Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 75
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Po thua ? Po mendo edhe njehere aahahahahaaaa
    ju i keni genjyer ata europjane qe kane pranuar islamizmin !

ja si genjyet;

se pari ju dhate kuranin, e veshtire te mohoje dikush argumentet qe sillen ne kuran, edhe une keshtu mendoj,

pastaj i thoni , lereni kuranin aty tek bibloteka e xhamise , se e meson dhe e lexon pastaj arabisht , ska gje se nuk kupton se cfare thua,

pastaj e merrni ate viktime dhe i tregoni hadithet e bukura , jo te dobtat e te fortat , por te bukurat, ne menyre qe te ushtrohet,

pastaj ne diskutim e siper per ceshtjen e fese , psh nje gjermani i thoni dy here Gott-i ka thene keshtu ne kete ajet e Gott-i ka thene ashtu ne ata ajet ,

e pastaj nje here i thoni , Allahu ka thene keshtu ne kete ajet,

pastaj dy here Allah e nje here Gott,

pastaj vetem All-llah, i dime tanime , taktikat mashtruese te juajat

e pastaj duhet mjekrra , ku shkon ti,,,,!-mysliman pa mjekerr?,, ka then resulullahu, salallahuwealejhiweselem se , leshoni mjekrrat e shkurtoni mustaqet, e prej frikes se Zotit , detyrohet gjermani i shkrete e i ben te gjitha ,

e pastaj edhe te tjera si keto,,,,,

po, por nje dite do te zgjohen , ashtu si puna ime ,

sepse , ni qe ka besu ne Zot , ka besu nga sinqeriteti e jo nga propaganda

te jesh i sigurte !!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 30-09-2010 mė 17:33
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    te jesh i sigurte !!!
    Te jesh i sigurt !

Qe nuk jan arabet, shqiptaret, pakistanezet apo turqit qe perhapin sot fejen ne evrope.

Ne fakt, me ta then te verteten ne jemi frigacaka, njerez te marruar qe as gjuhen e tyre nuk e flasim si duhet e po mendojm ti kthejm ne fe e tua leshojm mjekrrat ?

Te jesh i sigurt, qe sot Islamin e predikojn vendasit qe din gjuhen arabe, kusht per ta studiuar kete fe !

A te sjelli deshmi video,..apo s'eshte ndoshta nevoja ? Besoi qe me beson, pasi i ke besu edhe reshatit

Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    A jesh i sigurt !

Qe nuk jan arabet, shqiptaret, pakistanezet apo turqit qe perhapin sot fejen ne evrope.

Ne fakt, me ta then te verteten ne jemi frigacaka, njerez te marruar qe as gjuhen e tyre nuk e flasim si duhet e po mendojm ti kthejm ne fe e tua leshojm mjekrrat ?

Te jesh i sigurt, qe sot Islamin e predikojn vendasit qe din gjuhen arabe, kusht per ta studiuar kete fe !

A te sjelli deshmi video,..apo s'eshte ndoshta nevoja ? Besoi qe me beson, pasi i ke besu edhe reshatit
    patjeter qe te besoj ,
    ka , sa te duash te mashtruar qe predikojne dhe jane te pavetedijshem per ate qe kane pesuar,

shembull je ti , nje shqiptar , me zemer arabi,
    e si mos te kete edhe gjerman te tille , kur ata jane edhe me demokrate dhe me te cliruar nga opinioni.
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    patjeter qe besoj ,
    ka , sa duash mashtruar qe predikojne dhe pavetedijshem per qe kane pesuar,

shembull je ti , nje shqiptar , me zemer arabi,
    e si mos te kete edhe gjerman te tille , kur edhe me demokrate dhe me te cliruar nga opinioni.
    E c'thot Perendia per dukjen e Zemrave ? Me the qe je pasues i kuranit, nuk me the qe je pasues edhe i idhujtareve

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Pse mor gjynah po shkrun kshtu.

A esht e lejuar me vra sipas besimit tend ? Pergjigju.

Dhe kur thua se ska rendesi nese jan ortodoks ose katolik ose protestant , a e ke me seriozitet kete ?

chino thot se besimi i antarit Matrix esht besim serbo ortodoks ( dmth katoliku nuk i don ortodokset).

Millosheviqi ka dhon urdher me u shkatrru gjith kishat katolike ne Kroaci.

Tuxhmani ka dhon urdher me u shkatrru gjith kishat ortodokse ne Kroaci.

dy ushtrit bekoheshin ne emer te Krishtit.

Papa thot se esht e pamundur me u bashku me Anglikanet perderisa ata lejojn femrat te behet prifteresha.

Gjat kohes se ndikimit Romak ne Shqiperi , shqiptaret kan luftu mes vete se cila fe me u perhap ma shum , ajo katolike ose ortodokse. ( kur them cila fe , me shum mendoj cili pushtet)

Protestantet thojn se Vatikani esht qendra e Satanes , katoliket thojn se protestantet do te perfundojn ne ferr ( normal tani ky fjalor nuk perdoret nga kreret e kishave , por esht perdor me heret , e tani e perdorin besimtaret si chino).

Ke te drejt ta ndryshosh mendimin dhe te pendohesh. Beje !
    Renea!
    Une si ortodoks nuk kam asnje problem me shqiptaret myslimane. Shoket e mi jane myslimane dhe shkojme si vellezer qe ne klasen e katert(35 vjet).
    Po nuk durohen disa ketu qe 24/7 bejne propagande ARABE.katoliket keshtu Ortodokset keshtu hajt mo.... . Nejse varja.
    Feja ime eshte paqja dhe une jam i betuar per paqen, jam kunder dhunes dhe kunder cdo diskriminimi.
    Ky postim(siper) eshte nje peshkim per te pare si do te reagoje nje ARAB dhe ARABI menjehere u hodh si peshkaqen, jemi duke qeshur gjithe diten me shoket ketu sepse u thashe doni nje peshk tani .... dhe e zume..... po KRAPI KRAP ngelet.
    Po eshte gjynah te shkruaj keshtu une nuk mendoj keshtu dhe te gjithe e dine.
    Gezuar Renea(me nje caj per ty)
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga ARKIA Lexo Postimin
    Renea!
    Une si ortodoks nuk kam asnje problem me shqiptaret myslimane. Shoket e mi jane myslimane dhe shkojme si vellezer qe ne klasen e katert(35 vjet).
    Po nuk durohen disa ketu qe 24/7 bejne propagande ARABE.katoliket keshtu Ortodokset keshtu hajt mo.... . Nejse varja.
    Feja ime eshte paqja dhe une jam i betuar per paqen, jam kunder dhunes dhe kunder cdo diskriminimi.
    Ky postim(siper) eshte nje peshkim per te pare si do te reagoje nje ARAB dhe ARABI menjehere u hodh si peshkaqen, jemi qeshur gjithe diten me shoket ketu sepse u thashe doni nje peshk tani .... dhe e zume..... po KRAPI KRAP ngelet.
    Po eshte gjynah te shkruaj keshtu une nuk mendoj keshtu dhe te gjithe e dine.
    Gezuar Renea(me nje caj per ty)
    Nuk i kam lexuar fare postimet e mėparshme nė kėtė temė, vetėm dėshiroj t'ju njoftoj qė pjesa dėrrmuese (pėr tė mos thėnė tėrė pa pėrjashtim) e kėtyre qė bėjnė propagandė fetare (te citimi qė kam bėrė bold) janė ca trutharė nga Maqedonia kryesisht e nga Kosova e nuk pėrfaqėsojnė realitetin tonė nė Shqipėri, ku jemi mėsuar gjithmonė tė festojmė festat fetare tė njėri tjetrit, tė jemi tolerantė nė maksimum e tė mos kemi problemi fetare mes nesh (kurrė skemi patur). Prandaj kėta mos i merr pėr bazė, dhe mos lejo qė ca leshko qė s'janė nga Shqipėria tė tė prishin mendjen edhe ty. Ata le tė shohin punėt e tyre se bukur fort i kanė, ne tonėn.

Gėzuar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jack Watson : 30-09-2010 mė 20:03
    Life's too short to remove USB safely.

Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Kastriot Myftaraj eshte nje njeri qe ka disa mendime shume interesante.

Eshte njeri shume i sinqerte dhe eshte njeri nder qafiret e rralle ne Shqiperi i cili publikisht e shpall ate se cka ndjen

dhe mendon kur eshte ne pyetje Islami ne Shqiperi e me gjere.

E "dua" kete shejtan sepse sepaku eshte i sinqerte dhe nuk fshehet pas llo-lloj maskash ( jo tolerance fetare e s'di cka).

Ky kopuk ja fut drejt e perdrej dhe me nje fjale thote: Ja ky eshte mendimi im per Islamin ,kjo eshte urrejtja ime per

Islamin, une jam ai qe do luftoj me All-llahun xh.sh, do te zhduki Islamin dhe Muslimanet nga trojet shqiptare.

lexuar K.M, anestin55 dhe elinoktonin, me kujtohet SALADINI qe ua theu hundet kryqezatave.

Edhe keta kryqezatat mendonin si kastriot myftaraj, anesti55 dhe elinoktoni pra lufte te pameshirshme kunder

muslimaneve pa dallim kombi dhe krahine.

Por All-llahu kur do, i bashkon Muslimanet.

Pastaj ata qe deshin te zhdukin Islamin, pas disa shekujsh kerkojne falje per ate se ckan bere.

Une e di se ne Shqiperine tone te dashur dhe me gjere ka nje grusht njerez te cilet duan te nxisin te krishteret e

ketyre viseve qe te ngrihen ne nje neo-kryqezate, por ata vetemse mundohen por pa sukses asnjehere nuk do

te kene sepse genjeshtra dhe jo e drejta asnjehere nuk kane triumfuar.

Une nuk di shume se si erdhi dhe se kush qe shkaku i pranimit te Islamit prej Shqiptareve, por une nje gje di dhe jam

i sigurte se KRENOHEM QE PER FE E KAM FENE ISLAME E CILA KRAHASUR ME FETE TE TJERA ME DUKET FEJA ME E

DREJTE DHE ME E PASTER.

Per mua kjo ka rendesi.
    Shqiperia eshte ne rrezik e ti thua nxitje, ore po me ben 100% te besoj se je Arabo-turk ti. Fe e paster thote hejjj behu serioz tani, si mund te jete e paster ne fe kur mesuesi i saj thote dhi...sni dhe hani me duar pa i lare ato(nje nga faktet), prandaj them une se nuk i pershtatet kultures shqiptare islami se ne i lajme dhe ateiste te jemi<$>. e sa e sa mijera te tjera diferenca ne botkuptim. Ne shqiptaret jemi bujare e te beses, mikprites e te dashur humane e bamires por jo me pushtuesit apo mbeturinat e tij, jo me majmune qe duan te sjellin ligjet e xhungles ne qytet. Islami ka vendlindje dhe meriton RIATDHESIM.
    Keni vetem nje rruge shpejtohuni te perqafoni Jezuin te kuptoni se sa e bukur eshte jeta.
    Zoti kjofte me shqiptaret dhe gjithe Kristianet e tjere!
    Paqe!

Citim Postuar mė parė nga elinokton Lexo Postimin
    Shqiperia eshte ne rrezik e ti thua nxitje, ore po me ben 100% te besoj se je Arabo-turk ti. Fe e paster thote hejjj behu serioz tani, si mund te jete e paster ne fe kur mesuesi i saj thote dhi...sni dhe hani me duar pa i lare ato(nje nga faktet), prandaj them une se nuk i pershtatet kultures shqiptare islami se ne i lajme dhe ateiste te jemi<$>. e sa e sa mijera te tjera diferenca ne botkuptim. Ne shqiptaret jemi bujare e te beses, mikprites e te dashur humane e bamires por jo me pushtuesit apo mbeturinat e tij, jo me majmune qe duan te sjellin ligjet e xhungles ne qytet. Islami ka vendlindje dhe meriton RIATDHESIM.
    Keni vetem nje rruge shpejtohuni te perqafoni Jezuin te kuptoni se sa e bukur eshte jeta.
    Zoti kjofte me shqiptaret dhe gjithe Kristianet e tjere!
    Shikoje kete film qe te te mbushet mendja, edhe mos shaj ...

http://islamicmultimedia.blogspot.co...ah-ad-din.html

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 01-10-2010 mė 15:01

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Dalan Lexo Postimin
    Miti i rremė i Islamit shqiptar, kundrejt atij arab
    Gazeta Sot
    E Mėrkurė, 29 Shtator 2010
    Nga Kastriot MYFTARAJ

Nė Shqipėri ėshtė krijuar njė mit mediatik sikur ekziston njė Islam tradicional shqiptar, i cili duhet mbrojtur nga shteti si dogma religjioze tė cilėn duhet ta ndjekė Komuniteti Musliman i Shqipėrisė dhe kleri e besimtarėt e tij, nė dallim nga Islami qė vjen

nga vendet arabe, dhe qė shihet si i rrezikshėm pėr vendin se ėshtė i mbrujtur nga doktrina ekstremiste si Wehabizmi etj. Asgjė tė vėrtetė nuk ka tek ky mit. Sė pari, lind pyetja: Kur dhe si na qenka krijuar ky Islam shqiptar? Nė Shqipėri, feja islame u fut nga Imperia Osmane, e cila e kishte Islamin si fe zyrtare, pra ishte njė shtet teokratik. Sulltani, kryetari i shtetit osman, qė prej shekullit XVI, kur osmanėt pushtuan Arabinė me vendet e shenjta islame, Meka dhe Medina, u bė dhe khalif, do tė thotė pasardhės i Muhametit. Edhe pas shpalljes sė Kushtetutės nga Sulltani, nėn presionin e fuqive tė mėdha, nė 1876, nė fillim (kushtetuta u pezullua njė vit mė pas) dhe pastaj pėrsėri nė 1908, Islami mbeti feja zyrtare e Imperisė Osmane. Deri nė 1912 kur Shqipėria ishte pjesė e Imperisė Osmane, ajo bėnte pjesė nė njė shtet ku Islami ishte fe zyrtare.
    Ėshtė absurde tė mendohet qė njė Islam nacional lindi nė njė vend qė ishte pjesė e njė shteti ku Islami ishte fe zyrtare. Kjo mund tė ndodhte vetėm nė vende, tė cilat qenė pjesė e imperive ku Islami nuk qe fe zyrtare. Madje edhe nė kėto vende nuk ndodhi kjo gjė. Kėshtu, pas vitit 1878, kur Bosnjė-Herzegovina i kaloi Austro-Hungarisė, kjo e fundit nxiti pa sukses krijimin e njė Islami boshnjak. Tė njėjtėn gjė u pėrpoq tė bėnte, por pa sukses edhe Britania e Madhe nė Indi, Rusia nė territoret e saj islamike, si dhe fuqi tė tjera koloniale nė territoret e tyre islamike. Asnjė nga kėto pėrpjekje nuk pati sukses. Si mundet, jo mė tė kishte sukses, por edhe madje tė ekzistonte nė realitetin shqiptar, njė pėrpjekje pėr krijimin e njė Islami shqiptar, kur Imperia Osmane, jo vetėm qė nuk bėnte asgjė pėr kėtė, por as e pranonte!
    Miti i Islamit shqiptar ėshtė ndėrtuar sė pari mbi faktin qė nė Shqipėri Islami ėshtė ushtruar tradicionalisht sipas shkollės Hanefi. Por shkolla Hanefi ishte shkolla zyrtare e Islamit nė Imperinė Osmane, ēka provon atė qė kam thėnė unė mė lart. Madje edhe shkolla Hanefi ka lindur dhe ėshtė zhvilluar nė vendet arabe, qė rreth gjashtė shekuj para se tė krijohej Imperia Osmane. Shkolla Hanefi ka lindur nė Irakun e sotėm, nė shekullin e tetė. Dhe c’ ėshtė mė e rėndėsishme shkolla Hanefi ėshtė njė shkollė juridiko-religjioze, synimi i sė cilės ka qenė qė tė bėjė tė mundur zbatimin sa mė tė mirė tė Kuranit dhe haditheve nė shtetin ku kėto institute religjioze qenė nė vend tė Kushtetutės. Shkolla Hanefi pra ishte shkollė zyrtare e njė shteti teokratik. Aq e vėrtetė ėshtė kjo saqė Khalifi Al Mansur, nė vitin 763 e thirri dijetarin i cili ėshtė krijues i kėsaj shkolle dhe qė i ka dhėnė emrin asaj, Abu Hanifa an Nu’ man ibn Thabit (699-767) dhe i kėrkoi qė tė bėhet kryegjykatės i khalifatit, imperisė islamike.
    Pėr shkollėn Hanefi nė Perėndim ėshtė krijuar njė mit sikur ajo ėshtė mė e moderuar dhe mė liberale se shkollat e tjera islamike. Por ata qė e njohin sadopak kėtė shkollė e dinė se kjo nuk ėshtė e vėrtetė. E vetmja gjė liberale e shkollės Hanefi ėshtė se nė rastet kur pėr njė ēėshtje mungon njė udhėzim nga Kurani dhe hadithet, atėherė mund tė bėhet njė arsyetim, qė pėrbėn risi, por gjithmonė duke kėrkuar analogjinė me Kuranin dhe hadithet. Pra, synimi i shkollės Hanefi ishte qė tė pajtohej sa mė mirė me Kuranin dhe hadithet veprimtaria e pėrditshme e administratės sė imperisė arabo-islamike, e cila kishte filluar tė bėhej shumė e ndėrlikuar njėqind e ca vite pas vdekjes sė Muhametit. Por shkolla Hanefi ėshtė krejt e papėrshtatshme pėr t’ u ndjekur nga kleri i njė vendi ku feja ėshtė e ndarė me ligj nga shteti, si Shqipėria.
    I supozuari si Islam shqiptar ka Kuranin dhe hadithet si tekste bazike teologjike dhe kaq mjafton qė miti i Islamit shqiptar tė bėhet pluhur. Se Kurani dhe hadithet nuk e pranojnė ndarjen e fesė dhe shtetit. Kurani ėshtė ekuivalenti islamik i njė kushtetute, ku ka dispozita religjioze, tė ndėrtimit tė shtetit, administratės, ushtrisė etj. Komuniteti Musliman i Shqipėrisė ushtron Islamin suni, i cili bazohet tek Sunah, do tė thotė modeli i sjelljes sė Muhametit, qė duhet tė jetė model i sjelljes sė muslimanėve dhe ndėrtimit tė institucioneve. Dhe ky i fundit ishte kryetar i fesė dhe i shtetit. Tė njohėsh Kuranin dhe Sunah do tė thotė tė mohosh qė nė origjinė liget e shtetit laik, brenda tė cilave ekziston Komuniteti Musliman si institucion religjioz. Derisa Komuniteti Musliman i Shqipėrisė njeh Kuranin si libėr tė shenjtė bazik, atėherė ai pranon edhe dispozitėn kuranore pėr rrahjen e femrave. (Sure Al Nisaė: 4, 34)
    Derisa Komuniteti Musliman i Shqipėrisė njeh Kuranin si libėr tė shenjtė bazik, atėherė ai pranon edhe dispozitat ku u kėrkohet muslimanėve qė tė luftojnė kundėr tė krishterėve dhe hebrenjve, tė cilėt quhen idhujtarė, derisa t’ i nėnshtrojnė kėta tė fundit, (Sure Al Tawbah, 9: 29, 30) atėherė ai njeh Xhihadin, luftėn e shenjtė islamike, do tė thotė terrorizmin islamik.
    Tė tilla shembuj mund tė sillen shumė nga Kurani dhe hadithet. Pra problemi me Islamin ėshtė tek Kurani dhe jo tek shkollat islame. Edhe termi “fundamentalizėm islamik” ėshtė njė nonsens karakteristik i mendimit perėndimor, se fundamenti i Islamit ėshtė Kurani. Deri mė sot Komuniteti Musliman i Shqipėrisė nuk ka deklaruar zyrtarisht se cili ėshtė pėrkthimi i Kuranit nė shqip, tė cilin ai e njeh si tekst zyrtar. Apo edhe pėr hadithet. Unė kam pyetur nė Komitetin Shtetėror tė Kulteve dhe kurrkush nuk di tė mė pėrgjigjet pėr kėtė. Shteti shqiptar ka njohur zyrtarisht njė religjion, njė organizatė tė tij, pa pasur nė dorė njė kopje tė librit bazik tė tij, nė gjuhėn shqipe, pėr tė cilėn kjo organizatė deklaron se do ta pėrdorė.
    Nėse dikush do tė shkojė sot nė institucionet pėrkatėse tė shtetit shqiptar dhe do tė kėrkojė leje pėr tė krijuar njė organizatė e cila ka nė programin e vet rrahjen e femrave, luftėn kundėr tė krishterėve dhe hebrejve, qė nuk njeh ndarjen e fesė nga shteti, ėshtė e sigurt se personi apo personat qė do tė provojnė ta bėjnė kėtė, nuk do t’ u miratohet kėrkesa. E megjithatė njė organizatė e tillė ekziston zyrtarisht nė Shqipėri, me Komunitetin Musliman.
    Ata qė flasin pėr Islamin shqiptar si alternativė e atij arab bėjnė sikur nuk dėgjojnė se pesė herė ditėn nga minaret e xhamive tė Shqipėrisė thirret me megafonė ezani nė arabisht. Ky ėshtė i ashtuquajturi Islam shqiptar! Refuzimi i Islamit arab nė dobi tė Islamit shqiptar ėshtė njė absurditet. Nėse kemi refuzuar Islamin arab, atėherė kemi refuzuar Islamin nė pėrgjithėsi. Islami e ka origjinėn dhe shpirtin e tij nė Arabi, nė Mekė, nė Medinė. Atje ėshtė krijuar libri i shenjtė i tij. Kurani, atje ka lindur dhe ka vepruar profeti i kėsaj feje Muhameti, atje janė vendet e shenjta tė saj, atje i kanė sytė muslimanėt e botės, andej kthehen ata kur falen pesė herė nė ditė, atje e kanė obligim qė tė shkojnė pėr pelegrinazh (haxh) sė paku njė herė nė jetėn e tyre, nėse kanė mundėsi dhe ata e kanė ėndėrr qė tė shkojnė. Islami ėshtė njė fe arabe dhe dearabizimi i Islamit ėshtė njė utopi naive.
    Nėse Islami arab ėshtė i keq dhe i rrezikshėm, atėherė ėshtė i keq dhe i rrezikshėm vetė Islami. Islami shqiptar ėshtė njė utopi naive, i cili mund tė reduktohet thjesht nė disa performanca retorike tė imponuara dhe tė vėzhguara nga shteti, tė cilat do tė kryhen nė xhamitė e Shqipėrisė, por qė nuk do tė kenė asnjė influencė tek besimtarėt islamikė shqiptarė. Sot xhamia nuk ėshtė mė domosdoshmėrisht vendi i formėsimit tė muslimanėve praktikantė. Tashmė po rriten gjenerata muslimanėsh praktikantė tė cilėt e kanė xhaminė nė internet, nė facebook, nė bloget dhe website islamike globale. Formėsimi i tyre bėhet atje. Ata janė tė pranishėm nė njė xhami globale virtuale ku imam ėshtė Bin Ladeni. Kur shkojnė nė xhamitė reale tė Shqipėrisė ata nėnqeshin kur dėgjojnė predikimet e imamėve tė instruktuar dhe tė terrorizuar nga agjencitė shtetėrore relevante, tė cilėt megjithatė me shpirt janė pjesė e Ummah virtuale tė mėsipėrme. Atyre u mjafton qė nga minaret e xhamive tė Shqipėrisė tė shpėrndahet me megafon ezani nė arabisht. Kjo i ngazėllen, i inkurajon. Tė tjerat dinė si dhe ku t’ i bėjnė vetė.
    Nėse nuk mund tė ketė njė Islam shqiptar, mund tė ketė njė Antiislam shqiptar, sui generis, pėr shkak se Shqipėria dikur u islamizua me dhunė nga Imperia Osmane. Antiislami shqiptar do tė jetė pararojė e Antiislamit perėndimor, i cili do tė rritet nė tė ardhmen jo tė largėt pėr shkak tė rrezikut ekzistencial qė paraqet Islami pėr shoqėritė perėndimore. Antiislami shqiptar ka misione tė mėdha nė njė tė ardhme shumė mė tė afėrt se sa mund ta imagjinojė shumėkush.
    Kush eshte ky "Kastriot Myftaraj" ?!! Po ky as shqip nuk din te shkruaj dhe me vjen e me shet mend mua ( neve ) per fene Islame, fe te cilen ai nuk e njeh fare.
    Duke pasur parasysh se ky zotni "karkaleci" tan kohen i referohet Perandorise Osmane me Fjalen IMPERI, lirisht mund te them se ky eshte nje serb i cili mfshehet nen petkun e shqiptarit.
    Nuk eshte shqiptar ky!!!
    Nuk ka liber historije ne gjuhen shqipe qe i referohet Perandorise Osmane me fjalen "IMPERIJA Osmane" por nga ana tjeter nuk ka liber historije ne gjuhen serbe qe nuk i referohet Perendorise Osmane me fjalen "TURSKA IMPERIJA" !!!
    Ky njeri eshte per me e fut ne burg, ngase eshte agjent i sherbimeve tuaja.
    35 vite jete i bere dhe asnjehere nuk degjova te pakten as edhe nje profesor shqiptar ti drejtohet Perandorise Osmane me fjalen "IMPERI" , fjale e paster serbe!!!
    Si duket ky ka be shkollen e vete , ne gjimnazin e Cacakut ( zemres se Cetnikeve ) , sepse vetem ne kete menyre mund te sqarohet perdorimi i fjales IMPERI nga ana e tij kaq shpesh.

Une kisha keshilluar kete karkalec , qe se pari te mesoj gjuhen shqipe si duhet e pastaj te vij e te foli per fene islame dhe njekohesisht te shkruaj me emrin e tij te vertete e jo me pseudonim "Kastriot Myftaraj"!!!
    Ky njeri as Kastriot eshte e as Myftaraj nuk eshte, ky njeri nuk eshte asgje tjeter vecse nje kopje e felliqur e Sheshellit dhe tipave si puna e tij.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Explorer Shikoje kete film qe te te mbushet mendja, edhe mos shaj ...

Une gjithmone jam per riatdhesimin e Islamit dhe jo kunder myslimaneve.
    Nuk te kam share kurre.
    Paqe!

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •