Jam e ashper kunder dhunes fizike kundrejt me te dobetit.Prandaj keto burra per te treguar burrerine ka se ku e tregojne.Te ngresh dore ne nje femer nuk je burre, perkundrazi aty e humb burrerine

Ka raste te tilla per qdo dite ne evrope mbase shum shume me te tmerrshme keshtu qe te mos bejm gjdoher digresione te tilla ne dhe evrope por thjesht te trajtohet si nje fatkeqsi individuale
    Pershendetje Dardan!
    Po mire Dardan, e kam degjuar me mijera here kete "Edhe ne vende tjera rrihen grate"
    Ok, atehere veshnja grave meqe ne cdo vend dhunohen, perveshni menget.
    I nderuar,
    1. nuk them qe ne vendet tjera nuk ka raste te ketilla, mirepo ne vendet tjera te Evropes nuk ka Maliq por Ligj.Edhe ne Evrope vdesin gra shkakut dhunes fizike po ketij fenomeni i vehet rendesi nga te gjitha organizatat qofte qeveritare apo jo.
    Policia Shqiptare nuk duket se ka ndonje experience/ekpertize apo deshire ti mbroje grate ashtu sic duhet. tu shkoje ne ndihme shpejt dhe te arrestohen dhe te denohen tamam ato qe ushtrojne dhune ndaj grave/vajzave.
    2.e dyta:neve (shqipetareve) bota na njeh si luftetar qe cdohere kemi pas nje qellim LIRIN! E cfare bejme? Ne luftojme per liri dhe nga ana tjeter po ja u heqim lirine grave tona.I trajtojme tamam si objek per shtypje.I denojme pa bere ndonje faj.
    Duhet te behemi te ndergjegjshem se grate po dhunohen.te behet me e lehte dhe e pranueshme per grate qe te denoncojne ne polici, te edukohen njerezit se femrat e mashkujt jane njesoj dhe dhuna eshte e papranueshme dhe e pajustifikueshme.Dhuna eshte primitive burra!!!

ღ Ƴℓℓëʓ ღ Maska e RiGerta
    Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar më parë nga OPARI Lexo Postimin
    une nuk e kuptoj se cdo te thuashe" perpara se te behemi pjese e be duhet te ndryshojme mentalitetin preverse"
    a ka me preverser se vete evropjanet?
    pse duhet te ndryshoje ky mentalitet ,vetem per te hyre ne be
    OPARI, po lere Evropen i nderuar.Thash dhe e rithem perseri se, ne Evrope e miratojne ligjin.Ne Evrope nuk te lejohet t'i bertasish gruas e lere me te ngresh dore ne te.
    Dhe ato qe rrahin grate ne Evrope, e bejne pasi ta kete tradhetuar Gruaja, apo raste qe jane te justifikueshme, por jo te rrahish gruan pse gjella s'eshte tamam e ngrohte(tipike shqiptare), apo i pengon TV-ja dhe veshja gruaas e shume raste tjera te ngjashme, pra shkaqe idiote.Per mua tipat e ketille jane abuzues dhe mosmirenjohes

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga RiGerta Lexo Postimin
    Jam e ashper kunder dhunes fizike kundrejt me te dobetit.Prandaj keto burra per te treguar burrerine ka se ku e tregojne.Te ngresh dore ne nje femer nuk je burre, perkundrazi aty e humb burrerine

Vetem nje idiot dhe buracak e tregon forcen me femren.
    Ne fakt per mua eshte idiot edhe ai qe e tregon forcen me nje mashkull,
    DHUNA FILLON, ATY KU MBARON LLOGJIKA .
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    NUk ka be mire qe ne ate menyre e ka mbyte "gruan e vete" eshte per tu denuar ky raste shume i shemtuar dhe kriminal! mire po edhe pse nuk jane que peshe grat beli po, disa e lypin me zore do shpulla,...! nuk bane edhe grate krejt me u tranue, duhet pake a shum me kuptue mentalitetin e popullit tone!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Ka ne Skenderaj ndonje ligj qe ne raste te tilla kur nje specie e tille me e ulet se kafsha te varet nga organet gjenetale, mbi nje zjarr bubulak dhe cdo 10 minuta t'i pritet ndonje cope mishi me gershere me ndryshk?! Kjo eshte pak ne fakt....
    Si nuk ka ligj ne skenderaj,qfar je kah thua,bile ligji ka lind ketu me se pari,te ka ren te ndegjosh ndonjeher se ketu pasuli hahet kokrra kokrra.
    Tani ti po kerkon nje ligj shume te ashper,dhe ta vrasesh vrasesin nuk ben asgje perveq qe do behesh vrases edhe ti.
    Une jam qe te punohet te mos vij deri te vrasja dhe per ket askush nuk qan koken,e jo te vriten qoft edhe vrases.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •