Close
Faqja 24 prej 126 FillimFillim ... 1422232425263474124 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 1251
    i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Pse mi Katjushke?
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e katjushka
    Anėtarėsuar
    25-04-2009
    Vendndodhja
    athens
    Postime
    131
    [=stern;2896706] mi Katjushke?[/QUOTE]
    Pas nje mbremje te kendeshme............. dhe nje gjumi te rehatshem kur te servirin nje cappuccino ne shtrat,a nuk te ben te buzeqeshesh
    Nella tua gioia io mi ritrovo...nella tua malinconia io mi ci specchio

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

Smile

Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Sot nuk kam qesh shume, por kam qesh para 4 ditesh me nje slloven.

Shkuam ne nje restaurant tradicional per dreke. Kamarieri na sjelli porosine dhe i kishte sjelle dy lloje te bukes. I provoi slloveni te dyja dhe pogaqja i pelqej me shume, e hongri krejt copen.

Pasi e perfunduam dreken me pyeti se si eshte puna e kesaj pogaqes se i kishte pelqy shume.
    I thashe se keto jane gatim tradicionale. Per buken e bardhe i thashe se e gatuajme me duar, ndersa kete pogaqen e gatuajme ne menyre tradicionale dhe se e gatuajme me kembe

Ta kishit pare si ju ndryshun 40 ngjyra ne fytyre , u nis me vrap me shku ne WC hahaha....e ndala edhe i tregova se po bej hajgare

Ma ka shajt nanen nja 100 here A me veti, lol.
    Hėėmmm
    ma kujtove nji te mrrolur time para nja dy tre vjete,kure i ftova ca shok ne drek dhe pasi u pelqeu ushqimi me tan asaj qe e ka gatu i lumshin duart ,une nuk u ndjva mire e u thash se me kemb e ka punue e njeri prej tyre me tha nejse kamt pra. jo shok se harrova se shokt i kom vra jom met pa ta.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ganimet : 17-10-2010 mė 04:34

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    [A=katjushka;2896709][=stern;2896706] mi Katjushke?[/QUOTE]
    Pas nje mbremje A kendeshme............. dhe nje gjumi A rehatshem kur te servirin nje cappuccino ne shtrat,a nuk te ben te buzeqeshesh [/QUOTE]

Normal qe po
    Lumja ti
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ende nuk buzqesha....sot!
    Por eshte avatari ai qe gadi me shtyu te buzqeshem,pasi me at te meparshmin nuk e njihja veten!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    nje e panjohur qe shqetesohet perse nuk njohu veten per nje cast...kjo meriton nje buzeqeshje vesh me vesh...te puth e dashur,me kishte mare malli

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    E panjohura ,mua me shume me pelqejshe me ate avatarin,ndroje ket vendose nje te qeshur,e qeshu me ne se bashku.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Vertet me vie te qeshem pse aq pak shkruaja me at avatar?Jame mesua me vite te jem kjo(ne kete avatar),dhe nuk dija kush shkruan!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Im bir , qe kishte heq "bebelinen" mire qe nuk kishte gje ngjyre kafe ...loooooooooool

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anėtarėsuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    sot kam qeshur shum me ka filluar dita me te qeshur, pasi ishim me shoqerin ne ekskursion dhe gjat gjith rruges kur u kthyem kemi fol e vetem ka qeshur zeri ime i pari degjoheshte edhe pse ishte koha e gjumit oraqe u nisem per ne shpi 00.00 deri me 05.30 qe erdhem ne shpi une vet kam qesh
    Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •