Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 75
    i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    TURP TURP TURP ! Ushtaret e Grekut dhe Serbit , Ushtaret e Turkut dhe te Arabve , Ushtaret e Papes dhe te Konfucit i paskemi brenda ne TROJET SHQIPTARE !

PSE NUK THONI QE QENKEMI TE PUSHTUAR !

COHUNI O SHQIPTAR PREJ GJUMIT COHUNI DHE TE GJITHE SI VLLAZEN NE NJI BES SHTRENGOJUNI !

nE PASKEMI VENDIN E PUSHTUM !

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Kur e ndrrojne mendja dhe goja vendin mes vete, shume defekte tjera pjellin.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Pa dert, e kisha me ca pishpirika qe terthorazi perhapin ideja me kerkesa autonomiste fetare (krishtere).
    Keta duan ta coptojn Shqiptarin.
    Keta jan jarigasi, e disa ortodoks tjer si Arkia, eliokton e ca kryethat qe kan perkrahjen e ca shpirtligėve materialist si chino me pasuesit e tij ("musliman" ky i fundit).

Ja se si shprehėt njeri prej tyre :

Kjo eshte ajo kur ju thuani '' XHIHAD, luft qafirav '' ja si ky dukeni , te duket mire?

Ky eshte nje po ju jeni ksi trura te shumt

Prandaj kujdes gjyko veten pastaj merr te drejten ta gjykosh kete, sepse edhe ktu je duka '' LAR *** ME SHURR '' .

Citim Postuar mė parė nga ARKIA Lexo Postimin
    Ore une s'e rruaj fare per keto qe thua ti por ca si puna jote keshtu e duan se na qelben forumin Ta dish une nuk kam asnje perkrahje nga askush une jam orthodoks dhe jam krenar qe jam i tille .Po keta ua bejne mire juve qe u terbojne me postime si ky imi keshtu doni ju mother f..kers pushoni. Si nuk u lodhet mor paskeni qene tamam si thote Albani me bisht.

Une shoket me te mire i kam myslimane dhe ve doren ne zjarr per ta ndersa ju jeni ARABE moth. fuc,,,ers nuk jeni shqiptare. Nuk e kam per te gjithe vetem per ca kokrra.
    Moth. fuc.,,ers ata shoket e tu qe i ke afer, mamin ty ! Se nuk i meriton ti kesh shok ata sikur ta dinin se cfar mėrrshe je !

Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Kjo eshte ajo kur ju thuani '' XHIHAD, luft qafirav '' ja si ky dukeni , duket mire?

Ky eshte nje po ju jeni ksi trura shumt

Prandaj kujdes gjyko veten pastaj merr drejten ta gjykosh kete, sepse edhe ktu je duka '' LAR *** ME SHURR '' .
    Pe shoh mafi, po munohėsh sic po thue : " LAR .....me... dhi n'to edhe ti ! Se badijava e ki, kur ai del dhe delkrahet shka ! S'ke ēka ciritėsh !? Nese qisi lloj "patriotesh" jeni qe endrroni ti presni "qent me bishta" atehere po ju them shkurt e shqip, qe s'meritoni te jeni bashkombasit e tan !

Megjithate, mbes me shpres qe jo te gjithe keni nje kry !!!!!!

Citim Postuar mė parė nga sheki51 Lexo Postimin
    Jam shqiptar,nese mendon se raca ime eshte e felliqte ateher ti ciles race i takon
    s'je shqiptar !
    kuptohet nga menyra e fjales qe thua.
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    s'je shqiptar !
    kuptohet nga menyra e fjales qe thua.
    Ti meriton emrin : Paulus, si oktapusi gjerman

Na thuaj pak o yll i fushės, a do te hyj se shpejti Shqiperia ne BE apo jO?

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga ARKIA Lexo Postimin
    Kur vjen puna per vetmbrojtje nga islami gjithe kristianet jane nje.
    Kosova(nuk me pelqen ta quaj keshtu, pjesa veriore e Shqiperise eshte nje toke ku kane jetuar kristiane dhe e tille do ribehet , katolike , Baptiste apo Protestante' orthodokse c'rendesi ka kristiane te jete dhe cdo gje do te jete ne paqe, ne paqen e bekimit qe na dha Zoti kur perqafuam KRISTIANIZMIN, qe ne kohen kur njerezimi kuptoi sec eshte jeta, paqja, qe kur ndergjegjja filloi te punoje tek njeriu, nen driten e shembelltyres se Zotit, e njeriut -ZOT Jezuit.
    Amin!
    Te gjithe orthodokset jane nje.
    Pse mor gjynah po shkrun kshtu.

A esht e lejuar me vra sipas besimit tend ? Pergjigju.

Dhe kur thua se ska rendesi nese jan ortodoks ose katolik ose protestant , a e ke me seriozitet kete ?

chino thot se besimi i antarit Matrix esht besim serbo ortodoks ( dmth katoliku nuk i don ortodokset).

Millosheviqi ka dhon urdher me u shkatrru gjith kishat katolike ne Kroaci.

Tuxhmani ka dhon urdher me u shkatrru gjith kishat ortodokse ne Kroaci.

Te dy ushtrit bekoheshin ne emer te Krishtit.

Papa thot se esht e pamundur me u bashku me Anglikanet perderisa ata lejojn femrat te behet prifteresha.

Gjat kohes se ndikimit Romak ne Shqiperi , shqiptaret kan luftu mes vete se cila fe me u perhap ma shum , ajo katolike ose ortodokse. ( kur them cila fe , me shum mendoj cili pushtet)

Protestantet thojn se Vatikani esht qendra e Satanes , katoliket thojn se protestantet do te perfundojn ne ferr ( normal tani ky fjalor nuk perdoret nga kreret e kishave , por esht perdor me heret , e tani e perdorin besimtaret si chino).

Ke te drejt ta ndryshosh mendimin dhe te pendohesh. Beje !
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Ti meriton emrin : Paulus, si oktapusi gjerman

Na thuaj pak o yll i fushės, a do A hyj se shpejti Shqiperia ne BE apo jO?
    ske pun me evropen ti,
    vendi yt eshte per ne arabi ?
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    ske pun me evropen ti,
    vendi yt eshte per ne arabi ?
    Po thua ? Po mendo edhe njehere aahahahahaaaa

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •