Close
Faqja 8 prej 40 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 396
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,756
    Po pallatin e kongreseve,kur do ta prishin?
    Jane qe jane;ti fusin dhe nje te prishme edhe pallatit te kultures..........(qe ta luftojm deri ne fund komunizmin).
    Kush e di!Se sa kushton toka te pallati kultures!
    Pastaj duhet nje palrlament i mire,per politikanet e mrekullushem qe kemi......

Ai gjyqi per kafen e Nexhmies ka mbaruar?.

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Trualli mbi te cilen godina eshte ngritur, ka nje vlere 10 here me te larte se sa godina dhe qiraxhinjte qe e kane pushtuar ate, njerezit e Top Channel qe kane hyre aty me qira qesharake dhe kane kontrata qe shtrihen ne dekada.

A e di se sa miliona turiste vizitojne Capitol Hill ne Washington cdo vit? A e di se sa te ardhura nje godine si Capitol Hill i sjell nje qyteti si Washingtoni cdo vit dhe ekonomise lokale nga turistet qe vijne nga gjithe Amerika e bota? Perse te mos ndertojme nje godine dinjitoze per Kuvendin e Shqiperise si gjithe shtetet e tjera te qyteteruara qe i kane rezervuar sheshet kryesore te tyre Tempullit te tyre te Lirise?
    Nqs ky ishte plani i tyre qe ne fillim, atehere pse harxhuan me miliona Euro per te rinovuar parlamentin aktual? Edhe ne ate teme fole me zjarr te madh ne mbrojtje te atij Tempulli te Lirise por ja qe ato harxhime na dolen te kota tani, apo s'ka gje se shumica e asaj shume ne xhepat e ndonje te njohuri te qeveritareve shkoi?

P.S. Mos ndrysho kot emrat e temave per ta bere me te bindshem argumentin tend se prape medioker ngelet.

Atdheu mbi te gjitha Maska e Nazionalist
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    Nuk dije gjer per juve por per mua kjo eshte gje e mire. Une kam ardhur ne Shqiperia mbrapa 12 vjete jashte vendit dhe kurre erdha isha tu mendu sepo vije ne nje vend europian dhe do ishte ma i bukur se Amerika.

Kurre erdha pash te kunderet. Ne Shqiperi, arkitektura eshte shume e keqe dhe piramida ishte nje nder ndertimet me te keqija per mua kurre e pash. Nuk e kuptoje ate ndertime nga ana e arkitektures dhe une vete jam tu studjuar per arkitektur.

Une i jap te drejte qeveris tone te ndertojn nje ndertim tjeter aty.
    Feja e Shqiptarit eshtë Shqipëria! Vdekje fejët tjetër, lavdi viti 1967!

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Dikur (ne nje teme timen, tashme te pluhrosur) postova nje "vjershe" te vockel qe thoshte pak a shume:

"I dridheshin leqet Sahatit,
    mos i vinte radha
    vendin t`ia leshonte pallatit."

Tani e kuptoj qe nuk ka qene "moment frymezimi" po Vizion nga Perendia. Vetem se gabimisht kam vene Sahatin ne vend te Piramides (megjithese ne kohe jemi edhe per Sahatin).
    -

Se di se si mund ta mbroni kete budallik. Shpenzohen lek kot per rikonstruktimin e parlamentit dhe tani prishet dicka per te bere perlament te ri. Me duket harxhim komplet kot.

Mire rruga qe u ndertua, te pakten u be dicka e vlefshme, megjithese u zhpenzua me shume se sa duhej. Aty mund te kundershtoheshin menyrat, por jo qellimi. Por ne kete rast dhe qellimi eshte pa kuptim, se nuk eshte se parlamenti eshte ne fshat dhe po mundohemi ta sjellim ne qytet.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Nazionalist Lexo Postimin
    Nuk dije gjer per juve por per mua kjo eshte gje e mire. Une kam ardhur ne Shqiperia mbrapa 12 vjete jashte vendit dhe kurre erdha isha tu mendu sepo vije ne nje vend europian dhe do ishte ma i bukur se Amerika.

Kurre erdha pash te kunderet. Ne Shqiperi, arkitektura eshte shume e keqe dhe piramida ishte nje nder ndertimet me te keqija per mua kurre e pash. Nuk e kuptoje ate ndertime nga ana e arkitektures dhe une vete jam tu studjuar per arkitektur.

S'tu duk Tirana me e bukur se Amerika? Je ne metro ti ?

Ne lidhje me temen:

Une jam kurioze, pse gjithe ky "rush" per ta shembur Piramiden, e sidomos ska shume qe u rinovua parlamenti ekzistues, mund te jete opsion- "per ne te ardhmen, projekt ne letra", mbasi gjera te tjera te jene rregulluar. Se ka shume atje, sdi dhe nga te filloj.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Nazionalist Lexo Postimin

Pse se kupton ti, nuk do te thote qe s'eshte e bukur. Mua me pelqen per vete. Coc ulesha ndonjehere ne lulishten e saj me pare. Tani po u be parlamment nuk do guxojme as ti afrohemi atij vendi.
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mia, ka hap nje teme te bukur Nazionalisti, pergezoje dhe ti, andej nga rumanca. Se me Tiranen na qenka zhgenjyer, priste te shifte Ameriken. E kur zhgenjehesh, nuk eshte gje e mire. U know. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Gjithe shtetet e qyteteruara, qendren e kryeqytetit ia kane rezervuar Tempullit te Lirise, Kuvendit te tyre. Dhe nuk po flasim per nje vlere simbolike, Kuvendi i Shqiperise nuk eshte nje simbol, Kuvendi i Shqiperise eshte Shtepia e Sovranit popull qe zgjedh me voten e tij te lire perfaqesuesit e interesave te tyre.
    A nuk eshte me afer qendres se kryeqytetit parlamenti aty ku eshte tani, sesa do ishte te piramida? Pse te c'qytetrohemi duke e larguar parlamentin nga qendra?

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    kon per ta cu per lesh katunaret Tironen. pse nuk prishin ene universitetin ene ministrite qe jon ndertu prej fachizmit hahahahahahahaha

ose me hudh ne ere ene pallatin e kongreseve ene rognerin ene pallatin e kaltures ene 15 katshin ene sahatin
    po dun me qit perjasht top-channel e bojn kur te dun se kon ne dor ene gurin ene arren
    no glove no love

Faqja 8 prej 40 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Homoseksualiteti
    Nga Psikostudenti në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 02:01
  2. Debat në kuvend për mediat, opozita denoncon qeverinë Nano
    Nga ALBA në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 22-09-2004, 16:54
  3. Parlamenti europian rrëzon projektin e Korridorit 8
    Nga zeus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-04-2004, 16:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •