Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 45
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    po pikerisht MARGUS keta qe jane te krishtere ne EU jane edhe nacionaliste dhe jane kunder cdo lloj imigracioni A perfshire ketu racen e zeze po edhe ate aziatike .
    po c'eshte kjo marrezi qe thua?!!!?!!!!
    nuk i ke degjuar ndonjehere deklaratat e kishes katolike dhe te vete papes ne lidhje me emigracionin???????????
    apo o burra. te themi cfare ne shkon nder mend pa pasur idene e realitetit?!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Ne kohet tona mungojne heronjte ne pergjithesi. Zoteria ne fjale eshte hero dhe me te gjitha menyrat duhet te behet i famshem, akoma dhe me fete menyre sikur denohet me akuzen e cila eshte politika e sotme Perendimore ANTI-ISLAMIZEM.
    Heronjte merihojne respekt.
    Hollandezet jane antiislamike te betuar.
    Paqe!

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    po po. si thua ti eshte.
    sa hollandeze ke njohur ne jeten tende ti??? sa here ke qene ne hollande???

hollandezeve as nuk i plas fare per fe...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Nga 180.000 femije te lindur ne Holand per nje vit , 30.000 jan nga prinderit me origjin jo-europiane.

Nga 16 milion banor sa ka Holanda , 1 milion jan musliman. Kto 1 milion lindin me shum femij sesa holandezet , ketyre pa nderpre u bashkohen bashkombas tjer , plus mijra holandez largohen nga Holanda per te kriju jet ne shtete tjera.

Normal qe kjo esht depresionuese per nje shtet sic esht Holanda , me histori kolonizuese , qe me par ka mbush vende tjera me banor te vet , ka skllaveru e grabit , ndersa sot ajo mbushet me kolonizator dhe sic duket i ka kap frika se do te kolonizohen.

Interesant esht rrjedha e ngjarjeve historike.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po po. si thua ti eshte.
    sa hollandeze ke njohur ne jeten tende ti??? sa here ke qene ne hollande???

hollandezeve as nuk i plas fare per fe...
    Ne Hollande nuk kam qene. Hollandeze njoh disa por operatoret e jashtem te institucionit ku ndodhem ta sjellin Hollanden per disa ore ne pellembe te dores edhe pa qene atje, pra nuk eshte e thene te jesh atje per te kuptuar disa gjera elementare si urrejtja ne gjak ndaj bishtukeve*.
    Jane popull liberal dhe antiislamik, punetore dhe kristiane te devotshem.
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga elinokton Lexo Postimin
    Ne Hollande nuk kam qene. Hollandeze njoh disa por operatoret e jashtem institucionit ku ndodhem ta sjellin Hollanden per disa ore ne pellembe te dores edhe pa qene atje, pra nuk eshte e thene te jesh atje per te kuptuar disa gjera elementare si urrejtja ne gjak ndaj bishtukeve*.
    Jane popull liberal dhe antiislamik, punetore dhe kristiane te devotshem.
    Nuk esht kristian i devotshem ai qe nuk shkon ne kishe , qe pin kanabis prej ne femijri , qe viziton blloqet me drita te kuqe.

Me sjell te dhena statistikore sa % e holandezeve deklarohen krishter , un sipas asaj qe lexoj , krishteret nuk e kalojn as 50% , ne disa vende pash statistika ku thojn se vetem 25% deklarohen krishter , ndersa vetem 1.2% shkojn cdo jav ne kish.
    Du me thon ne Holand ke me shum perdorues te narkotikeve sesa qe ke krishter.

Nuk shkon bre mik edhe me qen liberal edhe i krishter , refuzohen kto dyja.

Shif cka do ti ndodhe Holandes pas disa viteve :

Kombetarja afrikane e Frances

Kombetarja europiane e Algjeris.

Paskam ber nje gabim , permirsojeni nese u duket e nevojshme.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    [=elinokton;2886089]
    popull dhe antiislamik, punetore dhe kristiane te devotshem.[/QUOTE]

ti me te vertete jeton ne hene...............

shko ne red light quarter te amsterdamit dhe shikoje sa kristiane te devotshem jane.

po flet marrezira qe jane vitet drite larg realitetit.

martesat gay te legalizuara. prostitucioni i legalizuar. mariuana e legalizuar.
    keto gjera me legalizimin e te cilave une jam shume dakord nuk jane parime shume pro kristiane...

na i bere hollandezet kristiane te devotshem. hahahahahahahahahah!
    ky eshte kulmi i marrezise dhe i hipokrizise.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Nuk esht kristian i devotshem ai qe nuk shkon ne kishe , qe pin kanabis prej ne femijri , qe viziton blloqet me drita kuqe.

Me sjell te dhena statistikore sa % e holandezeve deklarohen krishter , un sipas asaj qe lexoj , krishteret nuk e kalojn as 50% , ne disa vende pash statistika ku thojn se vetem 25% deklarohen krishter , ndersa vetem 1.2% shkojn cdo jav ne kish.
    Du me thon ne Holand ke me shum perdorues te narkotikeve sesa qe ke krishter.

Nuk shkon bre mik edhe me qen liberal edhe i krishter , refuzohen kto dyja.

Shif cka do ti ndodhe Holandes pas disa viteve :

Kombetarja afrikane e Frances

Kombetarja europiane e Algjeris.

Paskam ber nje gabim , permirsojeni nese u duket e nevojshme.
    Une nje gje nuk kuptoj. Cne gjithe ky gezim i madh qe Europa po mbushet gjithnje e me shume me zezak apo mulat? Nuk ke nevoj te presesh sa te behet Europa e zeze, se do shume kohe. Mund te shkosh te jetosh ne Afrike i lumtur qe tani.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    [=elinokton;2886089]
    popull dhe antiislamik, punetore dhe kristiane te devotshem.
    ti me te vertete jeton ne hene...............

shko ne red light quarter te amsterdamit dhe shikoje sa kristiane te devotshem jane.

po flet marrezira qe jane vitet drite larg realitetit.

martesat gay te legalizuara. prostitucioni i legalizuar. mariuana e legalizuar.
    keto gjera me legalizimin e te cilave une jam shume dakord nuk jane parime shume pro kristiane...

na i bere hollandezet kristiane te devotshem. hahahahahahahahahah!
    ky eshte kulmi i marrezise dhe i hipokrizise.[/QUOTE]

Eshte problem i tyre ajo c'ka ke paraqite ti.Veshtja eshte islamizmi dhe kulturat e tjera qe kane hyre dhe po cenojne duke interferuar ne jeten e zakonet e tyre.Asnje hollandez nuk ja ka marre mendja me pare se nese shpeton jeten e mijra njerezve te rrezikuar ne perpjekje per te realizuar endren e tyre per nje jete ne europe, qe pasi ngrohen vishen e strehohen, fillojne te abuzojne me asistencen sociale duke punuar dhe ne te zeze, pas kesaj kapin veten ekonomikisht dhe fillojne per pretendime, si shkolla per femren ne islam, ferexhene, kundershtime per kryqet ne shkolla , spital per femren ne islam, maternitet per femren ne islam, duan kulte vend e pa vend, duan qe te lejohen te ushtrojne zakonet e tyre, si martesa me shum gra, prerjen e cletorit org sex fem, ne rastet kur e permban kurani etj.duam qe te mbani kete apo ate qendrim politik per vende te ndryshme islamike, duam qe te gjykohemi sipas te drejtes islame, ne te kundert ligesine tone do te derdhim.Tashme hollandeze jane kulluar nga trute dhe po mbajne nje tjeter qendrim me bukshkalet.Nuk pranojne te tjere dyndje masive islamike dhe do te deisalmizojne vendin nga elemente islamik.Kjo eshte nje e drejte e tyre.Ka vende qe ndjehen konfuze pasi i tremben ligesise, por jo se nuk jane pro ketij procesi.Ketu kerkon ti te abuzosh e te na thuash, se ja cfar flet Papa ja se c'far thote filan politikan e tj.E verteta eshte se nuk ju do askush.Une ju kam bere thirrje shum kohe me par por kerkush nuk me degjoi.Dhashe dhe opsioonin per te identifikuar ne dokumentet e identitetit, fene, por u tallet me mua.Tashme le te shikojme se si dot shtjellohen ngjarjet, por me siguri e islamiket do te t'kurren nga masat qe do te merren.popujt do te sensibilizohen dhe nuk do ti marrin ne pune, do te jene ne survejim per shpeshte, e kjo do te rendoje jeten e tyre e do te kthehen.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ok. ne rregull ato qe thua, por me duken pa vend si replike e atij shkrimit tim qe ti ke cituar...

une u mora me ate devotshmerine e hollandezeve ndaj krishterimit......
    e sheh si jane me bold fjalet "Kristiane te devotshem"?

hollandezeve, po e perseris, as nuk i plas fare per krishterim e ai me siper na i beri hollandezet "kistiane te devotshem" duke njohur 2 vete dhe pa shkuar kurre ne hollande...

qesharake. hollandezet jane aq kristiane te devotshem, sa shqiptaret muslimane tedevotshem...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •