Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 53
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Duhet tredh ky qafiri.. LoL
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Citim Postuar mė parė nga LuLiKraS Lexo Postimin
    Pėrė fat tė mirė ėshtė anuluar.
    Pse ne te kundert cfare ?
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e belive-god
    Anėtarėsuar
    21-09-2009
    Vendndodhja
    All Over the World
    Postime
    79
    Hohohohoh,

Sa bukur ketu shihet dashuria e Islamit ndaj librit e jo ndaj fjales,
    o vllazen libri nuk eshte i shenjt, e shenjte eshte fjala mbrenda, kuptoni e mos keqkuptoni.
    Djalli vepron ne menyra te ndryshme, leni siperfaqesoren pro shikoni mbrendshmerine .

Zoti eshte me ne Maska e xemanuel
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    137
    me qe ky prifti nuk e djegi kuranin se ndryshoj mendim une e kam djegur disa her edhe ne vend te tij edhe me besoni qe sa her e kam djegur nje kuran jam qliruar nga djallezite , dhe shpirti im merrte nje paqe me dukej vetja se jam shume afer Zotit , sipas meje kurani eshte nje liber i djallit edhe sa her qe djeg nje kuran qlirohesh , ju kisha propozue edhe juve qe ta provoni .
    EMANUEL Zoti ėshtė me ne

Citim Postuar mė parė nga xemanuel Lexo Postimin
    me qe ky prifti nuk e djegi kuranin se ndryshoj mendim une e kam djegur disa her edhe ne vend te tij edhe me besoni qe sa her e kam djegur nje kuran jam qliruar nga djallezite , dhe shpirti im merrte nje paqe me dukej vetja se jam shume afer Zotit , sipas meje kurani eshte nje liber i djallit edhe sa her qe djeg nje kuran qlirohesh , ju kisha propozue edhe juve qe ta provoni .
    Une te sygjeroj te provosh pervec Kuranit , te djegesh edhe Biblen, se ndoshta clirohesh edhe me shum nga djalli
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Citim Postuar mė parė nga xemanuel Lexo Postimin
    Ende se paske kuptuar qe je i pushtuar nga djalli, te propozoj "nje rukje falas"(lutje,lexim Kurani per personat si ti) per hir Zotit...........met mira paqe......

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anėtarėsuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    kot eshte te digjet kurani
    ka kurana te tjer
    feja eshte ne shpirt
    Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.

Citim Postuar mė parė nga Lulzim7 Lexo Postimin
    Ende se paske kuptuar qe je i pushtuar nga djalli, te propozoj "nje rukje falas"(lutje,lexim Kurani per personat si ti) per hir Zotit...........met mira paqe......
    Pse zakonisht i keni me pages rukjet ?
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Pse zakonisht i keni me pages rukjet ?
    Pse jo deri sa ka argument se ben edhe me pagese edhe pa pagese??? nje operacion po kushton me mijera euro, ndersa per semundjet qe nuk mundesh me i shendosh pervec se me Kuran(me ndihmen e Zotit) pse jo....... a mendon se ne me vdek uurie

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •