Close
Faqja 7 prej 21 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 210
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga sheki51 Lexo Postimin
    Mos ki dert se krejt katoliket shqipetar ishin rreth katedrales dikun afer 1000 hic ma shume,vetem xhamia ime e lagjes ka hoxhallar sa kishte katolik ne katedrale dhe rreth saj me gjithe priftat
    E qka ka lidhje kjo?
    Edhe vetem nese 2 persona jane katolik ne nje qytet duhet te ju ndertohet katedralja.Nese edhe ne qytetin tim ku une jetoj ndertohet une do jem kontribues vullnetar me nje page mujore falas si shenje solidariteti.
    A te ka shkuar ndonjehere mendja se edhe shqiptareve katolik mund te jau vret syrin gjithe ato xhami qe jane ndertuar ne Kosove pas vitit 1999 mirepo askush ska folur as nuk ka ndjell urrejtje.Pse gjith kjo zhurme per katedrale.

P.S.Jarigas,99 % e shqiptareve te Kosoves jane tolerant,dhe nuk qajne shume koken per disa ekstreme qe numrohen ne gishta.Eshte kulture dhe tradite e mbjellur moti nder shqiptare kjo gje,pra e kam fjalen per tolerancen dhe vellazerine ndermjet shqiptareve pa dallim feje,dhe smundet ta heqin kete kulture dhe vetedije disa persona te paguar nga arabia ose dreqi i mallkuar.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Katedralja eshte politike,qellimi saj eshte; te beje Thaēin me katolik sesa papa.

Sikur te kishin ndertuar apartamente per njerezit pa shtepi,nuk do ishte keq,edhe per fene katolike.
    Ama jo.
    Nuk ka njeri problem me katedralet e manastiret , problemi qendron sesa mbushen ato. Ti shohesh me vemendje , keto ngrihen me shume per inat sesa per predikime fetare. Ai inat quhet politike , s'diskutohet ajo gje .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    E qka ka lidhje kjo?
    Edhe vetem nese 2 persona jane katolik ne nje qytet duhet te ju ndertohet katedralja.Nese edhe ne qytetin tim ku une jetoj ndertohet une do jem kontribues vullnetar me nje page mujore falas si shenje solidariteti.
    A te ka shkuar ndonjehere mendja se edhe shqiptareve katolik mund te jau vret syrin gjithe ato xhami qe jane ndertuar ne Kosove pas vitit 1999 mirepo askush ska folur as nuk ka ndjell urrejtje.Pse gjith kjo zhurme per katedrale.

P.S.Jarigas,99 % e shqiptareve te Kosoves jane tolerant,dhe nuk qajne shume koken per disa ekstreme qe numrohen ne gishta.Eshte kulture dhe tradite e mbjellur moti nder shqiptare kjo gje,pra e kam fjalen per tolerancen dhe vellazerine ndermjet shqiptareve pa dallim feje,dhe smundet ta heqin kete kulture dhe vetedije disa persona te paguar nga arabia ose dreqi i mallkuar.
    fatlumi the qe je musliman, a faleni ju? , a agjeroni ju?, a konsumoni alkool ??,
    Une nuk kam as mjekre e as jam ekstremist, e as i takoj ndonje grupi te tille me mjekrer dhe pantallona te shkurtera, dhe as praktikoj fe mbas 1999 ti ke nje problem , ti mundohesh qe islamin tia pershtatish deshirave tuaja , por duhet te ndodhe e kunderta islamit duhet ti pershtateni ju, une thash qe nuk jam kunder katedrales e as kunder krishtereve , dhe as qe i permbaj ato me mjekra qe ti i ceke, mua me pengon fjalori i disave anetareve te forumit ketu, thjeshte sillen aq ulet me fjalorin e tyre sa qe edhe nje serb nuk e ben nje gje te tille, edhe pse te gjithe jane shqiptare ata qe flasin dhe ofendojne muslimanet vetem pse jane te tille, dhe i quajne me lloj lloj emrash ,turk ,arab ,jevg,kjo eshte turp dhe turp i turpit , pastaj kerkojne tolerance e nuk e shohin se vete nxisin urejtje

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    fatlumi the qe je musliman, a faleni ju? , a agjeroni ju?, a konsumoni alkool ??,
    Une nuk kam as mjekre e as jam ekstremist, e as i takoj ndonje grupi te tille me mjekrer dhe pantallona te shkurtera, dhe as praktikoj fe mbas 1999 ti ke nje problem , ti mundohesh qe islamin tia pershtatish deshirave tuaja , por duhet te ndodhe e kunderta islamit duhet ti pershtateni ju, une thash qe nuk jam kunder katedrales e as kunder krishtereve , dhe as qe i permbaj ato me mjekra qe ti i ceke, mua me pengon fjalori i disave anetareve te forumit ketu, thjeshte sillen aq ulet me fjalorin e tyre sa qe edhe nje serb nuk e ben nje gje te tille, edhe pse te gjithe jane shqiptare ata qe flasin dhe ofendojne muslimanet vetem pse jane te tille, dhe i quajne me lloj lloj emrash ,turk ,arab ,jevg,kjo eshte turp dhe turp i turpit , pastaj kerkojne tolerance e nuk e shohin se vete nxisin urejtje
    Eshte ēeshtje tjeter se sa mund te jem une praktikues i islamit,thashe qe buroj nga familje muslimane,nuk thashe qe vet jam praktikues i devotshem,kjo eshte tjeter pune dhe ēeshtje.
    E si mund te quhet ndryshe nje njeri qe i thotė vetes shqiptar dhe shan Skenderbeun ose Nenen Tereze ose edhe figura tjera te kombit,vetem e vetem pse nuk kane pasur religjionin e tij.
    Si do ti quaje ti disa shqiptar qe te thone per Adem Jasharin se ishte tradhtar vetem pse ishte musliman.A do ti quaje ti shqiptare keta njerez?
    Me siguri qe jo.

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    i lumte qeverise se kosoves per miratimin e ndertimit te kishes por kujdes se po nuk u falen shqiptaret aty mund te shkojne te falen serbet.

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Jarigas mos u mer me haxhi qamilin sepse i luftoi priftat qe donin tia bashkangjitin shqiperine serbise, ata kane qene sherbetore serb, pash Zotin
    Eh Zoti yt!! Sa lehtė e mohon dhe betohesh nė Zot rrejshem.

Kujdes ti far sheki, ti kerkon tolerancė nga te tjerėt, ama ne anen tjeter betohesh me Zot se katolikėt "donin tia bashkangjitin shqiperine serbise"! Pos asaj, gjithsejt ke 17 shkrime dhe po t egjitha i ke luftė kunder krishterimit dhe fyrje te ndrsyhme! Dhe edhe keto i ke perzie me be te rrejshme!!!

Katedrala Nėnė Tereza nė Prishtinė, ėshtė Katedrale katolike por e gjithė popullit shqiptar dhe mbanė emrin e njė shqiptarje.
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Eshte ēeshtje tjeter se sa mund te jem une praktikues i islamit,thashe qe buroj nga familje muslimane,nuk thashe qe vet jam praktikues i devotshem,kjo eshte tjeter pune dhe ēeshtje.
    E si mund te quhet ndryshe nje njeri qe i thotė vetes shqiptar dhe shan Skenderbeun ose Nenen Tereze ose edhe figura tjera te kombit,vetem e vetem pse nuk kane pasur religjionin e tij.
    Si do ti quaje ti disa shqiptar qe te thone per Adem Jasharin se ishte tradhtar vetem pse ishte musliman.A do ti quaje ti shqiptare keta njerez?
    Me siguri qe jo.
    Nuk ka ceshtje tjeter, o je o sje ,islami ka kushte ,nese i praktikon je i tille nese jo nuk je dhe pik, e para ,

E dyta,me trego ti mua , shkurt dhe qarte , cfar ka bere nene tereza qe ne ta quajme figure kombetare po ashtu per skenderbeun? nuk me hyn ne pune religjioni i tyre ,por veprat e tyre , per tu dalluar si patriot apo figure kombetare duhet te keshe dhene ndonje kontribut per kombin tend, dhe sa keto dy dhe disa te tjere kane dhene kontribut me thuaj ti.

E treta, Adem Jashari luftoi per kombin dhe lirine e popullit te Kosoves dhe flijoi tere familjen e vete per kosoven,nuk luftoi per Vatikanin ,Vendeikun apo Kalkuten, ketu ka nje dallim te madh

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Eh Zoti yt!! Sa lehtė e mohon dhe betohesh nė Zot rrejshem.

Kujdes ti far sheki, ti kerkon tolerancė nga te tjerėt, ama ne anen tjeter betohesh me Zot se katolikėt "donin tia bashkangjitin shqiperine serbise"! Pos asaj, gjithsejt ke 17 shkrime dhe po t egjitha i ke luftė kunder krishterimit dhe fyrje te ndrsyhme! Dhe edhe keto i ke perzie me be te rrejshme!!!

Katedrala Nėnė Tereza nė Prishtinė, ėshtė Katedrale katolike por e gjithė popullit shqiptar dhe mbanė emrin e njė shqiptarje.
    Vetem Zoti dhe une e dime se a betohem rrejshem apo jo, une kam gjithsejt 17 shkrime kundrejt MAFIA WARS dhe disave , dhe po i more dhe bere nje krahasim do shohish sa do te del hesapi, kisha pasur deshire te me sjellish nje shkrim timin dhe nje te tyre, dhe do bejme krahasime.

Katedrala ne Prishtine eshte e shqiptare katolik dhe jo eshqiptareve musliman,sa ka qene nene Tereza shqiptare kete akoma se keni vertetuar as vete,kete se ka thene as vete nene Tereza , perse flisni ne emert te saj?

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Nuk ka ceshtje tjeter, o je o sje ,islami ka kushte ,nese i praktikon je i tille nese jo nuk je dhe pik, e para ,

E dyta,me trego ti mua , shkurt dhe qarte , cfar ka bere nene tereza qe ne ta quajme figure kombetare po ashtu per skenderbeun? nuk me hyn ne pune religjioni i tyre ,por veprat e tyre , per tu dalluar si patriot apo figure kombetare duhet te keshe dhene ndonje kontribut per kombin tend, dhe sa keto dy dhe disa te tjere kane dhene kontribut me thuaj ti.

E treta, Adem Jashari luftoi per kombin dhe lirine e popullit te Kosoves dhe flijoi tere familjen e vete per kosoven,nuk luftoi per Vatikanin ,Vendeikun apo Kalkuten, ketu ka nje dallim te madh
    Nena Tereze t'ka dhen nje imazh paqe ne tere boten

Skenderbeu more TURK t'pshtoj prej kthetres TURKE i pshtoi te tjeret sepse ti shihesh qe je turk dhe nuk te pengon te qendrosh nen turqi vetem te mbushet gezim zemra dhe po te kesh mundesi ja jep turqis ne kete moment, ke shpallur edhe Ibrahim Rugoven si tradhtar ala? sepse nuk e permende me duket qe ala spaska shkuar hoxha yt ta mbush trurin edhe per kete qe eshte tradhetar

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Nena Tereze t'ka dhen nje imazh paqe ne tere boten

Skenderbeu more TURK t'pshtoj prej kthetres TURKE i pshtoi te tjeret sepse ti shihesh qe je turk dhe nuk te pengon te qendrosh nen turqi vetem te mbushet gezim zemra dhe po te kesh mundesi ja jep turqis ne kete moment, ke shpallur edhe Ibrahim Rugoven si tradhtar ala? sepse nuk e permende me duket qe ala spaska shkuar hoxha yt ta mbush trurin edhe per kete qe eshte tradhetar
    ORE lere ti imazhin e paqes ne bote, krejt bota e di se nene tereza eshte indiane , ti mundohesh te bindish 6 miljard njerez ne bote se ajo eshte shqiptare, cfar idiotizmi,

cfar shpetimi ore , cfar flet keshtu 400 vjet pas vdekjes se skenderbeut osmanlinjte kane qen ne ballkan, per cfar clirimi je ka flet ti

Faqja 7 prej 21 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •