Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    S'paska skanera trupi ne aeroport me sa duket.
    nuk kam pare skanera trupi ne aeroport ndonjehere...... ke pare shpesh ti???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Tani te kishe skanera trupi ne aeroport nuk do quheshe me aeriport por spital.
    Skanerat e trupit ne aeroporte nuk jane
    pajisje radioskopi si ato te spitaleve,me duket se ske pare ndonjehere skanera trupi aeroportesh.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

sylar Maska e Jackie
    Anëtarësuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    e sa para bejne keto qese mor aman..?
    do ta ket bere stomakun ky si cante grash me zinxhir hape mbyll..
    sa gomar..

..
    250g = 20 milion lek te vjetra.

250g+perzirje qe shko ke 400g = 32 milion lek te vjetra.

Edhe aq gomar ska qene pamvarsisht se qeskat e droges mund t'i merrnin jeten po te hapej njona prej tyre.
    Against all odds..

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Skanerat e trupit ne aeroporte nuk jane
    pajisje radioskopi si ato te spitaleve,me duket se ske pare ndonjehere skanera trupi aeroportesh.
    keto bodyscaner kane hyre ne perdorim vetem vitin e fundit dhe sidomos ne shba.
    ne europe edhe kur ka, perdoren ne fluturime te vecanta.
    nga ato ne liste me posht une kam qene ne aeroportin e romes, parisit dhe amsterdamit e nuk kam kaluar ne skaner trupi...
    deri ne vere keto ishin aeroportet e vetme te paisura me to. ti pretendon te jete aeroporti i tiranes ne kete liste??? lol!

· Albuquerque International Airport (ABQ)
    · Atlanta Hartsfield-Jackson Airport (ATL)
    · Baltimore-Washington International (BWI)
    · Boise Airport (BOI) NEW!
    · Boston-Logan International (BOS)
    · Brownsville-South Padre Island Airport (BRO) NEW!
    · Buffalo-Niagara International (BUF) NEW!
    · Charlotte Douglas International (CLT) NEW!
    · Chicago-O'Hare Airport (ORD)
    · Columbus International Airport (CMH) NEW!
    · Corpus Christi International Airport (CRP) NEW!
    · Dallas/Ft. Worth Airport (DFW)
    · Denver International Airport (DEN)
    · Detroit Metro Wayne County Airport (DTW)
    · Indianapolis International Airport (IND)
    · Jacksonville International Airport (JAX)
    · Laredo International Airport (LRD) NEW!
    · Las Vegas-McCarran Airport (LAS)
    · Los Angeles International Airport (LAX)
    · McAllen-Miller International Airport (MFE) NEW!
    · Miami International Airport (MIA)
    · Phoenix Sky Harbor (PHX)
    · Providence-T.F. Green International (PVD) NEW!
    · Raleigh-Durham International Airport (RDU)
    · Richmond International Airport (RIC)
    · Salt Lake City International Airport (SLC)
    · San Diego International Airport (SAN) NEW!
    · San Francisco International Airport (SFO)
    · Tampa International Airport (TPA)
    · Tulsa International Airport (TUL)
    · Valley International Airport (HRL) NEW!
    · Washington DC's Reagan Airport (DCA)

· Amsterdam-Schipol Airport (AMS)
    · Gimhae/Busan International (PUS) NEW!
    · Gimpo/Seoul International (GMP) NEW!
    · Jeju International (CJU) NEW!
    · London-Heathrow (LHR)
    · Manchester Airport (MAN)
    · Moscow-Sheremetyevo International (SVO) NEW!
    · Paris-Charles de Gaulle (CDG)
    · Rome-Leonardo da Vinci/Fiumicino (FCO)
    · Toronto Pearson International (YYZ)
    · Tokyo-Narita International (NRT) NEW! *Trial period
    · Vancouver International (YVR)
    Vasudhaiva Kutumbakam

Sipas një deklarate të policisë së Tiranës, shpërndarë ditën e djeshme, 44-vjeçari, i cili ka qenë në rrezik serioz për jetën, akuzohet për "trafikim narkotikësh". Rreth 15 ditë më parë, ai ka mbërritur në linjë ajrore nga Argjentina në Shqipëri, pasi kishte gëlltitur 41 qese plastike, brenda të cilave kishte 290 gramë kokainë. Pasi ka tentuar për disa ditë me radhë t'i nxjerrë jashtë organizmit qeset me lëndë narkotike, ish-sportisti ka pasur probleme shëndetësore. Gjendja e tij është rënduar si pasojë e bllokimit në stomak, çka e ka bërë të detyrueshëm mjekimin spitalor. Të premten rreth mesditës, 44-vjeçari është paraqitur në Qendrën Spitalore Universitare "Nënë Tereza", në Tiranë. Mjekët kanë kryer disa mjekime të jashtme në stomak, të cilat nuk kanë dhënë efekt. Pas kësaj, bluzat e bardha kanë bërë një skanim të stomakut të Arjan Korçës, duke vënë re praninë e një mase të madhe "trupash të huaj". Ndërhyrja mjekësore ka vazhduar me nxjerrjen e qeseve dhe pas pastrimit të tyre, është konstatuar se ato përmbanin lëndë të ngjashme me kokainën. Mjekët e spitalit "Nënë Tereza" kanë vazhduar ndihmën mjekësore ndaj 44-vjeçarit, por kanë njoftuar policinë e kryeqytetit me anë të sallës operative, në numrin 129. Një grup efektivësh blu kanë mbërritur aty dhe pasi kanë sekuestruar lëndën narkotike, ia kanë referuar çështjen Prokurorisë së Krimeve të Rënda për veprën penale "trafik narkotikësh". Policia e Tiranës, në një deklaratë ditën e djeshme, tha se Seksioni Kundër Narkotikëve në bashkëpunim me Prokurorinë për Krimet e Rënda, sekuestruan një sasi prej 290 gramë lëndë narkotike kokainë, si dhe arrestuan shtetasin Arjan Ëngjëll Korça, 44 vjeç, banues në Tiranë, me shtetësi shqiptare dhe rumune.
    Trafiku
    Burime nga policia e Tiranës kanë pohuar dje se skema e përdorur nga ish-volejbollisti në trafikimin e kokainës është e njohur edhe më parë. Kjo mënyrë veprimi aplikohet nga organizata kriminale të fuqishme, që u financojnë korrierëve të tyre udhëtime me avionë, duke fshehur kokainën ose heroinën në stomak. E paketuar në qeska plastike, lënda narkotike nxirret me anë të jashtëqitjeve dhe më pas dërgohet në destinacion. Ish-volebjollisti Arjan Korça është marrë në pyetje menjëherë pas arrestimit në QSUT, ku ka pohuar se i ka gëlltitur qeskat me kokainë me dëshirën e tij në Argjentinë. Ai ka thënë se për dy javë pati probleme në stomak, derisa të premten gjendja e tij u rëndua. "Veç bllokimit, kam pasur shumë frikë se qeset ishin çarë", mësohet të ketë thënë ish-sportisti, pasi është arrestuar me akuzën e trafikut të narkotikëve. Policia tha se të premten, 44-vjeçari "është paraqitur në ambientet Qendrës Spitalore Universitare "Nënë Tereza", pasi kishte shqetësime të shumta në pjesën e stomakut. Sipas policisë, stafi mjekësor, pas ekzaminimeve të bëra ndaj 44-vjeçarit, me synim për t'i dhënë ndihmën e parë mjekësore, ka konstatuar se ky shtetas kishte në stomak sende të huaja për organizmin. "Stafi mjekësor ka bërë menjëherë ndërhyrjen, për t'i lehtësuar nxjerrjen e sendeve që ndodheshin në trupin e 44-vjeçarit Arian Korça dhe njëkohësisht njoftimin e strukturave të policisë", tha zëdhënësja e policisë së kryeqytetit.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Skanerat e trupit qe jane ne perdorim ne aeroporte nuk arrijne te skanojne brenda trupit.Rrezet x te ketyre pajisjeve shkojne deri ne siperfaqen e lekures,depertojne rrobat dhe diktojne objekte te huaja neper xhepa.
    Pajisje qe penetron ne trup brenda dhe mund te diktoje qeska droge,diamant te gelltitur,jane aparatet scannex.Perdoren ne pikat e kontrollit ne minierat e diamantit ne Afrike te Jugut.Ka pas raste eshte vjedh diamant me gelltitje.
    Me vone eshte marre vesh per vjedhjet dhe u shpik ky skaner.
    Ky skaner eshte ideal edhe per aeroporte.Skanimi deperton me rreze brenda trupit dhe mund te diktohen anomali si objekte jo ushqim ne zonen e stomakut ose zorre.Figura pas skanimit eshte shume e qarte,
    Skanimi zgjat 10 sek.90 vetave mund ti skanohet gjithe trupi per 1 ore.
    Kushton gjys miljon $.Ngarkesa e rrezeve x qe leshon eshte shume shume e ulet dhe nuk ka rrezik per shendetin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 14-11-2010 më 22:29
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    njeri shume i ulet llum i shoqeris shtres e keqformuar idjot

hakptu zuzar

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    o ben7eleven ky 3gs eshte me i fuqishem se 4g??? no way

Ben mire mos te gjykosh ne kete lloj forme.Kushe di si e ka pasur hallin.Perderisa ka ven koken e vet ne rrezik ka pasur vertet arsye shum te forte.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Ben mire mos te gjykosh ne kete lloj forme.Kushe di si e ka pasur hallin.Perderisa ka ven koken e vet ne rrezik ka pasur vertet arsye shum te forte.
    pjesen me te madhe qe e ben kete marrezi nuk e gjene gje. ka njerez qe e kane bere me dhjetra here...
    e kishte per here te pare ky?
    ke te drejte qe nuk duhet gjykuar, por pjesa me e madhe e shqiptareve qe merren me keto pislliqe, nuk e bejne nga halli, por thjeshte nga deshira per tu pasuruar shpejt...
    ka njerez qe kane hyre ne europe duke pasur si qellim marrjen me droge e me gjithefare gjerash.
    puna e ndershme ka qene dytesore...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •