osht tu pa Kat, prandaj
![]()
osht tu pa Kat, prandaj
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Gjithe faji eshte I parajses. Lol ja futa lot , m'ka shku mendja me e pa dhe 1here.
ku osht filmi per ta gjet mer, se kom qon me i darke ene qafirat mkan dhon per tpi, dojshin me abuzu me mu mirpo sdijshin gjo qi nazlija e ka pase noten e pergatitjes ushtarak dhite.
me i fjale, hudhni shpejt filmin se kom per tju rraf keq sonte. shyqyr allahu osht i madh se kom burrin sot mshpi, i mledhje i roncishme kshu, ene jom per jete note
shushuje, ke i kiss iher, masanej shofim e bojme![]()
A te futem une pa rradhe ????
Plote edhe une jam vetem sonte dhe jom tu e festu me ty ... si thu a ta mbushi i got vere te bardhe se qeka e mire vallai :P
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
po mi iqineshtatdhitegjashce, pse jo, pi mi ta bofte zoti gjak e dhjome
qi ti bime drejt muhabetit, gjinekallogu mka thon se jom icik posht peshe ene mduhet me abuzu cik me tpimen per tshtu mpeshe. ene kur e pyta, pse mer daktorr, ku mungo ajo pesh qi thu ti, mtha kshu: mi nazlije, me sa maj men un, i ke pase 95D, tashi ke ra cik ne 85C, cer ka nodh mi nazlije, mos ke naj hall, foli daktorrit ti. ene kshu puna, kom abuzu cik sonte, kom perfitu qi burri ka shku me sherbim ene kom dal me ca shoqe, amon amon, kina pi vallai, sa jom gati me i fishkelly cik ati komshise qi kom njite, tma boj icik masazh se kom i dhimje mfun tshpines
ku osht filmi mer?![]()
Plot shut up![]()
95C 85D...wow ca numra jan keto moj nazile
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt