une them, se lind trim mbi trima biles. Me pas, sa work out, forcon muskujt.
une them, se lind trim mbi trima biles. Me pas, sa work out, forcon muskujt.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Mbas ketyre fjalve mendoj se askush nuk duhet te flasi, jo per gje, por do injoroj veten e vet. Bravo Meriamin.
Dikush zuri ne goje azem hajdarin per trimeri hahahahaha
kush ka lexuar per nje bashkekohor te Muhammedit (paqa e Zotit mbi te) Khalid Ibin Uelid. Do desha shume qe im bire te behej si ai.
per shumicen e shqiptareve trim quhet njeshi i fshatit, njeshi i qytetit, njeshi i burgut...
njeshi ne fakt eshte me frikacaku. trim eshte ai qe nuk i bindet rregullave te fiksuara nga te tjeret.
njeshi dhe trimi ndryshojne si nata me diten: trimi shikon punen e tij, di edhe te anashkaloj ndersa njeshi u bie njerzeve me qafe, ai eshte kriminel.
C'lidhje ka trimeria me muskujt se po habitem nga disa?
Trim lind ,dhe zemra ze pjesen me te madhe te nje trimi.
Against all odds..
E tha njoni me siper qe duhet t'jesh i forte ndryshe sje trim .lol
Against all odds..
e mban mend Trimin nga Perralle nga e Kaluara, si i hidhte guret me fuqi e rrokulliseshin e prishnin te mbjellat ne fushe, per Marigone? E pe sa i forte ishte ai? Pa ate fuqi, sdo e quanin kot Trim ate.
Trimin sot fap shtyje hidhe ne kanal, se ske ce do me trimerine, e as fuqine. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Nese armiku te ka rrethue ne nje banese ku ka dhe mjaft antare te tjere , femra e femije.Ti nuk pranon te dorzohesh, akt qe do te shpetonte jeten e te tjereve, por jo tenden.Hap zjarr e perfundimisht vdesin te gjithe.Eshte trim apo frikacak ky njeri?
A jane trima kamikazet?
A eshte trim Kadareja apo Qosja?
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
Trimeria e tepert eshte budallek
Krijoni Kontakt