Tetovarjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!![]()
Tetovarjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Qe fituam,duke lujatur futboll,edhe kemi pas shikues,qe na jepshin zemer e buzeqeshje nga tribuna.
My puftos![]()
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Nje plak i mir,filloi te me tregonte historin per jeten e tij,me dukej se film jam duke pare..sa mir eshte ti degjosh..![]()
nuk kam buzeqesh sot,kam qesh me ze,kur dola per nje kafe me shoqerin time,me ben shume te disponuar![]()
Ky moment ne kete foto! Mbreti i Tailandes PERKULET dhe pershendet plakun tailandez te gjunjzum dhe me dur ne nderim per mbretin e tij. Moment madheshtor ku mirsia e pervujtnia e shpirtit njerzor rrezaton me forcen e saj ma te malle.Ata qe jan familjar me kulturat e Azis Juglindore mund ta kuptojn ma mir mesazhin e fotos.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 18-10-2010 mė 16:02
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Kurse mua m'beri me qesh Gango. Sepse e kam vene re, qe nuk di te bej dallimin e shkronjes ll me dh. Gango, mos t'ngelet hatri, qefi. Se kam dashur te ta vej ne dukje dhe me pare. Nuk eshte gabim tastiere ky i joti. Thjesht ti nuk e di rregullin kur perdoret shkronja ll. Psh ti the " me forcen e saj ma ta malle". C'a eshte malle?
Malle= Madhe.
Mos u ofendo, ok, se ndihme te tille dhe free sta jep njeri ne real life. Merre kete sygjerim timin dhe perdore ne praktike. Heres tjeter sdu me te pa me te perdoresh vend e pa vend shkronjen LL. Ska nevoje per falenderime.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt