Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 81
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    e pse qenke kaq i sigurte se shumica ka perher te drejte !

juve jeni ata qe beni ndasi mbi baza fetare,
    kombi eshte komb , nuk duhet ndare mbi asnje lloj baze ,
    nqs njeri eshte hajdut , eshte per te zezen e ,
    nqs tjetri eshte shkencetar eshte per te miren e vet,
    nqs njeri eshte mysliman , pun per te,
    nqs tjetri eshte katolik, perseri pun per te,
    te gjitha keto ideologji , njeriu mund t'i ndryshoje ose ti rinovoje,
    kurse kombesia mbetet, eshte e pandryshueshme.
    Nese kishim me lidh marveshje mes meje dhe teje, me ket formul qe e ke shkru

mesiguri se dota kisha nenshkru me dy duart, kurgja nuk po lypi ma shum aspak.

si pakic e besimit ne kosov krishteret , gjithmon i kem respektu, dhe kur nuk na kan kundershtu nder sy, nuk e di se ku asht qellimi a jan tut apo ku asht qellimi, kurse tash paslufte ne internet u qplun te gjitha edhe pse nuk na kan ndihmu ne luft.

po lexoj postimet e tjerve pastaj mer vesh se ku asht cili i pakicave.

per ne fun asht per te ardhu shum keq , se perfundimin e kan me shkije ne nje pal varresa.

ketu deshmojn se per qka kan jetu dhe me kand e deshirojn jeten e ardheshme te pa vdekshme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga injejti : 10-10-2010 mė 12:17

Citim Postuar mė parė nga injejti Lexo Postimin
    Nese kishim me lidh marveshje mes meje dhe teje, me ket formul qe e ke shkru

mesiguri se dota kisha nenshkru me dy duart, kurgja nuk po lypi ma shum aspak.

si pakic e besimit ne kosov krishteret , gjithmon i kem respektu, dhe kur nuk na kan kundershtu nder sy, nuk e di se ku asht qellimi a jan tut apo ku asht qellimi, kurse tash paslufte ne internet u qplun A gjitha edhe pse nuk na kan ndihmu ne luft.
    po lexoj postimet e tjerve pastaj mer vesh se ku asht cili i pakicave.

per ne fun asht per te ardhu shum keq , se perfundimin e kan me shkije ne nje pal varresa.

ketu deshmojn se per qka kan jetu dhe me kand e deshirojn jeten e ardheshme te pa vdekshme.

si ka mundesi qe une nje ish ushtar te uck kam takuar , dhe ai ishte katolik kosove ,
    si nuk paskan ndihmu,
    por duhet te shikosh edhe probabilitetin e pjesmarrjes se katolikeve , kur mesa di une jane nje perqindje e vogel ne krahasim me shumicen derrmuse myslimane ,
    ne fakt nuk e di se sa perqind e kosoves jane katolik,
    por sidoqofte ne baze te kesaj perqindje , duhej shikuar ajo qe thua ti se nuk ju ndihmuan ne lufte , qe per mua nuk vlen se une vete kam takuar dhe kam biseduar me kosovar katolik ish luftetar i UCK qe ishte plagosur dhe kishte marre dy plumba ne trup sa per informacion.
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    [=bani;2890224]si ka mundesi qe une nje ish ushtar uck kam takuar , dhe ai ishte katolik kosove ,
    si nuk paskan ndihmu,
    por duhet te shikosh edhe probabilitetin e pjesmarrjes se katolikeve , kur mesa di une jane nje perqindje e vogel ne krahasim me shumicen derrmuse myslimane ,
    por sidoqofte ne baze te kesaj perqindje , duhej shikuar ajo qe thua ti se nuk ju ndihmuan ne lufte , qe per mua nuk vlen se une vete kam takuar dhe kam biseduar me kosovar katolik ish luftetar i UCK qe ishte plagosur dhe kishte marre dy plumba ne trup sa per informacion.[/QUOTE]

qaq ka pas edhe ashkali ne ket numer.

a e din ti se ka komplet katune te katolikve qe kan bashpunu me shkije ?

[=bani;2890224]si ka mundesi qe une nje ish ushtar uck kam takuar , dhe ai ishte katolik kosove ,
    si nuk paskan ndihmu,
    por duhet A shikosh edhe probabilitetin e pjesmarrjes se katolikeve , kur mesa di une jane nje perqindje e vogel ne krahasim me shumicen derrmuse myslimane ,
    por sidoqofte ne baze te kesaj perqindje , duhej shikuar ajo qe thua ti se nuk ju ndihmuan ne lufte , qe per mua nuk vlen se une vete kam takuar dhe kam biseduar me kosovar katolik ish luftetar i UCK qe ishte plagosur dhe kishte marre dy plumba ne trup sa per informacion.qaq ka pas edhe ashkali ne ket numer.

a e din ti se ka komplet katune te katolikve qe kan bashpunu me shkije ?

kur sjell nje akuze te rende , si kjo qe solle ,
    duhet medoemos t'a argumentosh , duke n'a sjellur ketu nje ne nje forme , apo nje tjeter fakte , ose burimin e asaj qe thuhet ,
    sepse shume thashetheme thuhen , e dalin jo prej mikut , por prej armikut ,
    thashethemi eshte propaganda me efikase , e sidomos ne rastin e popullit shqiptar , eshte shkaktari i shume dizinformimeve, dashakeqe me qellim percarje.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    [=bani;2890262]kur sjell nje akuze rende , si kjo qe solle ,
    duhet medoemos t'a argumentosh , duke n'a sjellur ketu nje ne nje forme , apo nje tjeter fakte , ose burimin e asaj qe thuhet ,
    thashethemi eshte propaganda me efikase , e sidomos ne rastin e popullit shqiptar , eshte shkaktari i shume dizinformimeve, dashakeqe me qellim percarje.[/QUOTE]

Po me vjen keq por disa her ka qen edhe permes tv, edhe ketu disahaer kan qen te postume video, nese te kujtohet ,,NUHA,,

tek e fundit jam i sigurt mese 100%

nese don argumente del e lypi , po te intereson ,

per mu mjaftojn argumentet e mija , ku jam kan edhe vet prezent.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    http://www.google.de/url?q=http://ww...OsxwimuO43w_Ng

Katund komplet i pa prekur , dhe i mbrojtur nga shkijet dhe qetnik serb
    Juve edhe me miliona argumente meju pru nuk ju mjaftojn.

shiqo me kujdes deri ne fund, se si flasin shqiptart e ndershem.

dhe si kan luftu.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga injejti : 10-10-2010 mė 15:10

http://www.google.de/url?q=http://ww...OsxwimuO43w_Ng

Katund komplet i pa prekur , dhe i mbrojtur nga shkijet dhe qetnik serb
    Juve edhe me miliona argumente meju pru nuk ju mjaftojn.

shiqo me kujdes deri ne fund, se si flasin shqiptart e ndershem.

dhe si kan luftu.
    po, montazhe te serbeve qe lavderojne republiken e jugosllavise ,pjese e propagandes mashtruese serbe,
    kur do vini men n'kok, shqiptari eshte shqiptar , si katolik, si mysliman,
    ne c'rrethana e nen cilin presion psikologjik ndodheshin ata njeres, a nuk me thua?

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    po, montazhe A serbeve qe lavderojne republiken e jugosllavise ,pjese e propagandes mashtruese serbe,
    kur do vini men n'kok, shqiptari eshte shqiptar , si katolik, si mysliman,
    ne c'rrethana e nen cilin presion psikologjik ndodheshin ata njeres, a nuk me thua?
    Te them unė vėlla i dashur, ky far anėtari "i njėti" i njėjti po mbetet gjithnjė, propagandues i sherbimeve serbe.

Kjo video eshte prodhim-MONTIM i sherbimeve serbe por qe eshte ricikluar nga disa shqiptar qe nuk shonin ma largė se hunda dhe nuk njohin realitetin por jane verbuar nga urrejtja. Pastaj per-te saten here qe postohet nga njerez te caktuar por qe me i dalluari eshte ky far "i njėjti".

Edhe pse kjo video eshte montuar dhe kjo shifet kjartė, pos asaj as qe ja vlene te flitet per te. poashtu edhe eshte gjithqka jsht teme, por pa tjeter, unė dua te sqaroj per tė hedhur poshtė kete shpifje dhe qellimin e atij qe bėnė akuza te pa verteta dhe gėnjenė pa ditur se kujt po i sherben apo e din por....! Ani pra pse thirret "musliman", ! ai harron se genjeshtra dhe shpifja eshte e denuar prej Zotit, pra eshte haram dhe e pa pranueshme as per njerezit e arsyeshem.

Ky person nė at video ishte i zėnun rob i luftes, mirpor per t'ja mbyllur gojen keti te pa fytyri dua te postoj adresa ku shihet dhe mund tė kuptoni see kėtij personi shkau ja ka vra tre vėllazni.

Tani pasi qe tė klikoni ketu, do ta kuptoni se sa i lig qe eshte ky qe poston video te montuara.

kliko kėtu:
    http://www.ereniku.net/meje07.JPG

ose ketu:
    http://www.ereniku.net/meje06.JPG

Ose kėtu:
    http://www.ereniku.net/meje13.JPG

Tre vėllaznia jane te shenuar dhe mund ta kuptoni; Pashk Abazi, Mark Abazi dhe Pjeter Abazi, tash ky kėlysh i Sebisė "i njėjti" vjen ketu dhe i lėndon dhe prek nė plagėt e kesaj familje!!!

Per te ditur ma shumė per at fshat qe ky kėlysh i akuzon, ky eshte fshati Ramoc - MEJE qe e din gjithkush masakrat qe u bėnė nė familjet e tyre!!

kliko:
    http://www.google.com/imgres?imgurl=...26tbs%3Disch:1

Per te vertetuar edhe ma mirė se ky tipi po gėnjenė dhe po shperndanė propagandė pro-serbe;

kliko ketu:

http://www.ereniku.net/meje04.JPG

http://www.ereniku.net/meje08.JPG

http://www.ereniku.net/meje11.JPG
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 10-10-2010 mė 17:18
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

[QUOTE]
    [=bani;2890262]kur sjell nje akuze rende , si kjo qe solle ,
    thashethemi eshte propaganda me efikase , e sidomos ne rastin e popullit shqiptar , eshte shkaktari i shume dizinformimeve, dashakeqe me qellim percarje.Po me vjen keq por disa her ka qen edhe permes tv, edhe ketu disahaer kan qen te postume video, nese te kujtohet ,,NUHA,,
    e kur serbi nuk do t'a djegi nji katun, si duhet t'i thonin katunart - digje edhe ket tonin se i ke djeg edhe tjert?
    m'a kan pas thene se ju kosovaret jeni shume te brymosur mbas fese , por nuk ma merrte mendja se do arrinit deri ktu,

katolikt shqiptar jane vllezer shqiptar te nji gjaku ,
    kurse ti qe flet keshtu je tradhtar, por une t'a fal sepse dukesh qe je i papjekur edhe i ndikuar,
    mundohu te kuptosh pak thelbin e luftes se ushtrise clirimtare te kosoves ,te UCPMB te lugines se presheves, te Uck te maqedonise , ato ishin luftra etnike e jo fetare.pas shperberjes se jugosllavise , i erdhi koha qe cdo popull te gjej vendin e vet dhe pozicionimi i ketyre popujve per te qartesuar definivisht se cprespektive do te ndiqnin ata dhe brezat e tyre te ardhshme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 10-10-2010 mė 16:48

Masakra, dhe tradhtar ka pasur nga dy anėt !

Gjatė luftės, nuk besoi qe ndokujt i ka shkruar ; Musliman apo Katolik ne ballė !

Mendoi qe tensionet e nxehta ne kete forum, i bien njerezit deri ne keto mendime kaq extreme !

Per pak lirin qe gezoni sot, do te ishte mir sikur te mos flisnim rreth viktimave shqiptar pavaresisht besimet e tyre, qofshin ata edhe ateist !

Te respektojm flijimin e gjithesecilit.

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •