Close
Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 164 prej 164
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Erdogan në vendin e 5-të për personalitetin e vitit në revistën Times.
    Kryeministri i Turqisë, Rexhep Tajip Erdogan, është ngjitur në vendin e 5-të në votimin për Personalitetin e Vitit në revistën Time.

E shtune 13 Nëntore 2010 23:23

Sipas revistës, faktorët që e kanë radhitur Erdoganin ndër personalitetet më ndikues në botë, janë lufta diplomatike e zbatuar kundër Izraelit pas sulmit ndaj Anijes Marmara dhe sjellja e Iranit, në tryezën e bisedimeve, pavarësisht kërkesës për sanksione të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Revista Time, shkroi se Erdogani, të cilin e ka përfshirë në votimin për "personalitetin e vitit", ku zgjidhet personi më influent në botë, me hapat në politikën e jashtme, është një aktor global./trt/
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Falenderojmë Zotin që kemi miq të mirë si Turqia, madje nuk është vetëm miqësi është vëllazëri, sigurisht të gjithë jeni në dijeni se si Erdogan e quajti Thaçin vëlla dhe Thaçi e quajti Erdoganin vëlla, kjo nuk ndodhi me asnjë mik të Kosovës, përveç me Turqinë.
    ty bre shoq te paskan ba brainwash se perndryshe nuk flet keshtu,ose trurin e ki sa te peshkut.
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Falenderojmë Zotin që kemi miq të mirë si Turqia, madje nuk është vetëm miqësi është vëllazëri, sigurisht të gjithë jeni në dijeni se si Erdogan e quajti Thaçin vëlla dhe Thaçi e quajti Erdoganin vëlla, kjo nuk ndodhi me asnjë mik të Kosovës, përveç me Turqinë.
    kot nuk i thone tjetrit q... nenen te te thote babe
    per cfare e falenderon turkun ti ?se te mbajti 500 vjet ne roberi ,dhe kur ishte koha e la te behej copa -copa dhe iku
    ah mjere ne cna ka gjetur mbas ca vitesh dhe per serbin do thone e keni vella

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga toni karlosi Lexo Postimin
    ty bre shoq te paskan ba brainwash se perndryshe nuk flet keshtu,ose trurin e ki sa te peshkut.
    Mos harro se këtë qendrim e kanë shqiptarët ndaj turqve, çdo qendrim tjetër mund të quhet individual dhe jo-shqiptar.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •