Une jam tifoz i italise or cun. Edhe nqs italia do luj kundra shqiperise , prape me italine do behem. Nuk i tradhetoj 20 vjet tifozeri une , vetem sepse shqiperia behet mire ne futboll.
Sigurisht qe kam qejf qe shqiperia te eci ne futboll , bile do e inkurajoja shume kete gje nqs do i kisha gjerat ne dore.
Ku dua te dal une , qe ti per qamet qe se kuptoke dot , eshte qe tifozeria ska kombesi e pacavurre te tilla, prandaj po mundohesha te nxirrja ne pah hipokrizine tende. Ti thua shqiperia eshte kombi yne i shenjte , mirepo po te lujne kundra nesh , do behem me kosoven. Si ta kuptoj une kete gje? lol
Ato jane shtete e jo klube.
Edhe heres tjeter , mos bej gara se kush eshte me patriot se tjetri , se ne futboll e ne sporte te ndryshme , patriotizmi vlen nje zero me bisht.
Ja me shif mua ti per kete gje![]()
Si nje komb , nje kombetare mer.
Neser ata do njihen nga uefa dhe fifa si shtet e do kene ekipin e tyre.
Vet miku nga kosova e pranoi qe nqs lujme kundra njeri tjetrit neser ai do tifoj per kosoven. Ku dreqin ngeli nje komb e nje kombetare ketu?
lol
Une mendoj se edhe ju maloket e shqiperise keni per tu bere me kosoven kur ajo te kete ekipin e saj![]()
E kam nje parandjenje , jo per gje :P
Smth_Poetic, tek tema Juventusit na shkojne bisedat meqe jemi per nje klub.
Por vertet nganjeher e teproni me keto shkrime banale, nese ke per te ngacmuar tifozet qe e duan kombetaren e Shqiperis qoft nga Kosova apo nga Ilirida, ateher vazhdo por mos kalo kufirin.
p.s Kete shkrim qe ta kam cituar nuk ka aspak te beje me ate qka te ka thene B.C.B-ja.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Po ca shkrime banale aman?
Pse smund te shprehi mendimin e tij njeriu keshtu.
Mua me citojne vet njerezit , se sme kelcet me ke ben tifo tjetri.
Njerezit gezohen me nje fitore te rendomte.....po le te gezohen , cme kelcet mua......por kjo sdo te thote qe une ate ndeshje duhet ta cilesoj vetem pse jam shqiptar.
![]()
O cuna , ne ndeshjen me Bosnjen do jem me banden time me nga 20 veta , Une jam kapoja e grupit ta dini jo ne kete rast por pergjithsi . Nuk jemi tifoza fanatike , thjesht do shkojme per te bere zhurme te japim me shume energji ne stadium Keni ftesen nga ana ime per ju te vini ne grupin tone , jeni te mirepritur .. Jetoj ne Tirone dhe stadiumin e kam shum afer me shpine ..
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Krijoni Kontakt