Close
Faqja 24 prej 28 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 275
    i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    [=mesia4ever;2895690]Skam asgje kunder tij e as kunder asaj se cka thote, e as kunder asnje anetari ketu, respekt secilit por eshte gabim me i pergjithesu gjerat. Nuk mund mbjell urrejtje se asnje shqiptar i Kosoves nuk i merr seriozisht ato cka shkruhen neper forume nesa ka akuza pa fakte..., personalisht kam shoke shqiptare nga Shqiperia, si krishtere e si myslimane (njerez qe besojne ne nje Zot, por jo vahabiste-selefiste e njerez qe iu kane hyre urretja e mllefi), e njerez jo besimtare, une sa e di nuk kane paragjykime ndaj nesh, por nje respekt e dashuri vellazerore, e jo paragjykues sikur anetari ne fjale. Te mos punoje me logjiken 'bjen nje pis e prish nje fis'...

Pershendetje[/QUOTE]

ashtu pra, edhe une te pershendes vellazerishte!

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetė se di.... :)
    Postime
    808
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Perse serbet u rradhiten ne frontin per clirim me popujt e tjere si bullgaret, ruset,greket etj. ndersa shqiptaret nuk pranuan por u hodhen ne kampin e armikut?Sigurisht qe kjo ishte perzgjedhja e bejledreve dhe influenca qe kishin ato ne popull.Por nese gjykohet se kjo eshte nje gabim , a nuk ka vend per te then te verteten dhe kerkuar falje, a nuk eshte momenti qe dhe ne te rikinvertohemi dhe te gjitha keto ulin tensionin?
    Nėse lexon pakėz histori tė shkollės fillore rreth Luftėrave Ballkanike do tė shofėsh shkakun se pse shqiptarėt ishin kundėr kėtyre "ēlirimtarėve", tė cilėt ēdonjėri prej tyre kishin aspirata e veta pėr territoret e banuara me shqiptarė. Kėta "ēlirimtarė" ishin shkaktarė tė eksodit e dytė tė afėr 500.000 shqiptarėve drejtė asimilimit tė tyre nė viset e Turqisė. Kėshtu qė tė lutem mos shko nė kėtė drejtim se sharron shumė thellė nė idiotin e kėtyre argumenteve....

Kēyri more kta serbofilėt e forumit !!!

U eshte mbetur hatri se pse shqiptaret nuk ben koalicion me serbet e grekėt pour u rradhitėn ne krahun e Turkut kunder shkaut e grekut !!!

Sa patetik qe i kem keta tipa!!
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Mos i thuaj ketij PISI A POSHTER, " i nderuar" , se ky, kete e di shume mire qe po e thua ti, por ketij i dhemb se Kosova eshte shkeput pergjithemon nga serbia, dhe e dine shume mire qe nji dite edhe Greku do t`i "laj duart" nga Shqiperia. Per kete ky mbjell urrejtjen, ndaj popullit Kosoves ne pergjithesi. Pra, te n`a perqaj edhe me shume, se qe veq jemi, qe Shpresa e tij te mbetet gjalle se nje dite ndoshta Shqiperia e jugut t`i bashkohet grekut.

Ky e di mire se qfare i kam thene ne nji koment tjeter...iu kam betuar.

Pa shkue shum larg e gjithe ajo qe me preokupon eshte ky ndryshim qe ti ke me antarin me lart.Ju te dy jeni prej kosove, por mes jush une shoh nje dyshim.Njeri quhet mesia 4 ever dhe ti quhesh me nje emer turk Sami Hyseni.
    Kundrjet meje, ju te dy nuk silleni njelloj prese?
    Te pranojme se ty te dhemb me shum Kosova se sa mesise4ever, do te ishte qeshareke, athere ju te dy ndryshoni ne formim.Njeri eshte me edukim biblik dhe tjetri kuranore.
    Ndoshta dhe se evidentoj kete krahasim qe duket sheshit ti me konsideron armiqesor dhe se duhet te jem grek apo dhe me keq serb.A po e shikon se cfar niveli ke. Per kete jam duke harxhue kohe ne forum, per te bere ty te kuptosh se duhet te vish ne nivelin e mesise4ever.Une i ngacmoj historite per te argumentuar se ju jeni nje viktime e nje programi dashakeq qe e keni paguar rende.Nuk kaarsye te me interesoje serbi mua, une s'kam njohur asnje te tille.Kur u be lufta e kosoves,u preka aq shume nga ato krime qe po ndodhnin, sa pak gje meka mbajte pa u rreshtue ne rradhet e UCK.I tille jam i ndertuar une dhe kur shof ndonjerin ketu qe me trajton per armik serb , me duket shume i cekt ne mendim.Me dukeni rob kot, saqe nuk kuptoj se per cfar i sherbeni ju familjes apo shoqerise.Token se punon, i shkolluar nuk je,profesion nuk ke, si han buke ti tek shkallet e xhamise?Une hallin e kam tek ju me te cilet pritet te bashkejetojme.Pra per te ardhur ti tek une (pra ne shqiperi)duhet te jesh i c'veshur nga urrjtjet etnike,fetare,rracore. Duhet te riperqafosh edukimin biblik dhe te kesh mbajte nje qendrim kritik ndaj se shkuares. Qendrimet tuaja nuk japin shprese.Dhe ketu kemi probleme tekesaj natyre por shqiptaret ketu kane hyre ne procesin e integrimit europian qe perkthehet "ne rugen biblike"Nuk jam une problemi jeni ju, nga ju kerkojne dhe nderkombetaret dhe pikerisht keto qe une po ju them.Ju deri me sot keni fituar pavarsine, por per te fituar lirine ndalu pak se dhe injoranca apo edukimi ne senc te kundert e humbet nje lloj ate.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 16-10-2010 mė 11:51
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Mitropoliti i Beratit nuk komenton deklaratėn pėr Kosovėn

E shtune 16 Tetor 2010 20:57

Qytetarėt e Beratit kanė dėnuar ashpėr deklaratėn e Mitropolitit Ignat tė bėrė pak ditė mė parė nė Pejė, pėr gjendjen e krijuar nė Kosovė pėr shkėputjen e saj nga Serbia. Deklarata e tij u zbardh fillimisht nė mediat serbe e mė pas u pasqyrua edhe nė ato shqiptare. Duke e konsideruar si njė deklaratė absurde, qytetarėt i referohen historisė duke thėnė se Kosova ėshtė njė territor tėrėsisht shqiptar dhe i banuar nga shqiptarėt nė shekuj dhe se njė deklaratė e tillė ėshtė e pavend pėr njė pėrfaqėsues fetar si Ignati.

Pavarėsisht pėrpjekjeve pėr tė shkėputur njė konfirmim ose jo tė asaj qė Mitropoliti ka thėnė nė ceremoninė e fronėzimit tė Peshkopit Irinej si patriark i Kishės Ortodokse tė Serbisė ai ka kundėrshtuar tė komunikojė me median, raporton BalkanWeb.

“Tani po e shoh kėtė gjendje nė Kosovė. Po ndihem i shqetėsuar. Ne ortodoksėt shqiptarė, kemi ushqyer ndjenja tė pėrbashkėta me popullin dhe kishėn serbe gjatė bombardimit, ja edhe tani kėtu nė Kosovė. Por nė tė njėjtėn kohė ndiej njė gėzim dhe kėnaqėsi tė madhe kėtu nė Patrikanė dhe nė Kosovė. Kjo e mirė ėshtė pėr serbėt dhe Kishėn e tyre, e di dhe po e ndiej Jerusalemin tuaj”, ka qenė pėrshėndetja e Mitropolitit tė Beratit Ignati nė ceremoninė e organizuar nė Pejė, duke e quajtur Kosovėn si Jeruzalemin e Serbisė

http://www.mesazhi.com/artikuj/mitro...en-per-kosoven

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Pergenjeshtrim nga Mitropoliti Ignati.

Pėrgėnjeshtrim

Lexova, i habitur, shkrimin e z. Kristo Frashėri, botuar nė “Gazeta Shqiptare” tė dt. 15.10.2010. Lidhur me gjithēka qė shkruani pėr vizitėn time nė Pejė tė Kosovės, jam i detyruar tė shprehem si mė poshtė:
    Nuk kam dhėnė asnjė intervistė pėr ndonjė gazetė tė shtypit serb dhe nuk kam mbajtur asnjė fjalim gjatė qėndrimit tim nė Kosovė.
    Pa zbritur nga autobusi dhe pa filluar ceremonia e Fronėzimit tė Patrikut Irine, njė klerik i lartė serb mė pyeti: “Si e ndieni veten tuaj nė kėto momente?” Iu pėrgjigja me ēiltėrsi: “Jam i gėzuar qė ndodhem kėtu nė njė situatė paqeje pas gjithė atyre dhimbjeve qė iu shkaktuan njerėzve tė pafajshėm nė vitin 1999. Jam i kėnaqur qė sapo mbėrrita nė kėtė vend tė shenjtė tė Patriarkanės suaj tė Hirshme”.
    Ēuditem sesi togfjalėshi “Vend i Shenjtė”, qė ėshtė sinonim i Tokės sė Shenjtė, ku ndodhet Jerusalemi,ėshtė keqinterpretuar nga shtypi sikur unė tė kem thėnė se “Peja ėshtė Jerusalemi i Serbisė”, gjė qė unė nuk e kam thėnė dhe e hedh poshtė kategorikisht.
    Gjej rastin tė deklaroj se me bujari dhe dhimbsuri, si njeri i Perėndisė, u kam qėndruar afėr refugjatėve kosovarė nė kampet e rrethit tė Beratit, nė Moravė dhe nė Kuēovė, duke u ofruar ndihma nė ushqime, nė veshmbathje dhe duke i vizituar nė spitalin tonė rajonal.
    Para se tė vija nė Shqipėri, nė vitet 90tė, e nė vazhdim refugjatėt Shqiptarė nė Greqi i kam konsideruar si bijtė e mi dhe i kam ndihmuar, duke i strehuar e punėsuar dhe prandaj ata mė kanė quajtur dhe mė quajnė “baba”.
    Gjithmonė kam punuar me pėrkushtim pėr tė mbjellė midis njerėzve dashuri, respekt, mirėkuptim, bashkėpunim dhe harmoni vėllazėrore.
    Misioni im ėshtė tė mbizotėrojė dashuria dhe paqja nė Shqipėri dhe kudo.

Me urimet dhe konsideratat mė tė larta
    Mitropoliti i Beratit, Vlorės, Kaninės dhe gjithė Myzeqesė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 18-10-2010 mė 04:35
    Duaje te afermin tend si veten

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Mitropoliti i Beratit: S'kam thėnė Kosova ėshtė Jeruzalem

TIRANE- Mitropoliti i Beratit, Vlorės, Kaninės dhe gjithė Myzeqesė, Ignat Triandis hedh poshtė raportimin e gazetės serbe "Blic", sipas sė cilės ai ka deklaruar se "Kosova ėshtė Jeruzalemi i serbėve". "Nuk kam dhėnė asnjė intervistė. I dua shqiptarėt. Por, i kam thėnė njė kleriku tė lartė serb qė jam i kėnaqur qė sapo mbėrrita nė kėtė vend tė shenjtė tė Patriarkanės suaj tė Hirshme".

Nė njė replikė ekskluzive tė botuar sot nė "Gazeta SHqiptare", Mitropoliti i pėrgjigjet akuzave tė historianit tė njohur, Kristo Frashėri. "Ēuditem sesi togfjalėshi "Vend i Shenjtė", qė ėshtė sinonim i Tokės sė Shenjtė, ku ndodhet Jeruzalemi, ėshtė keqinterpretuar nga shtypi sikur unė tė kem thėnė se "Peja ėshtė Jeruzalemi i Serbisė", gjė qė unė nuk e kam thėnė dhe e hedh poshtė kategorikisht", shpjegon mitropoliti grek i Beratit, Ignati.

Mitropoliti i Beratit, Vlorės, Kaninės dhe gjithė Myzeqesė ishte nė Pejė me rastin e fronėzimit tė peshkopit Irinej si patriark i Kishės Ortodokse tė Serbisė. Nė kėtė takim morėn pjesė rreth 40 pėrfaqėsues tė lartė tė kishave ortodokse serbe dhe 30 tė kishave ortodokse tė tė gjithė botės.
    (Lexoni sot ne Gazeta Shqiptare repliken e Mitropolitit te Beratit)
    (s.g/BalkanWeb)

Ky nuk e paska thėn ashtu sic e kan "cituar" shkijet.
    Por prapseprap mendoj se , ky si Mitroplot i Kishes Autoqefale Shqiptare do tė duhej ta dinte se kishat qė i kemi nė Kosovė , edhe kjo nė qytetin tim nė Pejė, nuk ėshtė e shkijeve, po e jona e shqiptarėve , dhe kjo duhet tė bėhet pjesė e Autoqefalis Ortodokse shqiptare !

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Stafi antiAnastas i forumit e pranoi se Mitropoliti Ignat nuk e ka quajtur Kosoven pjese te Serbise. Tani s`i ka mbetur gje tjeter veē te brockullite per probleme qe jane kanone te Kishes, sepse qe ne vitin 1937 kur u shpall autoqefale, nga Patriarkana, Kisha jone Orthodhokse, ajo kish te kufizuar veprimin e saj "brenda kufijve te shtetit te njohur shqiptar".
    Kurse Kosova ishte brenda Kishes serbe.

Se paku po te kishin pak ndergjegje shqiptare keta stafiste, kaq gje duhej ta kuptonin se kur te ftojne ne shtepi, s`mund te kerkosh te zesh shtepine e te zotit.
    Duaje te afermin tend si veten

Fol oj Shotė he tė lumtė Goja :

"Shqiptar, Elhamdulilah"

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Neshtina, me deklaraten e metropolitit Ignat (http://www.orthodoxalbania.org/Shqip...htypiFrame.htm) u kerkojme moderatoreve ta mbyllin kete teme te hapur prej ketyre islamikeve qe dhe kane kontribu me zell xhihadist ne te.

Allahu, nqs nuk eshte nje shpikje HORRE e horrash, nuk ka per tjua shperbly kete injorance xhihadiste qe keni.

Por ka per tjua shperbly Djall-ahu...

Faqja 24 prej 28 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •