Kosovaret qe njoh ketu, mbajne te gjithe neper makina flamurin e kanarinave! Paskemi qene popull qe manipulohemi shume kollaj..
Kjo eshte nje peshtyme e tharte ne surrat te cdo martiri qe dha jeten per token e memes (atit). Brezat e vjetra nuk e hane kete sapun per djathe. Ndersa te rinjte, aha, shume te lehte per te rene ne kurth!
Ndryshuar për herë të fundit nga DeuS : 12-10-2010 më 16:25
tung te gjitheve
Mir Se Na Erdhe Amerik.
Lexova vetem dy forumista te denje per tu lexuar: Fattlumi dhe Kavir!!!
Logjike e thjeshte dhe efikase!!
Te tjeret pa perjashtim, bejne vetem llogje pazari.....dhe islamiket rrahin gjoksin per patriotizem karshi flamurit kuq e zi te Gjergj Kastriotit, po atij Gjergji qe gati e shkelin me kembe sa here qe flitet per turq e arab!!!Harrojne shpejt se çfare lehin poshte e perpjete foumit.......mah!!
Jarigas
Kemi një qeveri "atdhetare" pse po cuditeni njerëz.
hasë tasi me qeverin e korruptuar të tij nuk di të bëj gjë tjetër vetëm të kënaq dëshirat e shkijeve.
Luften e quan konflikt.
E largon flamurin kombëtarë nga sheshi i kryeqytetit!
Tradhtija kombëtare nuk dallohet kur tradhtarit i dalin brinat , po kur vepron sikuse hasa me shokë antishqiptarë që qeverisin vendin!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
BAC, U KRYMB!
DERISA NË GRAQANIC VALON FLAMURI I SHKIJEVE, hasa E LARGON FLAMURIN E SHQIPTARËVE NGA SHESHI !
nA MORRI PUSI BAC ME KET QEVERISJE TRADHTARE!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Mire kane shkruar disa ketu, ti lejme pallavrat menjane e ti themi gjerat ashtu sic jane...ishte e zonja Kosova e Shqiperia te fitonin pavarsine pa ndihmen e SHBA'se? Me fjale jemi te gjithe te zote, ama me vepra jo dhe aq keshtu qe duhen pranuar ca kompromise.
http://www.zeri.info/fotografia.php?id=12547&foto=djegia-e-flamurit.jpg
Keshtu e kordinon hasha djegjen e Flamurit Kombetar
S'di a ka pasur një djalë nëne që i thotë zonjës Klinton:
E dashur zonja Klinton ne i kemi vënë tre flamuj sepse:
1. Flamurin tuaj - në shenjë respekti si shpëtimtari ynë
2. Flamurin e ri - shenjë që ju na e dhuruat, por
3. Flamurin kombëtar e mbajmë se jemi shqiptar dhe shqiptari nuk bën dot pa këtë flamur.
P.S: Megjithëkëtë duhet kompromis, sepse ka një fjalë e urtë që thotë: "Mjer i ligu kur s'ka cka bën", doemos duhet kompromis! Lëshuarja pe është arma e më të dobëtit.
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 12-10-2010 më 17:57
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Krijoni Kontakt