Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Nje teme e tille u hap nga une para nja 2 javesh por nuk mbushi as sahatin. sepse u hudhe ne garbage nga moderatoret e forumit. anyhow me gezon fakti qe vendi me i dashur per muslimanet po fuqizohet.
    pse qenka vend i dashur Arabia Saudite per ty si mylsiman?

Citim Postuar më parë nga Zoti Basha Lexo Postimin
    mborjtja e rigjimit Saudit eshte nder prioritetee kryesore, bahske me mbrojtjen e izraelit, poltiikes amerikane ne liudnjen e mesme. po me sa duket amerikanet nuk kane kuptuar asgje nga deshtimet e meparshme me iranin e te tjere rejgime: arme t nuk pine uje kur njerezve u ka shkrepur te hedhin qeverine.

Armet mbase nuk pine uje, po 60 miliarde dollare sidoqofte pijne uje gjekundi.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Kjo e fundit eshte me e sakta per mendimin tim.
    Qeverite e botes jane te armatosura deri ne dhembe. Nuk blejne arme sepse "do armatosen" por sepse ashtu u intereson.
    Paraja duhet te qarkulloje se qelbet pastaj.
    -

Per mendimin tim, Irani nuk eshte problemi ne lindjen e mesme. Por eshte nje problem, dhe ky problem ka emrin *Israel* !

Kjo me posht, eshte *Israeli" qe eshte definuar sipas librit te tyre te shenjt dhe çifutet nuk do ndalen perderisa ti fitojn keto toka.

"Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Arabia Saudite, e ka paguar ameriken per te ja siguruar shtetin, per nje kohe te gjate, jo qe ka ble areme, ngase gjitha ate arme qe i [kishe po i blen arabia nga Amerika] i ka Amerika momentalishte ne Arabi, keshtu qe per mose me u ba e madhe, arabia kishe po blej arem 40-60 biljo, por ne thelbi eshte se amerikanmet do ta sigurojn arabin ma agresoret[si terroristat, apo irani, apo ...] keshtu qe ato arme qe "kishe po i blen" te gjitha amerikanet kane me i perdor, si avionat, etj!!!

Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Per mendimin tim, Irani nuk eshte problemi ne lindjen e mesme. Por eshte nje problem, dhe ky problem ka emrin *Israel* !

Kjo me posht, eshte *Israeli" qe eshte definuar sipas librit tyre te shenjt dhe çifutet nuk do ndalen perderisa ti fitojn keto toka.

Mbase jane qe te dyja problem. Irani do qe te zhduki Izraelin, Izraeli do te zgjerohet.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    E per ca na nevojitet kjo ne?
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    Arabia Saudite, e ka paguar ameriken per ja siguruar shtetin, per nje kohe te gjate, jo qe ka ble areme, ngase gjitha ate arme qe i [kishe po i blen arabia nga ] i ka Amerika momentalishte ne Arabi, keshtu qe per mose me u ba e madhe, arabia kishe po blej arem 40-60 biljo, por ne thelbi eshte se amerikanmet do ta sigurojn arabin ma agresoret[si terroristat, apo irani, apo ...] keshtu qe ato arme qe "kishe po i blen" te gjitha amerikanet kane me i perdor, si avionat, etj!!!
    Rendesi ka qe firmat amerikane do marrin 60 milarde dollare. Se dhe sikur te duan arme arabet, neper magazina i kane amerikanet malet e armatimeve.

Nese behet partner biznesi me Ameriken, je ne rregull. Eshte me e rendesishme te jesh partner ne biznes, sesa aleat politik.

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Mbase jane qe dyja problem. Irani do qe te zhduki Izraelin, Izraeli do te zgjerohet.
    Jan ca shenja ne Izrael, qe e shkarravitin per toke ket endrren "Serbis se madhe", megjithate, jan ca shenja tjera qe do ti mashtrojn cionistet, dhe do te bien ne kurthen e tyre.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Amerika nuk duhet qe shteteve, arabe siq eshte Arabia saudite tu shes arme ofanzive te llojit F-15. Mendoj se nje arsenal i till ne dore te Arabve shum leht mund te perdoret kunder interesave Amerikane ne rajon. Ketyre debilave duhet tu shiten arm vetem sa per te luftuar ne mes vete, kete e kan tradit te hershme. Arabet jan popull i poshter dhe tradicionalisht kan qen miq te Serbise.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •