Close
Faqja 13 prej 67 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 670
    i/e regjistruar Maska e Reschen
    Anëtarësuar
    07-12-2008
    Postime
    450
    Permbytet Shkodra sa here shqiptaret bejne perpjekje te permbysim komunizmin dhe diktaturen.
    Kjo eshte demokracia shqiptare dhe mos te harrojme se nuk jemi as ne fillimvitin e 2010 kur u permbyt Shkodra por jemi ne dhjetor muaj i vecante per demokracine

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    opo sa sensi-bil eshte edhe ky noellaqi mor amaan
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Dhe po mos te jete kjo qe ti thua atehere qka?Pse duhet une te te besoj ty qka thua kur une vet e di qe shiu ka gati 2 jave qe ska te ndalur?
    Ta permenda Gjermanine,si shtetin me te forte ne Evrope e gati edhe ne bote se si u zu ngushte nga tragjedite natyrore ,te ftohtit dhe dëboren e shumte,apo urrejtja e teperte e juaja ndaj Berishes ju bene saqe edhe ditet me shi e permbytje ju duken si dite me diell.

Jam teper i informuar sa i perket ketyre gjerave,keshtuqe edhe nuk pres as nga ti e as nga ndokush qe mendon si ti te ndikohem qe te krijoj opinionin tim lidhur me nje çeshtje delikate siq eshte kjo katastrofe e shkaktuar nga nena natyre,e jo nga faktori Berishe,pra faktori njeri.
    Po nuk eshte pra nena natyre, eshte baba Berishe qe e ka shkaktuar. Eshte niveli i digave! Po e shef Gjermanine te permbytet ne kete fare feje. Apo qytete te tjera ne Shqiperi? Jo. Pse? Sepse aty eshte hidrocentrali me digat e tejmbushura!

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Station mendon qe nqs rama do ishte ne pushtet do ta parandalonte kete katastrof ?
    Mjafton te shohim tiranen kur shiu e trepron ndonjeher duke rene :-d

Nuk marr vesh nga hidroncentralet , por dihet se zona e shkodres ka pasur shpesh here permbytje nga rreshjet e shumta.
    Hidroncentralet jane te vitit jallah jallah moj kumrie.

Si t'ia bejm te shkarkojme kryeministrin dhe te vem nje tjeter qe te na japi garanci qe toka do thahet brenda 24 oreve ? :-))
    Nuk e di se ç'do bënte E.Rama në një situatë të ngjashme por di të them një gjë që një qeveri e përgjegjëshme në vënd që të na çante t.rapin me tunele të reja e më the të thashë, do bënte shumë mirë të paguante një sasi parash dhe të bëhej një studim nga firma serioze se ç'duhet bërë në atë zonë që kjo të mos përsëritej më.
    Por jo, se nuk ka nge për të tilla gjëra Sala do blej benz të blinduar 700 milion.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Po nuk eshte pra nena natyre, eshte baba Berishe qe e ka shkaktuar. Eshte niveli i digave! Po e shef Gjermanine te permbytet ne kete fare feje. Apo qytete te tjera ne Shqiperi? Jo. Pse? Sepse aty eshte hidrocentrali me digat e tejmbushura!
    Po ne Dures cilen dige hapi Berisha ?
    Po ne autostraden Dures Tirane , cilen porte shkarkoi Berisha?
    Po ne Leshe cilen dige hapi Berisha?
    Po ne Fushkuqe nga e solli ujin Berisha?
    Po ne Vore Cfar dreqin kishte bere Berisha?
    Kaq urrejtje keni per kete njeri sa qe edhe ne endrat tuaja te frikshme , beni fajtor Berishen.
    Kaq idiote jeni sa qe mendoni se me urrejtjen tuaj do e permbysni Berishen.
    Aq shpirtzinj jeni, saqe gezoheni per fatkeqsite e shqiptareve, mjaft qe te iki Berisha.
    Aq frike e keni Berishen, saqe u del edhe ne ender.
    Nuk ka ilac per pathologjine tuaj zonjusha e zoterusha.
    Koha juaj ka mbaruar dhe per kete Berisha ka meritat e tij.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Jo,Gjermania ndoshta nuk mbledh te gjithe ujerat e lumenjeve dhe perrockave te ballkanit siq bene Shkodra,mirepo kame pare keto ditet e kaluar nje Gjermani dhe nje Poloni te bllokuar totalisht sa i perket rrugeve dhe levizjes,eshte e njejte kjo apo?
    Ah po,edhe amerikanet kishin shpallur fajtor Xhorxh Bushin pse nuk kishte ndalur Hurricane Katrina ne New Orleans,pse skishte ngritur diga.
    Lerini keto llafe dhe thuajeni ndonje gje ngushelluese,me e pakta qe mund te beni ne keto momente,sepse per ndihme,perveq fjaleve te kota dhe akuzave ketu nuk jeni duke dhene asgje.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Kaq urrejtje keni per kete njeri sa qe edhe ne endrat tuaja te frikshme , beni fajtor Berishen.
    Aq shpirtzinj jeni, saqe gezoheni per fatkeqsite e shqiptareve, mjaft qe te iki Berisha.
    Po normal qe do e mbrosh Berishen ti, se ndryshe do mblidhje ullinj andej greqia. Do ta mbrosh tani me shpirt e me dhembe edhe sikur ai popull te mbytej komplet. Jane militantet si puna jote qe po e permbysin ate vend se s'ia kane idene e menaxhimit dhe qeverisjes. Injorante e te pashkolle. Jeni ju qe s'ju bejne pershtypje fatkeqesite e shqiptareve mjafton te mbani nje cope post me cdo kusht, le te vdesin te tjeret!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin

Po ti kaq gay je sa shkruan nje ese te tere duke i dale krahe nje personi qe i ka shkaktuar nje mij e nje te zeza ketij populli? Apo je dhe me peder se kaq? lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Ne Shkoder ka pas permbytje t'persritshme, pysni edhe t'vjetrit.
    Ky asht fakt.
    Mos humni koh duke e politizu problemin, se s'ka asni shanc per me evitu permytjen kur ka reshje t'atilla.....

Nje plak pat than: "S'ka ardh uji te na, po kena shku na te uji...".
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Po ti kaq gay je sa shkruan nje ese te tere duke i dale krahe nje personi qe i ka shkaktuar nje mij e nje te zeza ketij populli? Apo je dhe me peder se kaq? lol
    Fyerjet e tua i dashur me japin teper kenaqsi.
    Je kaq i paafte per te debatuar sa qe shkon direkt ne fyerje.
    Kjo tregon se je idiot.
    Me dhimsesh se je edhe i pashprese.
    Sa per gay keni nje organizate partie qe e keni gayn kryetar.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 13 prej 67 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •