Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 61
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga apollo12 Lexo Postimin
    Kryeministri Turk ne Prizren Mases se tubuar ju drejtua me fjalet "Populli im" ndersa Hashimin e quajti "Vella". Thojn nje fjal popullore "Ujku kimen e nderron e Zanatin nuk e harron". Turqit kan mbajtur te okupuara 500 vite trojet shqiptare, me siguri se Ai pisi sheh andrra per kosoven. I ka fajet ai qe i ka ba ftes per vizit ketij Pisi. Kosova eshte shtet Evropian dhe nuk ka nevoj per Vellezerit Turq. Ximi Abedini a je kan ne Prizren me prit Baben,
    eshte e vertet qe kemi qen te okupuar 500 vite mirpo nuk na shfarosi nga kjo tok edhe pse kishte mundsi nuk na asimiloj dhe nuk naj ndrroj gjuhen ton nuk naj ndrroj kulturen etj nders historia tregon qe ka pas bota dhe ka okupator qe kan shfaros nje popull per te fitu nje vend dhe kete e ben ata qe sot quhen amerikan te cilet zhduken indianet autokton dhe dihet edhe sundimi anglez franqez spanjoll etje qe ne vendet ku kan sundu keto vende sot flitet gjuha e tyre sepse ata me dhun i asimilun ju ndrruan gjuhen

kosova e priti si mbret nese ty ste pelqen kjo ather ik shko te miqt e tu atje ku urrehet turqia ke mjaft i kemi shum afer miqt e juaj

kosova ka pas nevoj ka dhe do ket nevoj per turqin sepse turqia eshte njera nder shtetet me te forta ne bot dhe me e fort se e gjith evropa dhe shum shpejt pritet te sundoj edhe boten kosova ka nevoj per miq pa marr parasysh nga vijn dhe qfar kombi kan turqia ka deshmu edhe me vepra se eshte mike e shqiptarve e cila i do pa interes dhe ne qdo vend te botes ka lobu dhe lobon per shqiptaret

ai tha une dhe populli im e kemi mbeshtet dhe do e mbeshtesim kosoven nders ti dhe shoket tuaj e paskeni keqkuptu

ju drejtu vella sepse miku i mir te therret vella dhe ky eshte miku me i madh qe ka populli shqiptar dhe njeri nder liderat me te drejt qe ka bota
    Ndryshuar për herë të fundit nga ximi_abedini : 03-11-2010 më 17:07
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-10-2010
    Postime
    49

Mire se erdhe SULLTAN "TAYYIP ORDOGAN"

SULLTAN "TAYYIP ORDOGAN"
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anëtarësuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinë, Greqi
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    eshte e vertet qe kemi qen te okupuar 500 vite mirpo nuk na shfarosi nga kjo tok edhe pse kishte mundsi nuk na asimiloj dhe nuk naj ndrroj gjuhen ton nuk naj ndrroj kulturen etj

kosova e priti si mbret

ju drejtu vella sepse miku i mir te therret vella dhe ky eshte miku me i madh qe ka populli shqiptar dhe njeri nder liderat me te drejt qe ka bota
    O Xhimke,

c'fare i ke keto qe shkruan mo.....!!!!

si nuk u prish ai kompjuteri yt me keto qe shkruan more djale, si su bllokua tastiera!!!

hajde Xhimush, hajde

po ti qenke per shkrimtar more, ti qenke per filozof!!!!

po ti qenke artist more djale, ku ishe fshehur o xhevahir i Shqiperise.... .

shiko..., mos humb ..., mos u hiq mundesine shqiptareve te lexojne keto mendime te vyera.

he flori......

hahahahaha, rrofsh,rrofsh se u argetuam edhe sonte
    Ndryshuar për herë të fundit nga G.S.Vangjeli : 03-11-2010 më 17:48
    Gjithmonë jap atë që më japin të tjerët

