Close
Faqja 12 prej 67 FillimFillim ... 210111213142262 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 670
    Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    E shikuat mbrëmë në parlament surratin e Saliut si bënte 'i vinte shumë keq'
    Me cudit nje fakt pse kete vit nuk po e permend Sala 'qe do shperblehen demet e qytetarëve' sic thoshte në janar

P.s Se dhe në janar ua ka shperblyer bukur!

Qynah për atë popull, të dhimbset zemra kur i shef ashtu në ujë
    Por besoj që këtë radhë do të zën mend, dhe sdo thon cdo 3 fjalë 'Rrofte Sala'

Station po, po Edi Rama e ka fajin dhe pik
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Do flasim prape, vitin tjeter, ne te njejten kohe, ketu do te jemi. Me te njejtat kushte. Do shofim kush do e kete fajin prape vitin tjeter. I bet, prape, qielli. Faluni o njerez te mire, faluni qe tani, qe zoti te vere doren ne zemer, e ta shkarkoje gjetke, ujin e tepert. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Jo jo fajin e ka Berisha,pasi nuk ndali shiun.Kete kishte mundesi ta bente ne korrik,por ja nuk e beri.
    Edhe Gjermania(llogaritni qfare fuqie ka),u zu ngushte me motin e ftohte dhe me ngrica ku si pasoje u bblokuan shume njerez neper rruge dhe stacione e aeroporte.
    Natyra ka fuqine e vet qe smund ta ndal askush,apo aq shume jeni verbuar saqe per gjithqka ne bote do i leni fajtor politikanet.
    Ligesia e gjithe kesaj eshte kur ne tragjedi dhe fatkeqesi qe ska te beje me faktorin njeri,keto fatkeqesi dhe tragjedi shfrytezohen per poena politikë.Kjo eshte ligesi e shkalles me te ulte.

Ah po,gati harrova,Wikileaks ka zbuluar se per nje mision te deshtuar te NASA-se vitin e kaluar, kishin gjetur fajtor Berishen.
    E ka fajin Berisha dhe qeveria sepse i le digat plot se do te shesi sa me shume energji elektrike. Po mos te tregohet aq makute dhe ti linte nivelin me te ulet nuk do te ndodhnin permbytje.

Edhe Wikileaks ka zbuluar qe qeveria ne bashkepunim me nje kompani energjitike ka shperthyer puse gazi ne Patos duke vene ne rrezik jeten e banoreve te zones.

Informohu pastaj fol.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Si nuk lexova nje fjale te vetme sensibilizuese nga juve por shfrytezoni kete situate per te shkarkuar mllefin tuaj . E keni kollaj te gjykoni aty ku jeni por ne ato vende ka njerez qe kane nevoje per ndihme,gjeja e pare qe duhet te benit per ata njerez eshte te shpreheni sensibilizimin tuaj , ne kete menyre do tregoni anet tuaja njerezore
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 03-12-2010 më 15:11
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Si nuk lexova nje fjale te vetme sensibilizuese por shfrytezoni kete situate per te shkarkuar mllefin tuaj . E keni kollaj te gjykoni aty ku jeni por ne ato vende ka njerez qe kane nevoje per ndihme,gjeja e pare qe duhet te benit per ata njerez eshte te shpreheni sensibilizimin tuaj , ne kete menyre do tregoni anet tuaja njerezore
    Po pra sensibilizim fallco, e di si thone kesaj: Te vret naten dhe te qan diten!
    Ndryshuar për herë të fundit nga D&G Feminine : 03-12-2010 më 15:13

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    D&G Feminine po kujt i thua këta nuk shofin & thonë ndonjë fjalë tjeter vetëm 'Fatkeqësi natyrore' dhe 'Fajin nuk e ka Sali Berisha' se ashtu i ka mësuar xhaxhi Sali
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Natyra ka fuqine e vet qe smund ta ndal askush,apo aq shume jeni verbuar saqe per gjithqka ne bote do i leni fajtor politikanet.
    Ligesia e gjithe kesaj eshte kur ne tragjedi dhe fatkeqesi qe ska te beje me faktorin njeri,keto fatkeqesi dhe tragjedi shfrytezohen per poena politikë.Kjo eshte ligesi e shkalles me te ulte.

.
    Ja latë fajin PERËNDIS tani?
    Ah po, për pak harrova, vetëm Zotit nuk ka ç'i bën Saliu se të tjerëve ja u ndreq qefin.

i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anëtarësuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    A u gjet fajtori ?
    jena t'prokupum si me ndihmu, ska njeri menie me u gjet fajtorn politik
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    E ka fajin Berisha dhe qeveria sepse i le digat plot se do te shesi sa me shume energji elektrike. Po mos te tregohet aq makute dhe ti linte nivelin me te ulet nuk do te ndodhnin permbytje.

Edhe Wikileaks ka zbuluar qe qeveria ne bashkepunim me nje kompani energjitike ka shperthyer puse gazi ne Patos duke vene ne rrezik jeten e banoreve te zones.

Informohu pastaj fol.
    Dhe po mos te jete kjo qe ti thua atehere qka?Pse duhet une te te besoj ty qka thua kur une vet e di qe shiu ka gati 2 jave qe ska te ndalur?
    Ta permenda Gjermanine,si shtetin me te forte ne Evrope e gati edhe ne bote se si u zu ngushte nga tragjedite natyrore ,te ftohtit dhe dëboren e shumte,apo urrejtja e teperte e juaja ndaj Berishes ju bene aq te mjere saqe edhe ditet me shi e permbytje ju duken si dite me diell.

Jam teper i informuar sa i perket ketyre gjerave,keshtuqe edhe nuk pres as nga ti e as nga ndokush qe mendon si ti te ndikohem qe te krijoj opinionin tim lidhur me nje çeshtje delikate siq eshte kjo katastrofe e shkaktuar nga nena natyre,e jo nga faktori Berishe,pra faktori njeri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fattlumi : 03-12-2010 më 15:17

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Po pra sensibilim fallco, e di si thone kesaj: Te vret naten dhe te qan diten!
    Po flas per mungesen e sensibilizimit nga juve , qe kush gezohet naten e qan diten, e kupton populli
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 03-12-2010 më 15:18
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Faqja 12 prej 67 FillimFillim ... 210111213142262 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •