Hahahahahahahhahaha Sot shpërtheu Gomez e vërtetë, ndeshjen nuk e pashë po rezultatin e dija, kur hyra në Livescore.com e pashë 4 vena emrin e Gomezit u çudita(3 vende goli dhe një kartoni i verdhë
)
Po por kjo Gomezit nuk i ndodh shpesh më mirë të themi ishte hera e parë që prej se luan për Bayernin![]()
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Me duhet te komentoj vehten sic duket
Ju kam thene dhe po e perseris as Klose (ne vitet qe eshte) dhe as Olic nuk ka shanse te jene me te mire se Gomez....van Gaal qesot ka edhe me shume arsye per t'i dhene me shume besim...
Uroj qe te vazhdoje keshtu!!!
GO BAYERN GO!!!
http://www.spox.com/de/sport/fussbal...liverpool.html
Ne paragrafin e fundit kemi dicka ineteresante: nga 33 minatoret qe u shpetuan ne Kili, i pari qe u nxorr nga Miniera quhej Mario Gomez. 33/Mario Gomez.
"Ich möchte viele liebe Grüße nach Chile senden", meinte der Stürmer und brachte die Rettungsaktion der 33 Kumpel in einen Zusammenhang. "Als ich gehört habe, dass ein Mario Gomez als Erster von 33 gerettet wurde, war für mich klar, dass das nächste Spiel für mich laufen wird." Gomez Rückennummer ist die 33.
Besoj se pas kesaj ndeshje fillon dhe ngritja e rikthimi i Bayern..
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Lajm i ri: Schweinsteiger, Van Buyten dhe Oliç në prag të rikthimit nga lëndimi për ndeshjen e radhës me CFR Cluj.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Schweinsteiger pranë rikthimit? Ai luajti kundër Hanoverit 30 minuta.Olic e v Buyten qafën thefshin.
Edhe ky i imi është lajm i vjetër por tepër i mirë:
Demichelis verlässt Bayern
Was längst jedem klar war, scheint nun beschlossene Sache zu sein: der argentinische Nationalspieler und der deutsche Rekordmeister gehen am Winter getrennte Wege. Das Tischtuch zwischen Demichelis und Trainer Louis van Gaal ist endgültig zerschnitten.
Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 18-10-2010 më 13:47
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Krijoni Kontakt