Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.
Insturmentet jan gjynahe jo kenga si kenge.
p.sh,Nuk ka asgje te keqe,ti kendojme Muhamedit a,s.Adem Jasharit,Skender Beut,etj etj,ose kenge per fe.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Myslimane te te gjitha trojeve, bashkohuni!!!!
Po ia dolet......![]()
Jarigas
Paramendoni cfare hajvani mund te jete ai qe sheh muziken si gje te keqe. Kjo teresisht mjafton per keto rezultate:
1. Nuk mund te pranosh se Allahu eshte Zot pa pranuar njekohesisht se Zoti eshte hajvan.
2. Nuk mund te pranosh se Allahu eshte Zot pa pranuar njekohesisht se Zoti i la hajvanet te flasin ne emer te tij.
Zgjedhni ciles alterantive deshironi t'i takoni.
Jo te gjitha muzikat ndalohen! Te ndalosh muziken, zere se i ke ndaluar njeriut dicka te nevojshme ne jete. Nuk jetohet pa muzike, do dukej jeta shum bosh. Dhe sma merr mendja qe zoti e ndalon kte gje.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Muzika eshte gjuha e nje populli. Me te shprehen gezimet dhe vajet, lumturimet dhe hidherimet, ditet e qeta dhe ato te zhurmshmet, gjendja e brendshme dhe e jashtme e njeriut. Shpesh me duket se njeriu, para se te shprehej me fjale, eshte shprehur me nota muzikore....
Pastaj, eshte pune tjeter se si e (keq)perdor njeriu edhe muziken... ka rryma muzikore zhurmemedha e qe nuk jane aspak te pershtatshme per nje vesh normal, e te mos flasim pastaj per tekstet e perdorura, veshjet apo pamjet e kengetoreve, se emrin muzikante apo kengetare nuk e meritojne. Te kisha pushtet ne dore, besomeni qe e kisha ndaluar me ligj kete lloj muzike! Por, pastaj kujtohem qe vete Zoti i ka lene te lire te zgjedhin, kush jam une qe t'i ndaloj?!? Per me teper, jemi ne nje vend te lire, jemi njerez qe zgjedhim me vullnet te lire se cfare te degjojme e kujt t'i sherbejme... dhe tek e fundit, edhe keta lloj kengetoresh paguajne taksa dhe ia shtojne te ardhurat shtetit tim me ato pseudo-kenge te tyret. Perderisa jam ende e afte te zgjedh, atehere s'kam pse shqetesohem!
Kush i kendon Zotit, lutet 2 here, ka thene Shen Augustini! Por, s'ben assesi keq njeriu qe i kendon te mirave qe vete Zoti i ka krijuar....
Paqja me ne!
Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!
Krijoni Kontakt