Jo nuk eshte banal sepse shume njerez mendojne se... gjithcka eshte e mundur.
Une dua te behem kryeminister i Shqiperise, te shpresoj te ndodhi kjo teta ?
Jo nuk eshte banal sepse shume njerez mendojne se... gjithcka eshte e mundur.
Une dua te behem kryeminister i Shqiperise, te shpresoj te ndodhi kjo teta ?
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Pikerisht ky mendim e ben shpresen te lind
Te thash dhe qepar njerezit shpresoj per ato gjera qe kan vertet deshire,vullnet,pasion,per ato gjera qe punojne,me pak fjale cdo arritje e jona e ben te lind nje shpres tjeter.Ne jemi gjithmone ne evolucion smund te arrijm dicka dhe te them une e permbusha deshiren time,gjithcka eshte ne levizje dhe ne gjithmone jemi duke e kerkuar per me te miren tone.Une dua te behem kryeminister i Shqiperise, te shpresoj te ndodhi kjo teta ?
Me duhet prap te perseris vetveten njerezit ngatrrohem me ate qe duan dhe ate qe mendojne se duan.Ai qe me te vertet do te behet kryeminister,ja ve ket synim vetes,punon sakrifikon e shpenzon gjithe energjine e tije per kete qellim,ky po qe mund te shpresoj se nje dite do behet kryeminister pavarsisht rrezultatit,kjo quhet shpres.
P.S.Ti po ngatrron shpresen me fantazin Daku![]()
Jo,se jom lodh :P
he pra vetem dhe nje pyetje.
Djali......edhe 2 po deshe![]()
dakort...
ti ... ca ke dashur te behesh (dhe je munduar so hard qe te behesh ajo) dhe a je bere ajo ?
(dhe ..... tregohu e sinqerte teta ashtu tregohu)![]()
Kur isha e vogel e vogel doja te behesha mesuese,lol,kur u rrita pak me shume doja te behesha doktoresh,kur mbarova gjimenazin dhe siq dihet si na ka kapluar korrupsion thosha pastaj o veq te pranohem ne fakultet*smile*,tash jam ne fakultet them ishalla beje masterin,kur te beje masterin them isha ndonje vend te mire te punes,e keshtu nje sukses i hap rruge shpreses tjeter
P.S.Keshtu hard hard hard jam munduar te behem njeri i mire dhe jam bere
Por ska mbaru shpresa djali,se tashi shpresoj qe te jem gjithmone keshtu....*smile*
Ti nuk i jep fund shpresave shume lehte. Nese do duhej te argumentoje faktin qe shpresa ... blla blla blla ..... atehere do duhej te thoje qe doja te behesha mesuese ... blla blla blla ... dhe u bera.
Une p.sh. qe ne moshen 13 vjecare kam dashur te jetoj jeten e JIM MORRISONitdhe ... ia kam arritur qellimit.
(dhe jo duke shpresuar)
Po nuk pate shpresen primare nuk arrin asgje ne jete...
Krijoni Kontakt