Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 82
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Femija qe diten e pare duhet te qendroj ne krevatin e tij te vecant dhe mundesisht mos ta prekin te gjithe.Ai eshte shume delikat.Nenat dembele qe pertojne ta kontrollojne cdo dy tre ore e marin ne shtratin e tyre.Ka pasur raste qe i kan shtypyr gjate nates dhe kan vdekur.Ne asnje menyre ne shtrat me te medhenjt.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Femija qe diten e pare duhet te qendroj ne krevatin e tij te vecant dhe mundesisht mos ta prekin te gjithe.Ai eshte shume delikat.Nenat dembele qe pertojne ta kontrollojne cdo dy tre ore e marin ne shtratin e tyre.Ka pasur raste qe i kan shtypyr gjate nates dhe kan vdekur.Ne asnje menyre ne shtrat me te medhenjt.
    Ik mi ik, se tallesh. vertet ? lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Ik mi ik, se tallesh. vertet ? lol

JO per te gjithe eshte e vertet !!!......
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    JO per te gjithe eshte e vertet !!!......
    ti ku e fut veten, te dembelet apo puntoret ?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    ti ku e fut veten, te dembelet apo puntoret ?
    Une jam e vecant ne fakt!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    njehere behu mami ti e dashur pastaj fol, per ato qe kan shtypur femijen e tyre kan pasur probleme te medhaja pasi nje mama ka instinkte qe mund te degjoj femijen cdo levizje dhe cdo frym qe merr...un me vajzen ka fletur 10 muaj, dhe ne asnje menyre se kam shtyper, gjitheashtu burri..pra kur flet pa eksperince mos e hap gojen shume...un kam folur me lactation advisor dhe nuk i dukej fare problem te flesh me femijen, sigurisht prinderit te mos ken pire alkohol para se te flen, qe mos te ken gjume te rende
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    njehere behu mami ti e dashur pastaj fol, per ato qe kan shtypur femijen e tyre kan pasur probleme te medhaja pasi nje mama ka instinkte qe mund te degjoj femijen cdo levizje dhe cdo frym qe merr...un me vajzen ka fletur 10 muaj, dhe ne asnje menyre se kam shtyper, gjitheashtu burri..pra kur flet pa eksperince mos e hap gojen shume...un kam folur me lactation advisor dhe nuk i dukej fare problem te flesh me femijen, sigurisht prinderit te mos ken pire alkohol para se te flen, qe mos te ken gjume te rende

Nga e di ti statusin tim???!
    Vendosja e femijes ne krevatin e ciftit eshte shume gabim.Nqs nuk e di mesohe!!.Femija eshte i rrezikuar edhe nga gjendjet gripale qe prinderit marin nga kontaktet me te tjeret gjat dites.Ate qe kan shtypyr ne shtrat femijet se kam nga mendja ime.E kam lexuar dhe e kam degjuar disa here.Pyet verdall se do mesosh ndonje lajm... Ti je nene me kulture ,me duket je mjeke ty s'te lejohen kto gabime.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Nga e di ti statusin tim???!
    Vendosja e femijes ne krevatin e ciftit eshte shume gabim.Nqs nuk e di mesohe!!.Femija eshte i rrezikuar edhe nga gjendjet gripale qe prinderit marin nga kontaktet me te tjeret gjat dites.Ate qe kan shtypyr ne shtrat femijet se kam nga mendja ime.E kam lexuar dhe e kam degjuar disa here.Pyet verdall se do mesosh ndonje lajm... Ti je nene me kulture ,me duket je mjeke ty s'te lejohen kto gabime.
    nuk te thash qe e ke cpikur nga mendja, por qe ata prinder qe shtypin femijen kan probleme, ose bejn droge ose pijn alkol etje...nje mama normale di qe e ka femijen prane, dhe ne asnje menyre do ket mundesi ta shtypi! Mos lexo thjesht lajmin "mamaja shtypi femijen" po lexo dhe detajet nga shkaku pse e shtypi femijen...femija mund te sufikohet duke fjetur vete ne krevatin e tyre, po per kete e ke menduar hun?
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    nuk te thash qe e ke cpikur nga mendja, por qe ata prinder qe shtypin femijen kan probleme, ose bejn droge ose pijn alkol etje...nje mama normale di qe e ka femijen prane, dhe ne asnje menyre do ket mundesi ta shtypi! Mos lexo thjesht lajmin "mamaja shtypi femijen" po lexo dhe detajet nga shkaku pse e shtypi femijen...femija mund te sufikohet duke fjetur vete ne krevatin e tyre, po per kete e ke menduar hun?

Degjo se ti i do ick gjerat gjat e gjere qe ti kuptosh .kjo pergjigja ime e fundit per ty.

Nena kur ka femijen e semure me temperature, pothuajse gjithe naten rri zgjuar dhe lodhet, .nga lodhja ne nje moment humb durrimin dhe mer ne krevatin e saj dhe gjumi e kap vetem per pak minuta.Po ato pak minuta, duke i bllokuar hunden femijes qe e ke prane trupit tend i marin jeten.Behet fjale per femije te vegjel fare.Se mos mendon dy vjec.

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Nuk eshte nevoja per 'gjykime', ne fund te dites secili e di vet si e rris femijen e tij dhe cdo veprim eshte ne kurrizin e atij personi.

Po! Une jam e mendimit qe eshte shume e rrezikshme mbajtja e femijes ne shtrat, por gjithsesi nuk mendoj se ky veprim tregon dembellek. Nenat e sotme shkojne 10 ore ne dite ne pune, mbajne shtepite, burrin dhe risin femijet...paragjykimet e prapamendura kam idene zakonisht i bejne grate te cilat jane marre vetem me rritjen e femijve ne jete dhe si rrjedhoje per te ruajtur statusin e tyre, ulin cdo veprim te bere nga femrat e tjera. (kete s'e them personalisht per Elonaa por eshte me shume si nje pershtypje qe kam krijuar keto tre muajt e fundit).

Eshte e lehte te thuash duhet keshtu dhe duhet ashtu, dhe eshte shume e veshtire te jesh prind i ri me nje femije te brishte ne duar ne mes te nates.

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •