Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11

Problem me forumin ??

Nuk e di a e keni verejt, por diēka nuk eshte ne rregull me forumin ?

"Shqiptar, Elhamdulilah"

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    E kam vrejt por nuk kam pare gje.

P.sh....?
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

Citim Postuar mė parė nga Gregu Lexo Postimin
    E kam vrejt por nuk kam pare gje.

P.sh....?
    Pershembull kur te quote-osh, s'ben si duhet !
    Nga njehere te humb shenja e minit ne ekran dhe behet i padukshem mbi faqen e forumitshqiptar.

Dhe kam verejtur nje problem me Te, nuk ti citon, dhe i zevendeson me A
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Edhe tek une eshte i njejti problem!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    kurse une po qe se jam ne forum dhe per pak koh e le faqen te hapur dhe po punoj ne fb ateher me duhet perseri te njoftohem perseri se me nxjerr interneti jasht
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Ē'ka dreqin jane keto reklama ??
    Ka sa lek i merrni per reklamimin e ketyre reklamave ??
    E dini se me shkojn nerva dhe me pengojn ??

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,381
    Postimet nė Bllog
    22
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Pershembull kur te quote-osh, s'ben si duhet !
    Nga njehere te humb shenja e minit ne ekran dhe behet i padukshem mbi faqen e forumitshqiptar.

Dhe kam verejtur nje problem me Te, nuk ti citon, dhe i zevendeson me A
    Provoje tani, nuk duhet te kesh me ate problem. As nuk do te dalin me reklamat qe te dilnin ne tekstin e forumit. Me njofto ne kete teme nese vazhdon te kesh te njejtin problem.

kurse une po qe se jam ne forum dhe per pak koh e le faqen te hapur dhe po punoj ne fb ateher me duhet perseri te njoftohem perseri se me nxjerr interneti jasht
    Si rregull, nese ti nuk shfletoje forumin per 20 minuta, forumi ta ndryshon statusin nga anetar i identifikuar ne forum, ne vizitor te thjeshte. Kjo te ben qe te duhet te rihysh ne forum duke u ri-identifikuar me emrin dhe fjalekalimin tend. Kjo behet per pune sigurie, pasi ka anetare te forumit qe hyjne nga kompjutera publike (shkolla apo biblioteka) dhe harrojne qe te dalin nga forumi kur mbarojne pune me forumin.

E ndryshuam nga 20 ne 30 minuta pasi ka edhe anetare qe kur shkruajne duan me shume se 20 minuta per te shprehur mendimin e tyre.

Albo
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 26-10-2010 mė 21:20

i/e regjistruar Maska e extrem
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    kumanovė
    Postime
    67
    Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Provoje tani, nuk duhet te kesh me ate problem. As nuk do te dalin me reklamat qe te dilnin ne tekstin e forumit. Me njofto ne kete teme nese vazhdon te kesh te njejtin problem.
    tani esht ne rregull se vertet mi ngrisnin nervat ato shpjegimet shtes te panevojshme per disa fjali .
    Life is what happens to you, while you are making other plans...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Flm.Albo Shpetuam pa i shkatrrua nervat!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin

Albo
    Falemnderit Albo, ky problem u zgjodhe me sukses si duket, mbetet vetem problemi i shenjės sė mausit qe me humb ne ekran ?! Nuk e di a Safari i imi ka problem, apo forumi, ndoshta edhe tjeter kujt i ka ndodhur njesoi si mual

Flm edhe 1x.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •