Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    56

ne Milano shqipetaret

po mbaron 2010 e u afrua viti tjeter, si duken zoterinjte qe jetojne ne Milano,
    te dashur miq shqiptare si po ja kaloni keto kohe ne qytet, me hyrjen e shqip ne Euro do kemi vizita te bollshme fal zotit...
    Ju Pershendes te gjithve

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Una mano lava l'altra e tutte e due rubano lol

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar mė parė nga intoccabile Lexo Postimin
    Una mano lava l'altra e tutte e due rubano lol
    e forte fare kjo.
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

i/e regjistruar Maska e florjan
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    126
    mmmm sa euro do i futen italise ne xhep??? nga ardhja e albanezve:P
    po i japin i dore ketyre me krizen qe i ka kap:P
    cfare mund te them???

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Kam disa shokė dhe shoqe nė Milano.
    Megjithatė,ju pėrshėndes tė gjithėve dhe uroj tė jeni mirė!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    56
    sa ndermarrje (societa) do mbyllen akoma, mbaroi a ska filluar kriza ne Milano, cfare dhe si e mendon vitin tjeter? -2011- pershendetje te gjitheve

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar mė parė nga juli32 Lexo Postimin
    sa ndermarrje (societa) do mbyllen akoma, mbaroi a ska filluar kriza ne Milano, cfare dhe si e mendon vitin tjeter? -2011- pershendetje te gjitheve
    Italia ka per te perfunduar si afrika
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    56
    me duket se do te dalim me fitim ne shqipot, mqs e kaluam si 1991 pa zjarr, do zoti rregullohet shqiperia se ketu e "pame" si vajti e si do shkoje puna e italise.
    juliana ti rri ne marke te italise?
    me vjen keq po durrsi yt nuk ka te krahasuar me derrat e it, ka qene qytet i bukur dhe shume i kendshem por tani nuk e di me si shkojne punet se kam vite qe jam larguar, TANI KANE ARDHUR ATA DURRSAKE NGA MALESIA, dhe e quajne veten DURRSSSSSIONE, hahahah ju mbyten maloket

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Postime
    302
    Citim Postuar mė parė nga juli32 Lexo Postimin
    , ka qene qytet i bukur dhe shume i kendshem por tani nuk e di me si shkojne punet se kam vite qe jam larguar, TANI KANE ARDHUR ATA DURRSAKE NGA MALESIA, dhe e quajne veten DURRSSSSSIONE, hahahah ju mbyten maloket
    ka qene,eshte dhe do mbetet gjithmone qytet shume i bukur,dhe pse pjesa me e madhe e durrsakeve jane neper rruget e mergimit.
    Po jemi zemergjere ne,i pranojme te gjithe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    56
    Citim Postuar mė parė nga Julianna Lexo Postimin
    ka qene,eshte dhe do mbetet gjithmone qytet shume i bukur,dhe pse pjesa me e madhe e durrsakeve jane neper rruget e mergimit.
    Po jemi zemergjere ne,i pranojme te gjithe
    ku jeton ne itali ke cili kanton?

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •