Close
Faqja 202 prej 231 FillimFillim ... 102152192200201202203204212 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,011 deri 2,020 prej 2309
    i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    1. Ke nje antivirus dhe antispy program te instaluar ne PC, nese po atehere skanoje PC-ne.
    2. Instalo TuneUp 2010 nga linku me poshte (numrin serik do te dergoj me MP) dhe pastro regjistrin dhe mbeturinat tjera ne PC-ne tuaj.

http://tuneup-utilities.en.softonic....nloader-launch

3. Problem mund te jete edhe ndonje program qe nuk eshte "compatible" me sistemin operativ qe keni! Nese te kujtohet se cilin program ke instaluar para se te shfaqet problemi, deinstalo ate program dhe pastro PC-ne me TuneUp.

PS: Desha te dergoj numrin serik per TuneUp por nuk munda pasi ju keni zgjedhur te mos merrni mesazhe private nga anetaret e forumit. Nese e deshiron ate, te lutem me thuaj se si ta dergoj?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mexhi : 15-09-2010 mė 09:57

i/e larguar Maska e jonivlore
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    330
    Pershendetje ne radhe te pare te falenderoj per ndihmen e dhene.
    Nuk me kujtohet se cili program ma ka dhene kete problem ne sall normalish pc jan me deep freze dhe regjistrat i kam pastruar me regseeker dhe nuk eshte se me ka dhene ndonje rezultat serilain mund te ma dergosh ne exp_vlora@live.com
    Faleminderit

Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    838
    Citim Postuar mė parė nga jonivlore Lexo Postimin
    Pershendetje ne radhe te pare te falenderoj per ndihmen e dhene.
    Nuk me kujtohet se cili program ma ka dhene kete problem ne sall normalish pc jan me deep freze dhe regjistrat i kam pastruar me regseeker dhe nuk eshte se me ka dhene ndonje rezultat serilain mund te ma dergosh ne exp_vlora@live.com
    Faleminderit
    ..... appcompat.txt zakonisht shfaqet kur nje program nuk eshte "compatible" me sistemin operativ, nese mundesh ta lokalizosh kete skedar te fshehur, hape dhe do te mesosh se cili nga programet shkakton kete problem.

PS: Sapo te dergova serialin per TuneUp.

Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    838
    Nje zgjidhje tjeter do te ishte nderprerja e raportimeve te problemeve qe nuk
    eshte edhe aq e keshillueshme. Ne vazhdim do te ju tregoj se si dhe ju mbetet
    juve te vendosni nese do ta beni apo jo.

Kliko me te djathten mbi "My Computer", zgjithe "Properties" dhe vazhdo
    si ne fotot e bashkangjitura.

Kliko mbi foto!!!

http://img825.imageshack.us/img825/2568/23756342.jpg

http://img29.imageshack.us/img29/9449/95780787.jpg

Apo nese arrine te zbulosh se cili program shkakton kete problem, mund te
    nderpresesh vetem raportimin e problemit te atij programi duke mos zgjedhur "Disable
    error reporting" por "Choose Programs..." (shiko fotot ne vazhdim)

http://img814.imageshack.us/img814/302/29344321.jpg

http://img411.imageshack.us/img411/3506/58247417.jpg
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mexhi : 15-09-2010 mė 16:15

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328

Adobe Flash Player Crash (Firefox, IE, Chrome)

Kam problem me Adobe Flash Plyer, qe kur u ben update ky programi gjate veres. Ne fillim ndodhte vetem me Firefox, sic kishin problem dhe shume te tjere dhe punonte shume mire me te tjerat.

Tashti problemi ndodh edhe ne IE dhe Chrome. Cdo video qe hap, gjithnje behet crash ne te 3'ja browsers.

Si mundet me e regullu ket problem?

(E kam ber uninstall dhe reinstall shume here, por nuk ben diference)

Flm per ndihmen!!!
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    Citim Postuar mė parė nga niku-nyc Lexo Postimin
    Kam problem me Adobe Flash Plyer, qe kur u ben update ky programi gjate veres. Ne fillim ndodhte vetem me Firefox, sic kishin problem dhe shume te tjere dhe punonte shume mire me te tjerat.

Tashti problemi ndodh edhe ne IE dhe Chrome. Cdo video qe hap, gjithnje behet crash ne te 3'ja browsers.

Flm per ndihmen!!!
    Ke problem me RAM memorin beja nje test...
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

ALb@SouL NetWo®K Maska e [A-SHKODRANI]
    Anėtarėsuar
    12-08-2003
    Vendndodhja
    EUROPE
    Postime
    245

Update IE New Version

Citim Postuar mė parė nga niku-nyc Lexo Postimin

Flm per ndihmen!!!

Update IE New Version (Chrome eshte ne perpunim )... !

Microsoft jo origjinal pa License,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [A-SHKODRANI] : 19-09-2010 mė 18:58 Arsyeja: CENTER POST

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2010
    Postime
    20
    Pershendetje

Hyna te tema pyetje dhe pergjegje po nuk mujta aty te postoj
    prandaj e bera copi ni temė aty e cila ishte e njejt me ni problem timin...
    kjo eshte tema

nuk futem dot ne forum

nje shoqe ime e cila eshte anetare i kesaj forumi nuk futet dot ne forum nga shtepia. por nga ndonje vend tjeter si psh libraria mund te futet. a keni ndonje far ide se pse eshte kjo dhe cfar mund te bej?

prandaj edhe une kam problem qe nuk mundem te futem ne nje faqe...
    flm per mirekuptim

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-09-2010
    Postime
    2
    Kompjuteri im ka nje problem pasi sa here qe luaj me lojra qe e kane karten krafike te larte 256-512 MB kompjuteri me ngrin. Jam perpjekur me shume menyra per ta rregulluar por asnje sja vlejti. Ju lutem me ndihmoni.

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar mė parė nga KozyShack Lexo Postimin
    Kohet e fundit ka filluar me ngrin kompjuteri sa here qe perdor Internetin. Kur kontrolloj emailin funksionon ngadale, por kur perpiqem te pergjigjem ose te dergoj email te ri, ngrin here pas here. Psh mund te filloj te shkruaj nje email, po ndersa shtyp s'duket asgje dhe shkronjat fillojne shfaqen vetem pas disa sekondash. S'i kam keto probleme kur perdor programe te tjera (psh word). Kompjuteri eshte laptop, i blere rreth 4 viteve me pare e ka kushtuar rreth $2000 dollare (pra s'eshte mall i lire). E kam perdorur kryesisht per word, excel dhe per pune, po tani qe me eshte prishur desktop-i (problem tjeter ai), me duhet ta perdor shpesh dhe per Internetin.

Ndonje mendim se ku mund te qendroje problemi?

flm!

Kete problem kisha dhe une vetem ne qasje te internetit me ndodhke keshtu. Por problemi ishte tek virusat.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •