Close
Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 167
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga fuzzy_logic Lexo Postimin
    imagjinon dot TV pa muzike ti?
    tjeter,na e shpjegon dot pse pjerdh shejtani kur degjon hoxhen duke uleritur ezanin
    tjeter, ne vend te trurit ca keni ju mazllemet?
    Hahahaha, ja ka friken sepse e ka koleg i ke par kta mjekercjapat si jan si ikona e '' SHAJTANIT '' neper filma vizatimor ashtut duken keta ne realitet

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    Duke pare dhe ndegjuar se si kendojne ROCKERET DHE HEVY METAL me vertetojne se me te vertet kjo muzik eshte jo djallezore ,por me shume se e tille . hapni youtuben dhe shkruani nje grup rocku apo metal do shihni, duke nisur nga METALICA, DEEP PURPLE, LED ZZEPELIN , GUNSES ROSES, DHE.... SHUME GRUPE TJERA DO SHIHNI SE CFAR VLERE KA KJO MUZIKE.

muzik zjari dhe muzik shejtani
    metallica jan kot fare.

keta po

http://www.youtube.com/watch?v=_prxi2Qa5Q8
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 27-09-2010 më 12:22
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Mafi, pse vlla i hap dhamt si kali ?

Nje here nuk te pash serioz

http://www.youtube.com/watch?v=Jd7-y9s8Rzk
    Ilirian, pershedetje i nderuar!

Unë diçka nuk kam te kjartë me keto qe lexova dhe me kete video pasi qe degjova.

Sipas jush pra ne islam qenka e ndaluar (haram) muzika dhe vertetë sipas mësimeve dhe shpalljeve islame, muzika qenka sikurse edhe thuhet nga dijetarët islam; "ajo është ezani i SHEJTANIT"!

Atëher Ilirian qenka problem serioz ky sepse ajo qenka haram dhe shqiptarët 95% te tyre degjojen muziken, ose ne radio, ose ne TV,ose ne CD ose ne kasetofona ose ne Auto, darsma dhe cermoni te ndryshme dhe tje tje dhe kjo rrezullton se "harami" dhe "ezani i shejtanit" paska hy ne popull !!!

Si e mendon ti këtë?
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 27-09-2010 më 12:35
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    .........................

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Mafi, pse vlla i hap dhamt si kali ?

Nje here nuk te pash serioz

http://www.youtube.com/watch?v=Jd7-y9s8Rzk

Tybystikfuralla, kam lexuar nje hadith qe me meson keshtut , thot je larg Rraxhimit dhe me afer Rrahimit nese i hap dhemet keshtut dhe nuk te hy rraxhimi ne goj ( transmeton mahmuti aswf ) , me mire vepro edhe ti keshtut se do te digjesh fuka fuka ..

allavi t'udhzoft :S

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin

Unë diçka nuk kam te kjartë me keto qe lexova dhe me kete video pasi qe degjova.

Sipas jush pra ne islam qenka e ndaluar (haram) muzika dhe vertetë sipas mësimeve dhe shpalljeve islame, muzika qenka sikurse edhe thuhet nga dijetarët islam; "ajo është ezani i SHEJTANIT"!

Atëher Ilirian qenka problem serioz ky sepse ajo qenka haram dhe shqiptarët 95% te tyre degjojen muziken, ose ne radio, ose ne TV,ose ne CD ose ne kasetofona ose ne Auto, darsma dhe cermoni te ndryshme dhe tje tje dhe kjo rrezullton se "harami" dhe "ezani i shejtanit" paska hy ne popull !!!

Si e mendon ti këtë?
    Ai dhe iliriani e din me se miri

Le mo se na flliqen, po hiqu tynev, kta edhe buken e kan haram, edhe trunin qe e kan e kan haram.

Si e mendon ti këtë?
    Tungjatjeta Toni,

Ditën e bajramit, vet Naim Tërrnava dhe redaksia e tij organizuan nje koncert islamik, me instrumente muzikore çka ishte ne kundershtim me mesimet profetike. Un nuk e di a eshte "ezan", kjo mbetet per te verifikuar. Por e di qe muzika devijon njerezit, shiqoj ato videot qe solli fuzzy se si bejn dervishet kur hyjn ne trans, me an te muzikes ka edhe sekte tjera jo-islamike qe hyjn ne trans, per ne ky trans eshte posedim i shejtanit, prandaj afrimi tek Zoti nuk mund te behet me an te muzikës por me an te devotshmëris, lutjeve, pendimit te sinçert dhe vetëm sipas udhëzimit te Muhamedit s.w.a.s.
    Shqiptaret ne pergjithesi i takojn medhebit Hanefi (se vehabist sic mundohen disa, nuk ka) dhe pikerisht keta njerez si Naim Tërrnava dhe redaksia e tij, nuk i respektojn parimet e kesaj shkolle juridike islamike duke e ditur qe Ebu Hanifja eshte strikt mbi kete çeshtje : Muzika eshte haram, dhe s'ka te bej me Islam e as me udhezimet e Muhamedit a.s.

Kjo vertet eshte problem mjaft serioz, ne si musliman e kem per obligim ti informojm muslimanet qe kjo eshte haram, tani eshte ne detyren e tyre te vendosin se a do t'vazhdojn me kete "ritëm" apo do te ndalën. Un te them te verteten, kam degjuar muzik deri para 3/4 vite, tash me s'me ben kurrfar pershtypje. Po megjithate, eshte pjesa dermuese e cila injoron me injorancen e tyre keto parime islamike duke "e kallur" ne dasma, synetije, tashme edhe "Bajram Party",... me fjal tjera, njerezit kan qellime te mira, por niveli i injorancës së tyre, mbetet ende i lart fatëkeqesisht.

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Tybystikfuralla, kam lexuar nje hadith qe me meson keshtut , thot je larg Rraxhimit dhe me afer Rrahimit nese i hap dhemet keshtut dhe nuk te hy rraxhimi ne goj ( transmeton mahmuti aswf ) , me mire vepro edhe ti keshtut se do te digjesh fuka fuka ..

allavi t'udhzoft :S
    A ben te pyes shume sincerisht, se pse provokon keshtu ? Cfar pret nga keto sjelljet e tua te mjerueshme ?!

A s'mund te me flasësh si i rritur apo ke nevoj te luajsh rolin e bufonit ne çdo replik ?

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    PO hapi këtë temë me qellim qe të debatohet në frymen e tolerances dhe të mirkuptimit, si njerez, si vëllezer, pa fyrje, pa ofendime dhe qe të japim mundesinë qe secili të jam menimet dhe opinionet e veta.

Unë duke degjuar muzikë nga një këngëtar, Sami Yusuf, i cili shumë më pelqen, pra ne komunitetin musliman, verejta këtë thirrje qe u bënë muslimanëve ky anëtar!

Kam deshirë te degjoj nga besimtarët Islam se; a është e ndaluar muzika a jo?

Nëse po, ku është e shkruar kjo?

Nëse jo, pse atëher dijtarët islam bëjnë këtë thirrje duke nxitur njeriun qe mos të degjoj muzikë pasi qe muzika nuk është e ndaluar me Kuran dhe ajo është argëtim, pse ndalohet dhe vlersohet se "ajo është ezani i SHEJTANIT" ndersa shkrimet kuranore nuk e ndalojnë dhe nuk e vlersojnë mëkat (haram)!
    A është muzika "ezani i SHEJTANIT" sikurse thonë disa dijëtar musliman?
    hahaha sa jam duke qeshur lol
    kurre spaskam degjuar se te muslimanet muzika qenka e ndaluar,shikova disa qe kishin postuar ketu edhe ajo me erdh per te qeshur,(muzika eshte e ndaluar ndoshta per ato mjekrroshat qe na kane ardhur me mbulesa perece se per ne jo,tash ato kane politizuar fejen muslimane dhe po bejne percarje mes Shqiptareve musliman)

Pa Muzike
    -------------
    paramendo se darsem te ne Shqiptaret ska pa muzike,si te kendohet nusja apo dhendri lool.(sorry feja e re e talibaneve)ne vend se te kendoni vajtoni o vellezer si talibanet

Kengetare sduhet me te Ekzistojne,edhe ato le te punojne se nuk i ndegjon me askush(sorry feja e re e talibaneve)

Shyhrete Behluli,Shkurte Fejza etj,mos kendoni me dhe mbulonu me perece se shkove ne Xhenem vallahe(sorry feja e re e talibaneve)

hallall juve mjekrosha me fejen e re qe pe mbjellni po edhe ne muzike qenkeni perzi hahaha
    cka do te dale pas kesaj edhe makina (vetura) eshte e ndalume me pasur?LOL

kush jane Talibanet per ne: askush njerez te pa fe,qe martohen me motren e vete keta jane,njerez te prapambetur

Rrnofte Muzika edhe Rrnofte America per Talibanet

USAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NR1
    Ndryshuar për herë të fundit nga USA NR1 : 27-09-2010 më 13:05

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    A ben te pyes shume sincerisht, se pse provokon keshtu ? Cfar pret nga keto sjelljet e tua te mjerueshme ?!

A s'mund te me flasësh si i rritur apo ke nevoj te luajsh rolin e bufonit ne çdo replik ?
    Te kam replikuar njeher si duhet dhe nuk je pergjigjur, ti e meriton provokimin ti e kerkon at, ti je i lindur per te provokuar dhe gjykon ne ket menyr '' po me provokon '' , nese don respekt duhet ta japesh at '' Mafi, pse vlla i hap dhamt si kali '' me ket fjalor '' kali '' i drejtohesh vetes???? ---dhe boll me na qite veten si i rritur '' qdo antari je duke u munduar ti tregosh sa i rritur dhe intelektual je '' , por je duke u bere komik po aq komik sa mesimet qe i merr,prandaj kujdes sepse behesh vegel humori, nese don qe me te vertet te rritesh e te mesosh ndonje gje reale, ather hiq dor nga kjo vetkenaqesi e tepruar dhe e deshtuar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 27-09-2010 më 13:54

Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •