Close
Faqja 8 prej 21 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 210
    i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga sheki51 Lexo Postimin
    ORE lere ti imazhin e paqes ne bote, krejt bota e di se nene tereza eshte indiane , ti mundohesh te bindish 6 miljard njerez ne bote se ajo eshte shqiptare, cfar idiotizmi,

cfar shpetimi ore , cfar flet keshtu 400 vjet pas vdekjes se skenderbeut osmanlinjte kane qen ne ballkan, per cfar clirimi je ka flet ti
    Me fal por me duhet te te kundershtoj. Merr e lexo libra dhe enciklopedi te shkruara ne gjermanisht per Nenen Tereze. Do te shohesh se ne te gjitha ( se pakut ne te gjitha qe une i kam lexuar apo shfletuar) shkruan se eshte " albanerin " - shqiptare. Ne disa biles, shkruan : " geboren in Albanien" - e lindur ne Shqiperi.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Me fal por me duhet te te kundershtoj. Merr e lexo libra dhe enciklopedi te shkruara ne gjermanisht per Nenen Tereze. Do te shohesh se ne te gjitha ( se pakut ne te gjitha qe une i kam lexuar apo shfletuar) shkruan se eshte " albanerin " - shqiptare. Ne disa biles, shkruan : " geboren in Albanien" - e lindur ne Shqiperi.
    A e di kur dhe ku ka linde nene tereza?'

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Nuk ka ceshtje tjeter, o je o sje ,islami ka kushte ,nese i praktikon je i tille nese jo nuk je dhe pik, e para ,

E dyta,me trego ti mua , shkurt dhe qarte , cfar ka bere nene tereza qe ne ta quajme figure kombetare po ashtu per skenderbeun? nuk me hyn ne pune religjioni i tyre ,por veprat e tyre , per tu dalluar si patriot apo figure kombetare duhet te keshe dhene ndonje kontribut per kombin tend, dhe sa keto dy dhe disa te tjere kane dhene kontribut me thuaj ti.

E treta, Adem Jashari luftoi per kombin dhe lirine e popullit te Kosoves dhe flijoi tere familjen e vete per kosoven,nuk luftoi per Vatikanin ,Vendeikun apo Kalkuten, ketu ka nje dallim te madh
    Pse skenderbeu per ke luftonte?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Pse skenderbeu per ke luftonte?
    he per ke ?? me thuaj pra ti se une nuk e di

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Kur ti nuk e di , atehere pse supozon se ai nuk ka luftuar per vendin e tij?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Kur ti nuk e di , atehere pse supozon se ai nuk ka luftuar per vendin e tij?
    une nuk supozova por thashe ,se ai ka luftuar per vatikanin dhe venedikun nga te cilet u tradhtua gati tre here , dhe atehere e pa se gaboi skenderbeu dhe u deshperua , me thuaj ti per ke luftoi skenderbeu?

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    A e di kur dhe ku ka linde nene tereza?'

A do te besh kuiz me mua tani?

Une te tregova se ajo cfare shkruajte me siper, ose eshte nje rren e qellimshme nga ana jote ose mosdije. S“ke pse me qet pyetje, une vetem te tregova se cfare shkruajn librat gjermane.

Une sigurisht qe e di se kur dhe ku ka lind ( a nuk jemi ne pervjetorin e 100 te lindjes se shqiptares se madhe? Numro pak: 2+2=4 ) por nuk e kam ndermend te diskutoj me ty ne kete nivel.

Me te mira

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    une nuk supozova por thashe ,se ai ka luftuar per vatikanin dhe venedikun nga te cilet u tradhtua gati tre here , dhe atehere e pa se gaboi skenderbeu dhe u deshperua , me thuaj ti per ke luftoi skenderbeu?
    Luftoi per vendin e tij o kopuk. Ti akoma nuk e kuptuar se nocioni komb u paraqit neper europe nga shekulli i 18 . Me pare , njerezit luftonin ne emer te fese , por kjo sdo te thote se ata nuk deshen tja dinin per popullin e tyre. Te ishte ashtu , skenderbeu nuk kishte pse te kthehej ne shqiperi , por luftonte perkrah huniadit ne emer te fese per te cliruar tokat krishtere.
    A ta thith truri kaq gje te pakten?

Nqs ti nuk i quake atdhetare njerezit qe kane derdhur gjak ne tokat e tyre para shekullit te 17 , vetem sepse ata kane qene besimtare , atehere ti do injoroheshe ne cdo vend te botes e jo vetem ne shqiperi.
    Sa per nene terezen.
    Nqs do dilte ndonje shqiptar shkencetar aq i zgjute sa vet ajshtanji , a sdo ndiheshe ti krenar per ate edhe pse ai mund te punonte e jetonte ne nje shtet jashte shqiperise?
    Ajshtanji kurre nuk jetoi ne izrael , ama ai popull ndihej aq krenar per ate sa i afruan te behej president ne ate shtet. E njejta gje ndodhi me Teslen e serbise , edhe pse ai gjenialitetin e tij e arriti ne amerike vetem e te gjitha arritjet e tij i arriti ne ate vend. A po i thuaj ti serbve qe sduhet te ngrejne nje bust ne memorium te atij sepse ai sishte patriot?

Mbylle gojen se na keni care koken ju injorantet e maqedonise dhe kosoves ,duke na ardh ne kete forum ketu e na beni sherre fetare sikur po ziheni me serbet e jo me shqiptaret. Si katolik e mysliman ju shqiptaret jashte shqiperise te cakeni koken , ja cfare jeni.

Sa per adem jasharin. Nqs ai luftoi per komb vetem , atehere as ai spaska qene mysliman tamam. Ja , keshtu.

Tani , ik se na merzitet.......njerez te bezdishem.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    A do te besh kuiz me mua tani?

Une te tregova se ajo cfare shkruajte me siper, ose eshte nje rren e qellimshme nga ana jote ose mosdije. S“ke pse me qet pyetje, une vetem te tregova se cfare shkruajn librat gjermane.

Une sigurisht qe e di se kur dhe ku ka lind ( a nuk jemi ne pervjetorin e 100 te lindjes se shqiptares se madhe? Numro pak: 2+2=4 ) por nuk e kam ndermend te diskutoj me ty ne kete nivel.

Me te mira
    Hehe ,jo more nuk bej kuiz thjeshte te pyeta, une kam lexuar ne nje liber angleze se nene tereza ka lindur ne SUD AFRIKE, ku ta dish ndoshta eshte e vertete ,por une nuk besoj pasi qe ajo nuk eshte zezake, eshte e bardhe.
    Po de po, e mora vesh punen e 100 vjetorit ,por akoma nuk e di se ku ka linde ,ja kama haruar ,jam mplak ,kisha pas deshire qe te ma perkujtoni nese nuk ju vjen rende

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Luftoi per vendin e tij o kopuk. Ti akoma nuk e kuptuar se nocioni komb u paraqit neper europe nga shekulli i 18 . Me pare , njerezit luftonin ne emer te fese , por kjo sdo te thote se ata nuk deshen tja dinin per popullin e tyre. Te ishte ashtu , skenderbeu nuk kishte pse te kthehej ne shqiperi , por luftonte perkrah huniadit ne emer te fese per te cliruar tokat krishtere.
    A ta thith truri kaq gje te pakten?

Nqs ti nuk i quake atdhetare njerezit qe kane derdhur gjak ne tokat e tyre para shekullit te 17 , vetem sepse ata kane qene besimtare , atehere ti do injoroheshe ne cdo vend te botes e jo vetem ne shqiperi.
    Sa per nene terezen.
    Nqs do dilte ndonje shqiptar shkencetar aq i zgjute sa vet ajshtanji , a sdo ndiheshe ti krenar per ate edhe pse ai mund te punonte e jetonte ne nje shtet jashte shqiperise?
    Ajshtanji kurre nuk jetoi ne izrael , ama ai popull ndihej aq krenar per ate sa i afruan te behej president ne ate shtet. E njejta gje ndodhi me Teslen e serbise , edhe pse ai gjenialitetin e tij e arriti ne amerike vetem e te gjitha arritjet e tij i arriti ne ate vend. A po i thuaj ti serbve qe sduhet te ngrejne nje bust ne memorium te atij sepse ai sishte patriot?

Mbylle gojen se na keni care koken ju injorantet e maqedonise dhe kosoves ,duke na ardh ne kete forum ketu e na beni sherre fetare sikur po ziheni me serbet e jo me shqiptaret. Si katolik e mysliman ju shqiptaret jashte shqiperise te cakeni koken , ja cfare jeni.

Sa per adem jasharin. Nqs ai luftoi per komb vetem , atehere as ai spaska qene mysliman tamam. Ja , keshtu.

Tani , ik se na merzitet.......njerez te bezdishem.
    Tani lind pyetja shekulli 18 lind nocioni komb, dth shqiptaret lindin ne shekullin 18 si komb lind pyetja, si eshte e mundur qe te luftoje per shqiptarine kur akoma nuk ka pasur shqiptare,uuu cfar gabimesh katastrofale po beni.

pajtohem me ate qe thate se ka luftuar per krishterizmin, dhe nese ka luftuar per krishterizmin si ka mundesi te jete patriot shqiptar kombetare para se me lind kombi?? se kuptoj nc

Faqja 8 prej 21 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •