Close
Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 115
    Citim Postuar më parë nga Matrix Lexo Postimin
    Muslimanet deklarojne:

Vritini ata qe thone qe Islami eshte fe e dhunes!!!!

hahaha
    Muslimanët nuk deklarojn keshtu.

Ortodoksët kan ushtruar dhunë mbi Shqiptarët !

Popi apo Prifti ortodoks i bekonte ushtarët e tij para se ti hynin kasaphanës !

Muslimanet nuk e beren kete !

Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Respektoj besimin e gjithkujt si edhe mendimin ndryshe te secilit.
    Nuk kisha ndermend te hapja nje teme te tille, por per arsyen se nje prej moderatoreve ne komunitetin mysliman, fshiu dy postimet e mia per te vetmen arsye sepse nuk i shkonin per shtat mendimeve te tij........dhe si e modes qe eshte bere ne forum, te fshijne postimet dhe nuk te japin asnje arsye perse fshihen, atehere po e hap kete teme ketu ku besoj se nuk do kete fatin e postimeve.
    Nuk kam si qellim te ofendoj besimtaret musliman por t'ju hap syte qe te shikojne e te luftojne per permiresimin e fese se tyre.
    Komenti kish te bente me kete thenie
    .....te plote lexojeni ketu:http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=128775
    Si argument kundershtues une solla kete video qe qarkullon keto dite ne net.

http://www.youtube.com/watch?v=FH9Sq...layer_embedded

Dhe si shtese plotesuese edhe nje fakt tjeter
    Sakineh Mohammadi Ashtiani, besoj te gjithe e dini perse behet fjale.
    Pavarsisht kundershtimit nderkombtar qe pati per denimin me vdekje e qelluar me gure dje prokurori i pergjithshem i iranit deklaron se Sakineh Mohammadi Ashtiani denohet me vdekje ne litar..........
    prenceedi, nuk ka nevojë të citohen cka janë shkruar nëpër forume: shiko realitetin në përditshmëri! nuk ka ditë që së pakut 10 të pafajshëm të mos vriten e herë- herë kjo shifër shkon edhe në 80 e më shumë. Fjala e urtë thotë mos shiko gjurmët - shiko ujkun!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Jo, prap se prap jo !
    Aha. Nese njeriu vritet per shkak se braktise fene islame, kjo nuk e benka islamin fe te dhunshme. Kuptova. Atehere nuk paska fe te dhunshme pra fare. Trego: Cfare duhet te ndodhe qe te jete feja e dhunshme?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    ahahha,beso sa here i lexoje komentet e tua me ben te qesh
    Po ti asgje konkrete nuk the,ti nuk solle as nje fakte,ti vetem shkrujte fjale boshe tuat,sikurse shumica qe jan sikure ti qe po shkruje fjale boshe dhe qe po filozofojne,e po i duket vetja "Ainjshtajna","Isak Njutona",ehhh te shkretit nuk po e din qe jan vetvetja as me shum e as me pak.

Aiit se ju del gjumi,cka te beshe jeni future ne nje enderr te gjate,qe fatketesishte nuk po zgjate disa sekonda siq thot shkenca,por juve po ju zgjate shum....sa keq....
    Qesh e hiq mos u ndal
    Por ka te tille(rasti yt) qe qeshin edhe kur zihen mat,nga mungesa e argumenteve ,behen kinse iu qeshet ,por e verteta eshte krejt ndryshe ,ti mund ta dish me se miri!!
    Hidhi nje sy vetem anetarve islamik te F.SH se si qirren e mallkojne ata qe mendojne ndryshe dhe NO COMENT ,islami eshte fe e dhunes ,fe per shpellare!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    ku din ti miriam se cfar eshte argument , a hahet apo pihet a ? argument, na cavet koken duke folur pa lidhej dhe kerkoni argument e ne fakt nuk dini cfar eshte argument

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Qesh e hiq mos u ndal
    Por ka te tille(rasti yt) qe qeshin edhe kur zihen mat,nga mungesa e argumenteve ,behen kinse iu qeshet ,por e verteta eshte krejt ndryshe ,ti mund ta dish me se miri!!
    Hidhi nje sy vetem anetarve islamik te F.SH se si qirren e mallkojne ata qe mendojne ndryshe dhe NO COMENT ,islami eshte fe e dhunes ,fe per shpellare!!
    Kjo qe thua me bënë edhe mua t emendoj, mirpor ka ma shumë shqiptar te besimit musliman, qe nuk janë ashtu siq jane keta te terbuar ketu, kam miqesi me ta, shkembejme mendime, debatojme dhe bile edhe ne MP, por ata nuk po shkruajnë ne keto tema. Nuk kuptoj se pse nuk shkruajnë?! Ata e dinë por realisht diteve te fundit ka patur ne forum disa shkrime te disa anetarve te besimit musliman qe mendonin ndryshe nga keta sektarët, a din MIRIAM se çka ka ndodhur? Me beso se kan perdorur çdo gjë qe u erdhi deri edhe kercnime ndaj tyre se lere ma ofendime, etiketime te ndryshme, fyrje dhe mallkime s'po flasim, kjo u perdor ne secilin shkrim!!

Kjo me bënë te mendoj se disa sekte te ashtuquajtura islame jane te terbuar dhe jo paqesore, keta quhen vehabi, ndersa shqiptarët e besimit musliman, unë mendoj se jane paqesore dhe tolerant. Kuptohet, eshte duke u zhvilluar luftë e madhe per manipolime te ketyre rrymave por kjo do te del shume shpejt per fushe dhe pastaj do te dinë shqiptarët - musliman të mbrohen nga ky infektim i rrezikshem per vet nejriun, per shoqerinë dhe per boten.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    ku din ti miriam se cfar eshte argument , a hahet apo pihet a ? argument, na cavet koken A folur pa lidhej dhe kerkoni argument e ne fakt nuk dini cfar eshte argument
    Ty dhe shokeve te tu ia kam friken!!!
    Pyete Anestin55 dhe te tregon, sepse edhe ai ka frike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Kjo qe thua me bënë edhe mua t emendoj, mirpor ka ma shumë shqiptar te besimit musliman, qe nuk janë ashtu siq jane keta te terbuar ketu, kam miqesi me ta, shkembejme mendime, debatojme dhe bile edhe ne MP, por ata nuk po shkruajnë ne keto tema. Nuk kuptoj se pse nuk shkruajnë?! Ata e dinë por realisht diteve te fundit ka patur ne forum disa shkrime te disa anetarve te besimit musliman qe mendonin ndryshe nga keta sektarët, a din MIRIAM se çka ka ndodhur? Me beso se kan perdorur çdo gjë qe u erdhi deri edhe kercnime ndaj tyre se lere ma ofendime, etiketime te ndryshme, fyrje dhe mallkime s'po flasim, kjo u perdor ne secilin shkrim!!

Kjo me bënë te mendoj se disa sekte te ashtuquajtura islame jane te terbuar dhe jo paqesore, keta quhen vehabi, ndersa shqiptarët e besimit musliman, unë mendoj se jane paqesore dhe tolerant. Kuptohet, eshte A u zhvilluar luftë e madhe per manipolime te ketyre rrymave por kjo do te del shume shpejt per fushe dhe pastaj do te dinë shqiptarët - musliman të mbrohen nga ky infektim i rrezikshem per vet nejriun, per shoqerinë dhe per boten.
    Toni ,nje musliman qe ka lexuar kuranin,me beso ,nuk eshte tolerant!
    Keta muslimanet e tu tolerant ose nuk kane lexuar kuranin ose e kane lexuar por kane shume dyshime ,pra nuk besojne ose kane perjetuar mutacion!!!

Qesh e hiq mos u ndal
    Me fal Miriam, ketu i bere boomrang vetes.

Un te them qe shiqo se pse ofendojn antaret islamik ? Ndoshta sepse te krishteret dhe ateistët i fyejn me fe e me dinë qe kan ? Un prej se jam antarsuar ketu, shoh vetem fyerje ndaj muslimaneve, Zotit te tyre dhe Profetit te Zotit ! Kurse muslimanet, ende nuk e fyen as Jezus Krishtin, as Marien e as Shpirtin e shenjt ! Islami eshte fe e paqës ! Po e sulmove, ta kthen, eshte legjitime !

,nje musliman qe ka lexuar kuranin,me beso ,nuk eshte tolerant!
    Keta muslimanet e tu tolerant ose nuk kane lexuar kuranin ose e kane lexuar por kane shume dyshime ,pra nuk besojne ose kane perjetuar mutacion!!!
    Lexo vet Kur'anin, pse nuk e lexon ? Ke frig qe si katolike do te behesh "e dhunshme" apo do t'behesh muslimane ? Un e kam biblen ne shtepin time, e kam lexuar dhe perseri e lexoj.

Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •