Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 93
    i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anėtarėsuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    Se di personalisht nuk e shoh si perversitet (pasi lexova disa nga komentet)

Thjesht njerezit ndihen tė vetmuar me raste dhe pse nuk ka ndienjė ka mardhenie (shoqėri) qė mund tė shkojė dhe aq larg nė ndonjė moment tė caktuar >

pastaj thjesht vazhdon shoqėri pasi nuk egziston deshira apo tėrheqja pėr tu kthyer nė rrelacion

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga Boy Lexo Postimin
    Ky eshte nje lloje raporti ndryshe nga ai qe ke pershkruar ti. Prandaj edhe nuk quhen dhe nuk konsiderohen shoke, por "friends with benefits" ne anglisht ose "scopaamico/a" ne italisht. Behet fjale per nje raport ndermjet miqsh, qe kur i vjen per mbare bejne seks por pa impenjime sentimentale.
    Ne shqip nuk egziston ky term, sepse akoma s'eshte perhapur kjo "mode", prandaj edhe per t'iu pergjigjur pyetjes tende: po je e prapambetur.

Ok keta takohen vetem per te bere sex pa lejuar nga te dyja anet te vihen ndjenjat ne pune .Jam dakort .Po kur njeri insiston ta dashuroj tjetri , ti kerkoj llogari si nje cift normal , mos te jete i sinqerte ti thote qe te dua vetem per sex cfare eshte?Dmth pas disa kohesh qe kane ndodhur shume gjera ai i thote se ne te dy ishim vetem shok qe benim sex? A e kuptoni se sa e ulet eshte kjo gje per nje femer dhe i shkaterron cdo gje te bukur qe ndiente per ate mashkull qe nuk meritonte lotet e saj.

ps; ( kjo nuk eshte nje teme personale )

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-12-2009
    Postime
    44
    Mendoj se nuk ėshtė shumė temė e qėlluar pėr diskutim...Shoku -shoqja, ėshtė shok e asgjė mė shumė. Po mendove ndryshe pėr ta mė nuk mund tė jenė shokė...
    Por mendoj se disa nuk e thonė tė vėrtetėn...
    Nuk bėnė ndryshe tė mendosh pėr shokun-shoqen...

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Se kuptoj pse hapni tema nonsense, dhe kur jeni te vetdijshem, se a qendron termi- shoqe ne kete rast.
    Pink doja te dija se mos jam une e vetme qe shoqerine e shikoj si dicka te paprekshme .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Ok keta takohen vetem per te bere sex pa lejuar nga te dyja anet te vihen ndjenjat ne pune .Jam dakort .Po kur njeri insiston ta dashuroj tjetri , ti kerkoj llogari si nje cift normal , mos te jete i sinqerte ti thote qe te dua vetem per sex cfare eshte?Dmth pas disa kohesh qe kane ndodhur shume gjera ai i thote se ne te dy ishim vetem shok qe benim sex? A e kuptoni se sa e ulet eshte kjo gje per nje femer dhe i shkaterron cdo gje te bukur qe ndiente per ate mashkull qe nuk meritonte lotet e saj.

ps; ( kjo nuk eshte nje teme personale )
    keto lloj lidhjesh egzistojne pasi te dy palet jane sqaruar dhe kane rene dakord qe ne fillim per llojin e lidhjes mes tyre. nese te njera pale fillojne ndienjat dhe pala tjeter nuk eshte dakord, kjo lloj lidhje mbaron. por mund te kthehet edhe ne dashuri, nese te te dy lindin ndienjat.
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga uj me gaz Lexo Postimin
    keto lloj lidhjesh egzistojne pasi te dy palet jane sqaruar dhe kane rene dakord qe ne fillim per llojin e lidhjes mes tyre. nese te njera pale fillojne ndienjat dhe pala tjeter nuk eshte dakord, kjo lloj lidhje mbaron. por mund te kthehet edhe ne dashuri, nese te te dy lindin ndienjat.
    Jam dakort me mendimin tend kur sqarohen qe ne fillim por jo kur ti i shet dashuri e ben te te dashuroje dhe pastaj i thua qe ne ishim shok vetem per sex......
    Kur e thua qe ne fillim femra zgjedh cdo bej me jeten e saj dhe nqs do vetem sex ben nqs jo vazhdon rrugen e saj .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Jam dakort me mendimin tend kur sqarohen qe ne fillim por jo kur ti i shet dashuri e ben te te dashuroje dhe pastaj i thua qe ne ishim shok vetem per sex......
    kjo nuk eshte shoqeri per seks, pastaj. eshte mashtrimi me vrases qe mund te egzistoje...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anėtarėsuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    Pink doja te dija se mos jam une e vetme qe shoqerine e shikoj si dicka te paprekshme .
    Diēka tė paprekshme !!!!

Me duket se ketu duam tė thyejme "ligjet e natyrės" apo ato tė gravitetit.

Mashkull - femėr pėrtej gjithckaje ėshtė biologjikisht e provuar tėrheqja.

Pastaj se si mund tė menaxhohet nj mardhėnie ėshtė punė tjetėr siē nuk mund tė kontrollosh apo tė parashikosh se si mund tė 'marrin gjėrat'

Nėse ka diēka absolute ėshtė qė gjithēka ėshtė rrelative

E paprekshme !!!!!

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    keto jane diskutime adoleshentesh , ku nisen nga instiket , nga kureshtja, nga deshira per te zbuluar senzacione te reja, nga efekti i turmes, ai e beri pse mos ta bej edhe une dhe terri e verri.
    Me kujtohet gjate kohes se studencise, sidomos ata qe e kane kalur neper konvikte e dine me mire, gati gjate gjithe diten kur mblidheshin grupi ne te shumten e kohes vetem diskutime te ketilla beheshin,

Kisha edhe une nje si shok pak me te ngushte atehere, diskutonim per gjithcka , ishe me te vertete miqesi , ishim njeri me timid se tjetri dhe nuk benim brockulla, por kur kthehesha ne dhome pyetja e pare qe me benin shoqet ishte
    He e bere?
    Po he, beje , beje se vetem ashtu e kupton se sa te do tjetri
    Keshtu qe hapni syte dhe mos lini e influencuar nga efekti i turmes

i/e regjistruar Maska e Infinite
    Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    275
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Jo ti je shume ne rregull ksanthi,por ka plot te degjeneruar mos u habit shume.
    E ca ka per degjenerim ketu??? Dy persona qe terhiqen fizikisht por nuk kane rene ne dashuri, skane se si te quhen te dashur, por skane ca emri ti vene tjetrit dhe thone eshte shok/shoqe ose cik me shume se aq.

Do ishte mire te mos perdorje keshtu fjalesh per nje zgjedhje personale te disa personave qe per me teper nuk ka asnje lidhje me degjenerimin, apo me veprime te turpshme...nese ti do i thuash "i/e degjeneruar" nje personi qe ben seks me nje person tjeter te cilit i ve emrin shok... te lutem me thuaj cfare do i thuash nje pedofili...nje perdhunuesi....nje prindi abuziv....e shume, e shume, e shume degjeneratave te tjere?????
    Nese ti nuk e kontrollon mendjen tende dikush tjeter do ta beje...

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •