Close
Faqja 4 prej 21 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 210
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga Hyllien Lexo Postimin
    Katedralja nuk ėshtė bėrė nga Qeveria. Ti as nuk mund ta dish kush e ka bėrė Katedralen. Mirėpo mentaliteti i juaj, sic shikohet nga sipėrfolėsi ėshtė pushtimi i botės, mentaliteti i avancuar perėndimorė ėshtė i drejtuar tanimė tek zhvillimi shkencor ku feja e Krishterė shikohet si njė pjesė e rėndėsishme pėrbėrėse e identitetit kulturor por asgjė mė tepėr.
    O sme intereson mua ēka thojn te tjeret, realiteti osht qe qeveria ka shti pare aty. Bindu per kete. Feja Krishtere u takon krishterve po jo muslimanve, Katedralja osht ndertu aty ku katolik ka shum pak diku mbi 1000 katolik (shqiptar) sja vlen sepse keta e kan pas boll mir Kishen e Ulpianes.

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anėtarėsuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Kjo tem duhet te mbyllet si duket.................ja filluan me percarje shqiptaret
    ajde vlezer ajde,.........................................

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    10000000 shkruhet per kete kishe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Perafersisht keshtu:" Jo sme pengon, por........" Po si. Disave bile shume u pengon,..Po si nuk u pengon ajo qe me qindra kishe u rrenuan dhe mbi themelet e tyre u ndertuan xhamite nga selxhuket? Pse jeni kaq te semure ju disa? Pse nuk shkoni per te kerkuar ndihem te ndonje klinike psikiatrike. Sheroheni dhe "nemshkruani" paqe me veten tuaj dhe me boten qe ju rrethon.

Ne Suedi lejojne ndertimin e xhamise per ardhacaket nga vendet arabe, kurse ju, ju kundershtoni ndertimin e nje kishe per popullin autokton qe jeton aty me mijera vjet!!!!!!!!!!!!!!
    Po kush leshin kundershton? Kjo eshte pyetja. Kush kundershton? Jan nje grusht truthare dhe bytheshitur qe kundershtojne. Nuk kundershton populli. Ky popull biles e ndihmoi ndertimin e saje.
    Mos te krijohet pershtypja se ne muslimanet e Kosoves jemi kunder ndertimit te saje. Trupaket dhe njerezit si puna e hapesit te temes ( shife njehere emrin e tije) jan kunder saje. Aq na bene neve shqiptareve. Le te bejne ata llam,llam,lllam sa te duan.
    E gezofte e gjithe Kosoves, dhe vellezerit e mi te gjakut.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Politike po - Ja pafshit hajrin him goves pėr kėtė katedrale.

Katolike e kulturore , po - Prishtina zbukurohet nga njė katedrale e tillė.

Si pėrfundim , uroi qė kjo katedrale tė shėrbej komunitetit katolik nė Kosovė!

Ku jan reagimet e juve pėr kishat armiqėsore politike qė jan ndėrtuar nga milloshi!
    Nė parkun e qendres studentore universitare ėshtė ndėrtuar gØrmadha e milloshit , e juve nuk ju vret sytė , krse pėr katedralen delni e ngitmi zėrin , turp!

Kili
    SHQPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC ,U KRYMB!
    I KEMI RREGULLU BAC PUNT , VETĖM MU KACAFYT PĖR KATEDRALE NA KA MBET E MU KRY PUNA!
    Nuk mund tua vret syrin se jane qorra.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Ncncncncnc shume egoiste nga ana juaj o vllezer Musliman!!!
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Fjator kryesor eshte Rugoviqi per kete katerdale.
    Une mendoje qe kjo katedrale nuk eshte politike,por eshte kry e keput fetare,dhe tendenca te rrezikeshme,per ta perqare popullin tone,dhe shkurt e shqipe per ta krishterizu.
    Rugoviqi,per dy gjera mas shumti ka punuar,cilat jan ato? Per te na zhveshe nga identiteti kombetare dhe fetare,po mos te dilte ne sken,Ushtria Clirimtare e Kosoves ne krye me Komandantin Legjendar Adem Jasharin,Rugoviqi deshi ta zhveshe kete popull nga gjithcka kombetare dhe fetare.
    Une nuk jam kunder katedrales si katedrale,por jam kunder vendit ku eshte vendosdur katedralja,pra dihet mire qe aty ka qen shkolla e pare shqipe ne Prishtine,dhe nje kosishte jam kunder diskriminit qe po na bejne neve muslimanve qe jemi si shumice.
    Pra Rugoviqi permes kesaj katedrale ka dashte qe te perqaje popullin,pasi qe nuk mundi ta perqaje ne qeshtjen kombetare(edhe pse u mundu ku e formoj FARKUN si ushteri),por pasi deshtoj ne ate prespektive,ky filloj ta perqaje popullin dhe te mbjell nje urrejtje fetare,ne mes te shqiptarve.Pra ky eshte nje tradhetar i madhe,qe edhe per se vdekuri ja shohim sherrin.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

nuk e di..

Citim Postuar mė parė nga Ksovari Lexo Postimin
    Ke shume te drejt i nderuar, u shemb shkolla me e vjeter shqipe ne mesin e Prishtines, u turperuam para botes, mire i nderuar, dhe kjo u ndertua me buxhetin e shtetin per ti hyre ne ... vatikanit qe ende nuk na njeh shtetesin...

Prap nuk ke faj se ne vendin e bashkesise islame me buxhet vetanak eshte kerkuar leja per ndertimin enje qendre rinore, dhe sportive, nuk eshte dhene, dhe kete prap e quan ne rregull...

jo vertete nuk do te shkon keshtu,,,,besoni....keta komunistet se shpejti do jene aty kue kan vendin, dhe do te drejtohen gjerat siq duhet.....

plus do jet turp qe gjith ajo katendrale askush nuk hyne ne te perveq disa murgeshave te shkreta qe nuk kan kan t'ia mbajne e disa pleq te shkret.

eja shihi xhamit ne prishtine e kosove te stermbushura me rini dhe intelektual...

Ketu shihet se sa eshte me vend ajo katedrale...ate kane mundur ta ndertojne diku ne periferi, e jo ne vendin e shkolles me te vjeter shqipe....

kalo bukur
    ne fakt une nuk e di me saktesi ku eshte ndertuar kjo katedrale..as nuk e di nese ne vendin ku kjo katedrale eshte ngritur ka qene nje shkolle shqipe qe ti thua ka qene me e vjetra..ndoshta eshte e vertete..nese aty ka pase nje objekt te vjeter qe mund te hynte ne trashegimine kulturoro-arkeologjike te kombit tone apo edhe te vet historise se kosoves turp i qofte atij institucioni qe merret me mbrojtjen e kesaj trashigimie ..nuk me vjen aspak mire qe te rrenohet dicka me vlera dhe te ngrihet dicka tjeter qofte katedrale apo xhami apo ku di une..me perpara te ruajme ate qe na e kemi e pastaj te ndertojme..por druaj i dashur se ndoshta ( qofsha gabim ) se nuk kemi pase cka te ruajme te ai teritor ku sot eshte e ngritur kjo katedrale ..na i ka erre syte injoranca fetare neve qe tani qesim bishta per kete ndertim dhe me paturpesine me te madhe ngrihemi ne foltore dhe themi '' meqe i dhe atij nje cokolate edhe une e dua ''..keshtu beri naimi..keshtu bejne sot ndjekesit e naimit..keshtu ben edhe mexhiti me kete shkrimin ketu..qe ne te vertete nuk ka kurrfar kuptimi si shkrim..ja nis me etimologji e perfundon me politike..po nejse..

i dashur kosovar..shkrimi i mexhitit edhe pse pa kuptim ne fund kishte nje pyetje '' katedrale katolike apo politike.''..ti permbahemi kesaj pyetje..dhe te mos merremi me ate qe a u be mire apo u be keq me ndertimin e saj..a u shpenzuan fonde publike apo private..a prishi shkolla apo dicka te ngjashme me keto..hap nje teme te re dhe argumentoje aty ne bene mire apo keq..

pyetja eshte a eshte politike apo katolike..pyetje qe ska asnje kuptim
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    O Daja Goni! Une thash DISAVE dhe asesi nuk mendova ne gjithe shqiptaret e Kosoves. Une kam shume shok nga Kosova dhe sikurse te ishin te gjith muslimanet si ata, ose edhe si je ti , ne kete bote shume me pak do te kishte probleme dhe trazira... Keto jane do grupe jo edhe aq te medhaja, por mjaft te medhaja per te shkaktuar problem njerzimit. Shih se si reagojne per nje kishe ne trollin Ilir!!!!!
    Une nuk jam fetar por respektoj fetaret qe nuk jane ekstrem.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    ....,dhe tendenca te rrezikeshme,per ta perqare popullin tone,dhe shkurt e shqipe per ta krishterizu.
    E pse na qenka e rrezikshme????
    Une nuk jam kunder katedrales si katedrale,por jam kunder vendit ku eshte vendosdur katedralja,pra dihet mire qe aty ka qen shkolla e pare shqipe ne Prishtine
    A e din ti valle se kush e ka hapur shkollen e pare shqipe ne Kosove???!! A mendon se e ka hapur Turku??!
    dhe nje kosishte jam kunder diskriminit qe po na bejne neve muslimanve qe jemi si shumice.
    Thuhet "njekohesisht" efendi!!
    Si ka mundesi qe t'i behet diskriminim shumices??!! A e kupton valle ate qe thua??!
    Pra Rugoviqi permes kesaj katedrale ka dashte qe te perqaje popullin,pasi qe nuk mundi ta perqaje ne qeshtjen kombetare(edhe pse u mundu ku e formoj FARKUN si ushteri),por pasi deshtoj ne ate prespektive,ky filloj ta perqaje popullin dhe te mbjell nje urrejtje fetare,ne mes te shqiptarve.Pra ky eshte nje tradhetar i madhe,qe edhe per se vdekuri ja shohim sherrin.
    Nese ti urren vellane tend te fese tjeter, ky Rugoviēi ia paska arritur qellimit!! A e urren ti nje shqiptar te krishtere apo ateist??!!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga sheki51 Lexo Postimin
    Tani si duket e kane radhen femijet katolik kosovar te keqtrajtohen nga priftat pedofila evropjan
    Cka eshte pedofil per ty ose me mire cilet persona mund te quhen pedofile???
    Apo sipas teje ka dy lloje pedofilish,ate te prifterinjeve qe duhet denuar dhe ate "profetike" qe eshte e lejuar ,ne kete rast te "profetit" Muhamed???
    Nese je kunder pedofilave duhet te jesh kunder te gjithe pedofilave pamvaresisht shtresave e mos perdore standarde te dyfishta se tregon pafytyresi!!!!!

Faqja 4 prej 21 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •