Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 65 prej 65
    i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Habitem pse i marrin gjerat me kaq seriozitet.
    Sjane fare te cilter keta te veriut te ilirise

habitesh ti sepse je grek i vogel...te kisha habit une ty me te taku ne tirane,ishe habit besom,.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga B.C.B : 09-09-2010 mė 13:44

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Fituesi nuk gjykohet, e rendesishme qe na rikthyen buzeqeshjen dhe deshiren per te shkuar ne stadium. Shpresoj qe me kalimin e kohes dhe loja te filloje te kualidohet dhe te rritet kualiteti. Shpresoj qe te ecim akoma dhe me shume perpara, te na japin nje krenari me te madhe dhe te tregojn sesa vlejm. Nuk ka asgje me shume Bosnja, Sllovenia, Mali i Zi apo ndonje vend tjeter me i vogel se ne qe ka zhvilluar futbollin. Edhe Uruguay ka 3 milion e ca banore, dhe e ka zhvilluar futbollin ne nje mase te madhe sa njihet boterisht, dhe shume vende te tjera.

P.s Me Bosnjen do jem ne stadium, ashtu sic isha dhe me Luksemburgun.

Turpi i Zotit te rrim dhe te fillojm me ndarje krahinore. Nuk me ben as mua asnje orgjina apo prejardhja, veri - jug, lindje - perendim. Lerini keto gjera se eshte turp per te gjithe, nuk lexojn nje mase e vogel, po plot 50 mije anetar dhe me qindra e mijera qe lexojn jo si anetar. E rendesishmja eshte qe jemi te gjithe shqiptar dhe ndjehemi krenar per kombetaren. Po askush nuk ka te drejte te tregoj nga je, nga vjen, pse behesh tifoz dhe te tjera.

Njesoje sikur nje Italian ti drejtohet Smth Poetic, c'lidhje ke ti me Italin dhe ben tifozllik per kombetaren tone. Kur tek ne eshte krejt e kunderta, flasim te njejten gjuhe, kemi te njejtat tradita, kemi te njejten kombesi etj... Pra nuk na dallon asgje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga E=mc² : 09-09-2010 mė 13:54

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Smitho e teprove daku Mati fjalet toc kuklle Mos bej diferenca krahinore Une kam shume miq nga Veriu jane cuna tamom te respektojne por ama ste falin po i ngacmove Do besh mire ta mbyllesh gojen Smith Poetik Leri te tjeret ne punet e tyre

B.C.B po erdhe ne Tirone me ndeshjen nje birre prej meje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 09-09-2010 mė 13:51
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar mė parė nga Noellag Lexo Postimin
    Smitho e teprove daku Mati fjalet toc kuklle Mos bej diferenca krahinore Une kam shume miq nga Veriu jane cuna tamom te respektojne por ama ste falin po i ngacmove Do besh mire ta mbyllesh gojen Smith Poetik Leri te tjeret ne punet e tyre

B.C.B po erdhe ne Tirone me ndeshjen nje birre prej meje
    po mor,birra me vllazni gjithmone

Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Une jam tifoz i italise or cun. Edhe nqs italia do luj kundra shqiperise , prape me italine do behem. Nuk i tradhetoj 20 vjet tifozeri une , vetem sepse shqiperia behet mire ne futboll.

Sigurisht qe kam qejf qe shqiperia te eci ne futboll , bile do e inkurajoja shume kete gje nqs do i kisha gjerat ne dore.

Ku dua te dal une , qe ti per qamet qe se kuptoke dot , eshte qe tifozeria ska kombesi e pacavurre te tilla, prandaj po mundohesha te nxirrja ne pah hipokrizine tende. Ti thua shqiperia eshte kombi yne i shenjte , mirepo po te lujne kundra nesh , do behem me kosoven. Si ta kuptoj une kete gje? lol
    Ato jane shtete e jo klube .

Edhe heres tjeter , mos bej gara se kush eshte me patriot se tjetri , se ne futboll e ne sporte te ndryshme , patriotizmi vlen nje zero me bisht.

Ja me shif mua ti per kete gje
    auuu ti qenke i rrezikshem mor vorr,une ty t`kisha pre me thike midis sheshit tiranes..auuu qa qenke ti..pupupu qka kem qef grupi jon me taku ksi"shqiptar"sikur soji jot...te kisha tregu une ty 20 vjet tifozeri,ti kisha bo bajat per 2 minuta..ty veq thika po te shpetojka nga kjo gjendje...ik shko qiju me italianin se garant edhe motren ja ke shit para 20 vjete.ik ******* ik,ty ta kisha ndalu viziten ne shqiperi...

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •