Kadal Beg se ka hendek (perdoret per ti treguar vendin dikujt,avash se ka pengesa)
Kadal Beg se ka hendek (perdoret per ti treguar vendin dikujt,avash se ka pengesa)
Ska rëndësi se sa shpejt vjen e keqja,sepse e mira është gjithmonë një hap përpara
[QUOTE=Kërçovare1;980331]Kaloi dimri, s'më duhet më xhaketa.
Arusha kurrë s'fryet me miza.
Nuk i pret sopata në një vend.[/QUOTE]
Njeqind sepate,nje ashkel ste hiqet(per kokfortet)
Ska rëndësi se sa shpejt vjen e keqja,sepse e mira është gjithmonë një hap përpara
kengen e di edhe une,por skam ze ta kendoj
hahaha mu kujtua nje e mesueses se matematikes,na e thoshte shpeshos e kruaj shpinen me doren e tjetrit,por kruaje me tenden
Besoj eshte e qarte pse na e thoshte
Lumturia vjen pa zhurme,por ben shume zhurme kur ik.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Jo Ali hoxha po Hoxhe Alia( sido qe ta sjellesh e njejta gje eshte)
Kush nuk degjon nenen del ne rruge e then kemben
A ke qene ndonjehere ne kine
Te fut miza e ste nxjerr dot bualli(zakonisht perdoret per ceshtjet e nderlikuara,p.sh.punet me ligjin)
Krijoni Kontakt