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Ka ardhur Erdogani ne Shqiperi dhe eshte pritur me nderimet qe i takojne nje kryetari shteti por nuk eshte dalldisur njerezia kaq shume a thua se erdhi Bill Klinton apo Xhorxh Bushi qe i dhane lirine njeri dhe pavaresine tjetri Kosoves.thone se eshte kerkuar ndryshimi i historise nga turqit per arsye se gjasme i paskemi thirre vete ne nuk na kane pushtuar dhe duhen hequr fotot e Skendrebegut me kale duke shkelur flamurin turk!! Plus kesaje thone qe nuk na kane asimiluar por vetem na kane nderruar emrat dhe ndaluar gjuhen per 500 vjet biles edhe nga kthetrat na leshuan te fundit ngaqe na donin shume.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Erdoan nderohet me titullin “Doctor Honoris Causa”

Kryeministrit të Turqisë, Rexhep Taip Erdoan i është dorëzuar titulli “Doctor Honoris Causa” i Universitetit të Prishtinës. Ky titull nderi Erdoganit i është dhënë për meritat e tij të veçanta për çlirimin e pavarësinë e Kosovës, si dhe tani për angazhimet e tij lobuese për rritjen e njohjeve të pavarësisë së Kosovës.

Në një ceremoni të zhvilluar në universitet, rektori Mujë Rugova ia ka dorëzuar Erdoanit këtë mirënjohje, ndërsa e ka quajtur atë njeri të paqes që për shumë vite kontribuoj për lirinë e Kosovës dhe mandej edhe për njohjen e pavarësisë dhe zhvillimin e vendit tonë.

Ai ka folur edhe për historikun e Universitetit të Prishtinës, i cili institucion sipas tij pati rol të rëndësishëm edhe për arritjen e lirisë dhe pavarësisë së Kosovës.

Për personalitetin e kryeministrit turk ka folur edhe ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Enver Hoxhaj, i cili e ka quajtur ditë të veçantë për Kosovën që ka mundësi të nderojë një mik të madh të Kosovës.

“Kjo është ditë e veçantë për Universitetin e Prishtinës dhe arsimin dhe çdo familje të Kosovës, sepse një mik i joni po viziton vendin tonë. Erdogan është një lider që ka kontribuar për një të ardhme më të mirë për vendin tij, popujve për rreth dhe ata më të largët”, ka thënë Hoxhaj.

Ndërkaq laureati i titullit “Doctor Honoris Causa”, kryeministri turk Rexhep Taip Erdoan nuk ka fshehur entuziazmin e tij për mirënjohjen që ka marrë, ndërsa Kosovën e ka konsideruar si një vend vëlla i Turqisë.

“Zemra e turqve ka rrahur gjithmonë me vëllezërit nga Kosova, sikurse gjatë luftës edhe pas saj dhe kur është shpallur pavarësia e Kosovës pa vonesë kemi marrë vendim për të njohur pavarësinë e Kosovës. Jemi angazhuar për rritjen e njohjeve të Kosovës dhe këtë angazhim do të vazhdojmë edhe më tutje”, ka thënë ai.

Në këtë rast, Erdoan bëri thirrje që në Ballkan t’u jepet fund konflikteve dhe të kthehet jeta normale dhe aktivitetet për zhvillim ekonomik.
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk e kuptoj cfare kontributi ka dhene ky per arsimin qe te dekorohet nga UP?
    Ci ngaterroni politiken, fene me arsimin aman!
    Feelings change - memories don't.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Ngadale fare turku se po ejakuloni duke e lavderuar kete morr dhe mos harroni se kurre deshira e askujte ne bote per te turqizuar vendin nuk eshte em e madhe se e shqiptareve per te ngelur shqiptar, krenar dhe si i tille refuzues i Islamit, turqizimit e pleherave te tilla.

Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Ngadale fare turku se po ejakuloni duke e lavderuar kete morr dhe mos harroni se kurre deshira e askujte ne bote per te turqizuar vendin nuk eshte em e madhe se e shqiptareve per te ngelur shqiptar, krenar dhe si i tille refuzues i Islamit, turqizimit e pleherave te tilla.
    chino,mire qe nuk ishe sot ne Pr ku bllokoi ter qyteti ne kohen kur shkoi te falet ne xhami!Nuk di pse tregova nime a!?Ah,vetem per ate te fitoj simpatine e tyre ,mendova

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Kënga Lexo Postimin
    chino,mire qe nuk ishe sot ne Pr ku bllokoi ter qyteti ne kohen kur shkoi te falet ne xhami!Nuk di pse tregova nime a!?Ah,vetem per ate te fitoj simpatine e tyre ,mendova
    Befsh hajr! : D
    E di, me ka treguar motra..
    Por cfare te them qe te mos i dhemb ndokujt shume koka, per mua vlera mbetet vlere edhe atehere, kur askush nuk eshte me te. Kur 100 vjedhin, une te gjithe i quaj hajna. Besa nganjehere e bej te njejten edhe me 1 milion sosh. Pak i komplikuar kam te drejte te jem edhe une. : D

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Erdogani do ta përurojë Xhaminë e Madhe në Prishtinë

Të enjten, më 4 nëntor 2010, në ora 11:30, pas kryerjes së punëve restauruese e konservuese, në Prishtinë bëhet hapja e xhamisë "Sulltan Mehmet - Fatih" (Xhamia e Madhe).

Përurimi i xhamisë bëhet me rastin e vizitës së kryeministrit të Republikës së Turqisë në Kosovë, Rexhep Taip Erdogan, i cili i shoqëruar nga Myftiu i Kosovës, Mr. Naim Tërnava do të jetë i pranishëm në këtë manifestim.

Xhamia “Sulltan Mehmet - Fatih” i përket shekulli XV (1461), dhe është një ndër monumentet më të rëndësishme të periudhës osmane në Kosovë. Restaurimi i xhamisë është bërë nga Agjencia Turke për Zhvillim dhe bashkëpunim ndërkombëtar (TIKA).

Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës Jeni të ftuar që të merrni pjesë në këtë manifestim!
    O Abedin ximi ky pis eshte dashte t'ju kerkone falje shqipetarve me masakrimin si e ka bere fjalimi i tij ishte tipike perendori osman dhe me qellime sod e ben perurimin e nje xhamia me nje emer te nje SADRAPI TURK qe Masakroje nje populle Arberor ket poshtersi nuk e pastrone as deti Jon

Ne qershor te vitit katastrofik 1466 Skenderbeu i shkruan Papes Piu te II se osmanet kishin rrembyer 30 000 njerez nga Arberia,mbreti Ferdinad i Napolit,qe ishte i mireinformuar,fliste per rreth 20 000 te deportuar nje shifer kjo qe konfirmohet edhe nga ana e sulltanit prej Kritobulosit,po ne te njejtin vit burimet osmane flasim per 7000 deri ne 7500 arber te vrare.Pas pushtimit osman dmth pas ketyre humbjeve te renda njerezore nga luftimet dhe skklaverimi,nenpunesit osmane rregjistronin ne pjesen lindore te sundimit te dikurshem te Skenderbeut,ne krahinen e Dibres,edhe rreth 11 000 vete (1466/67).Po te perfytyrojme qe popullata e kishte marre veten ne shtatedhjete vitet e shkuara deri ne krijimin e rregjistrit tjeter tatimor,perllogaritet populata e Dibres para pushtimit ne rreth 44 000 banore,atehere do te kete ndodhur ,me rreth 30 000 viktima, nje humbje popullate prej 75% e me 20 000 te deportuar dhe 7000 te vrare mberrihet nje perqindje e ngjashme.Biografi i Mehmetit te II Kritobulos njofton vec kesaj se shume nga pasuesit e Skenderbeut pranonin me mire te vrisnin veten sesa tu nenshtroheshin osmanve,asgje nuk tregon ne menyre me dramatike vendosmerine e kryengritesve.Sulltani kishte bere te vriteshin a te deportoheshin gati tre te katertat e popullsise ne pjesen lindore te treves kryengritese,prefshire ketu pleq,gra dhe femije.Ne Perendim,rreth Krujes,ai kishte shkaterruar rreth 75% te fshatrave.Asnje rajon tjeter i Ballkanit nuk kishte perjetuar si pasoje e pushtimit osman nje katastrofe te tille
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •