Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Rina_87 pershendetje!

Ne fakt une e pashe meshen qe u transmetua ne RTK dhe e di qe ipekshvi Dode Gjergji permendi pjesemarrjen e klerit ortodoks dhe musliman nga Shqiperia, por nuk e degjova qe u permend edhe kleri bektashi, e mendova qe ai kleriku me veshje me ndryshe duhet te jete nga bektashinjte. Sdq flm.

Respekte,
    Rina

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Te pergezoj per temen dhe uroj nga zemra ta gezoni Katedralen me kete Emer te qelluar.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    E gezofshim Katedralen dhe lindshin gjithmone shenjter ne token shqiptare! Ne fakt, cdo i pagezuar ne Krishtin eshte i rilindur ne shenjteri dhe eshte i thirrur qe te jete shenjt.

Perfaqesuesi ortodoks eshte peshkopi Joan Pelushi nga Korca. Perfaqesuesit bektashi nuk ia di emrin.

Toni, te falenderoj pa mase per mikpritjen qe na bere dhe shpresoj qe heren tjeter te rrime pak me shume .

Te fala ne Krishtin!
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

i/e regjistruar Maska e leonardito
    Anëtarësuar
    24-08-2010
    Vendndodhja
    Aty ku gjej Paqe
    Postime
    17
    Citim Postuar më parë nga ExTaSy Lexo Postimin

Krejt ajo dit ka kalu asht sipas planit po qeky Hoxha e kallxoj vetem edhe pse me nr me te madh musiman nuk vlej asgje shikoni mir videon edhe shikon per qka ka qen i thirrum

p.s

Ma mir me ja pas jap fjal Don Anton Kqires
    Faktet kallxojn syt shikojn gjerat ndodhin..

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga leonardito Lexo Postimin
    Krejt ajo dit ka kalu asht sipas planit po qeky Hoxha e kallxoj vetem edhe pse me nr me te madh musiman nuk vlej asgje shikoni mir videon edhe shikon per qka ka qen i thirrum

p.s

Ma mir me ja pas jap fjal Don Anton Kqires
    nuk po hapet video , po del : Dieses Video wurde aufgrund eines Verstoßes gegen die Nutzungsbedingungen entfernt.

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Përshëndetje. Jam kurioz të dijë qe i shqiptarëve apo i serbëve përfaqësuesi Orthodoks ? Me sa di unë ka rreth diku 2,000 besimtarë shqiptarë në Kosovë Orthodoksë.
    Hyllien, pershendetje!

Perfaqesuesi ortodoks ishte një peshkop nga Korça, pra quhet peshkopi Gjon (Joan) Pelushi.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    toni77 te pergezoj per temen dhe fotot e bukura e gezofshime sebashku e gjith shqiptaria katidralen e te madhes Nenes Tereze
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    E pergezoj Imamin Naim Ternava per pjesemarrjen dinjitoze ne Meshen e mbajtur ne Kishen Impozante ne Prishtin. Ai me siguri eshte i vetedijshem se te Paret e tij kan qen Katolik, por sundimi i gjat i e idhunshem i Hordhive Turke ne keto troje i ka konvertuar ne Musliman. Kam shum Respekt per te parin e Muslimanve te Kosoves.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga apollo12 Lexo Postimin
    E pergezoj Imamin Naim Ternava per pjesemarrjen dinjitoze ne Meshen e mbajtur ne Kishen Impozante ne Prishtin. Ai me siguri eshte i vetedijshem se te Paret e tij kan qen Katolik, por sundimi i gjat i e idhunshem i Hordhive Turke ne keto troje i ka konvertuar ne Musliman. Kam shum Respekt per te parin e Muslimanve te Kosoves.
    Vertet per tu pershendetur dhe shembull per juve qe ti mbyllni gojat, ai eshte i vetedijshem qe te paret e tij ishin PAGAN dhe me ardhjen e dhunshme te krishterizmin tek iliret ishte nje shkas qe shumica te konvertohen ne ISLAM pasi qe pane dallimet qe kane keto dy fe, ti duhet te kesh respekt se pari per veten tende e pastaj per te tjeret.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    Vertet per tu pershendetur dhe shembull per juve qe ti mbyllni gojat, ai eshte i vetedijshem qe te paret e tij ishin PAGAN dhe me ardhjen e dhunshme te krishterizmin tek iliret ishte nje shkas qe shumica te konvertohen ne ISLAM pasi qe pane dallimet qe kane keto dy fe, ti duhet te kesh respekt se pari per veten tende e pastaj per te tjeret.
    I nderuar.Shihet se ke mangesi sa i perket historise se feve ne trojet shqiptare. Lexo or ti Libra per historin e Paganizmit, Krishterizmit dhe te Muslimanizmit tek Shqiptaret.Ose shko tek i nderuari Naim Ternava ai ka per tju mbajtur ders per historikun e fes islame tek ne. Pershendetje.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •